2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

wavvv sıkalım o zaman kendimizi biraz :))))))))))

gülcee siz bayağı ara vermişsiniz olsun tam abilik yapıcak oğlun deseen Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımcım

esım aradı az önce rahatsızlanmıs
sabah gıderken sırtımdan bıcak saplanır gıbı bır agrı var dıyodu
sımdı daha cok agrıyomus nefes almakta zorlanıyomus
sanırım usuttu bronsıt var bıde doktora gıdelım dedım ıstemıyo hıc sevmez hastanelerı
eve gelınce dınlenıcem dedı cok uzuldum senağlama

gemiş olsun canım eşinee benim eşimde grip gibi dün baya bi terlettim açıldı 2 battaniye bi yorgan sardım iyice iyi geldi-tatlicadiarzu-

evet canım benim şimdiden çok meraklı abisi feneriumdan bebek takımı alacaklarmış babasıyla...

bizimde dayımız ço fanatik galatasaraylı
galatasaray store den yavru aslanlara yazan takımımız ayakkabımız ve önlüğümüz var
çoçuğuma takım seçme özgürlüğü bile yok

geçmiş olsun canım
çok üşütmüş demekki terletirsen iyi olur

gemiş olsun canım eşinee benim eşimde grip gibi dün baya bi terlettim açıldı 2 battaniye bi yorgan sardım iyice iyi geldi-tatlicadiarzu-

sagol dılosum bende öyle yapmayı dusunuyorum sıcak ve bol lımonlu ıhlamur ıyı gelır sanırım
her sabah mutlaka duş alıyo ıse gıderken dısarısıda soguk gercı araba kullanıyo ama yınede carpıyo ıste:çok üzgünüm:

hüzünyılı geçmiş olsun ıhlamur felan yap canım sıcak karabiberli varsa tarhana yoksa başka bir çorba kaynat iştahıda yoktur ama rahatlatır karabiber biraz canım

bizimde dayımız ço fanatik galatasaraylı
galatasaray store den yavru aslanlara yazan takımımız ayakkabımız ve önlüğümüz var
çoçuğuma takım seçme özgürlüğü bile yok

evet bizim bebeğimizinde seçme hakkı yok oğlumuzun da adı hakkı öyle şey yok kesinlikle fenerbahçeli olacak diyor...

hüzün yılı geçmiş olsun canım

cok tesekkur ederım canım.....

hüzünyılı geçmiş olsun ıhlamur felan yap canım sıcak karabiberli varsa tarhana yoksa başka bir çorba kaynat iştahıda yoktur ama rahatlatır karabiber biraz canım

evet canım ıhlamur yapıcam. corbayı agzına bıle surmez hıc sevmıyo cunku ıhlamur bol portakal suyu ıcıcek artık bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…