2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende alt açma minderi almayı düşünmüyordum ama annem almış gelirken çok güzell şirin bişeyy... bi yere gttiğimde rahatlık olur...

ben de bugün bebeğimi görmeye gittim. bir de şeker testi yapıldı. sonucunu akşama doğru öğreneceğim.
bebeğim de 842 gr olmuş. doktor bakarken sürekli tekme atıp duruyordu.

Ay kıslar cok yidiiiimmm, cok yidiiiim mide fesadı geciriyorummm zannımcaaa şiştiiiimmmmm -tatlicadiarzu-

Nur ve Menekşecimmmm hayırlı olsun kızlar , gözleriniz aydın hersey süper cıkmıs, bebişlerde topalak masallah delikafadulden

Diloşummm göbegin cok sirin yaaaaa, senin gibi aynıııı, ben o annesinin göbegini çekennn minikii yirimmmm cokacimcoook

Swetcimmm cnm cok cok gecmis olsun tekrar tekrarrrr, ama eminim hallolmayacak bi problem degilll, üstelik bebişinde cok iyiymissss, en güseli bu zaten a.s.

Doktorun bırak dediyse en doğrusu onu dinlemen canım kızın alır senden herşeyi senin depolarının bitmesi seni yorar ama demekki vitamine gerek görmedi canımcım

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE...MAŞALLAH BEBEĞİNE

işte yeni göbişim kaydirigubbakcemile3

DAİLARACIM MAŞALLAH GÖBÜŞ BAYA BÜYÜMÜŞ..

ben de bugün bebeğimi görmeye gittim. bir de şeker testi yapıldı. sonucunu akşama doğru öğreneceğim.

İnşallah seninkide temiz çıkar canım hayırlı haberler alırsın
kuzunada maşallah kocaman olmuş süper ya kaydirigubbakcemile5

Masallah burcucummm gözün aydın cnm, senin avatar da süper ya, 1 ilsu 2 sen zaten yicem ben bu toparlaklarııı :dance: Ölüyorum mide agrısından hala bogaz düşünüyorumm kaydirigubbakcemile3

Dilara80 süpersin canım maşallah tam kız karnı olmuş bence ne güsel maşallah hem göbişine hem bebişine kaydirigubbakcemile3

magnesium diasporal+elevit+gyno ferro sanol kullanıyorum arkadaşlar hepsi çok değilmi sizce de?
varmı benimle aynı şekilde kullanan

amannıınnn maşallahhhh bebişinee... ne güzell büyümüşş

Son düzenleme:
swethome geçmiş olsun canım bebeğin çok iyiymiş düzelirsin inşallah
dilara maşallah göbüşüne canım
benim misafirler gelmek üzere belim kolum koptu yalnız

magnesium diasporal+elevit+gyno ferro sanol kullanıyorum arkadaşlar hepsi çok değilmi sizce de?
varmı benimle aynı şekilde kullanan

Var canım ben birde balık yağı kullanıyorum bir gün elevit bir gün balık yağı alıyorum diğerlerini hergün alıyorum yerimseniben

AAAA ben elevite devam+ferro sanol duodenal kullanıyorum her akşam birer tane alıyorummm. Sanırım doguma kadarda eleviti alcam, ferroyu bilmiyorum ama

bende çok acıkıyorum yaa
sanki midemde kara delik var ne yesem yine acıktığımı hissediyorum ve yedikçede pişmanlık duyuyorumkafamçokkarıştı

bende çok acıkıyorum yaa
sanki midemde kara delik var ne yesem yine acıktığımı hissediyorum ve yedikçede pişmanlık duyuyorumkafamçokkarıştı

Benimki bilas farklı cnm ya, cok yeme hastalıgı kaydirigubbakcemile3 önce gözüm doyucak sora karnım, e karnım doydugunda bi bakıyorum şaka gibi olmusummm, midem agrıyo nefes alamıyorummmm cok fenayımm cokkk :lepi:

evet canım az kaldı yatıyorum bende zaten ayakta kaldığımda belim çok ağrıyo istesemde kalamıyorum yani..
en rahat ettiğim pozisyon oturduğum pozisyon ama o da yasak mümkn olduğunca uzan dedi doktor.

mobilyaları bende beyaz düşünüyorum kulplarla biraz renk katarım çok güzel şeyler var...
esnafın uyanıklığına gelince fiyatları maliyetleri bildiğim için çok uçuk bişey denirse almam zaten ..hakikaten çok uyanıklar piyasa hareketlenir aslında ama bizim milletimiz kestirmeden köşeyi dönme peşinde olduğu için her fırsatı lehine çevirmeyi bilir

aynen ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum çok yediğimde çok rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…