gaydın bende İŞte canım demİrle ostecare kullanıyorum .dr bebeĞİn gelİŞİmİ falan Çok İyİ vİtamİnİ bırkaabİlİrsİn dedİ. Acaba İÇmİyorum ya bİr zararı olur mu dİye hep aklımda
biz geldik.
dün gece o akdar kötü oldum ki sabah ilk iş hastaneye gittik.
bebeğim hareket ediyordu ,o yüzden korkum bebeğim olmadı ama ,doktorumuz tabi ilk iş bebeğime baktı.
çok iyi maşallah dedi.
1020 gr olmuş aşkım.büyümüş maşallah.
ama ende sağ böbrekte büyüme ve hafif kum çıktı.
doktorum ağrıalrında haklısın dedi.
ve idrar kültürü çıkınca üroloji doktoru ile görüşeceğiz.
bakalım inşallah büyüme ilerlemez.
kızımel salaldı ve yüzünü gösterdi bize ,tombul yanaklım babay çekecek galiba.
allh korusun onu.
işte böyle bizden siz iyimisinz
ben de bugün bebeğimi görmeye gittim. bir de şeker testi yapıldı. sonucunu akşama doğru öğreneceğim.
bebeğim de 842 gr olmuş. doktor bakarken sürekli tekme atıp duruyordu.
ben de bugün bebeğimi görmeye gittim. bir de şeker testi yapıldı. sonucunu akşama doğru öğreneceğim.
magnesium diasporal+elevit+gyno ferro sanol kullanıyorum arkadaşlar hepsi çok değilmi sizce de?
varmı benimle aynı şekilde kullanan
magnesium diasporal+elevit+gyno ferro sanol kullanıyorum arkadaşlar hepsi çok değilmi sizce de?
varmı benimle aynı şekilde kullanan
Ay kıslar cok yidiiiimmm, cok yidiiiim mide fesadı geciriyorummm zannımcaaa şiştiiiimmmmm -tatlicadiarzu-
Nur ve Menekşecimmmm hayırlı olsun kızlar , gözleriniz aydın hersey süper cıkmıs, bebişlerde topalak masallah delikafadulden
Diloşummm göbegin cok sirin yaaaaa, senin gibi aynıııı, ben o annesinin göbegini çekennn minikii yirimmmm cokacimcoook
Swetcimmm cnm cok cok gecmis olsun tekrar tekrarrrr, ama eminim hallolmayacak bi problem degilll, üstelik bebişinde cok iyiymissss, en güseli bu zaten a.s.
Varmı benimle aynı şekilde kullanan
bende çok acıkıyorum yaa
sanki midemde kara delik var ne yesem yine acıktığımı hissediyorum ve yedikçede pişmanlık duyuyorumkafamçokkarıştı
Sen dinlen genede canım çok fazla yorma kendini çoğu gitti azı kaldı inş. hayırlısı alıcaz kucağımıza kuzularımızı.
Gerçekten süper ya bir taşla iki kuş harika hatta kaydirigubbakcemile5 ama oda olayı karşık evet e sende mobilyasını düz beyaz al ortak şekilde aksesuar kullanırsın tek odan olucak sanırım ilk aşamada o şekilde geçiştirmeye çalış büyüdüklerinde ayırırsın zaten odalarını yerimseniben
Mobilya kdv indirimini bende duydum umarım esnaf uyanıklık yapmaya çalışmaz fiyatı yukarı çekip kdv indirdik havasına girebilirler haftaya bizde bakıcaz mobilya çok işimiz var daha çokkk:uhm:
Benimki bilas farklı cnm ya, cok yeme hastalıgı kaydirigubbakcemile3 önce gözüm doyucak sora karnım, e karnım doydugunda bi bakıyorum şaka gibi olmusummm, midem agrıyo nefes alamıyorummmm cok fenayımm cokkk :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?