2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bebekler sürekli kordonunu bacak arasına almaya çalışırmış. En rahat pozisyonu buymuş. Bir yerde okumuştum. Eşime de söylemiştim. En son dr randevusunda kordon bacak arasındaydı. Akıllı kızım dedim. Onu hep orada tut ki başımıza bela olmasın.

Dün akşam yarım saat o yastık olmadan yattım sırtım mahvoldu. Bugün Stardust'ı o yastığı satan yere götüreceğim. Yan yatma yastığı falan da var. Biraz alışveriş biraz sohbet. Sizi konuşuruz bol bol. Kulaklarınız çınlayacak.hihoyyyt

Madem biliyorsun biz bişey demeyelim o zaman. Öyle 2 bardak için kalbini de kırma eşinin. klava:

ay ne guzel bızım yerımızede bol bol gezınkaydirigubbakcemile5

dılosum sımdı calısmıyo oyuzden bıraz streslıdır dıye bole yapıyodur hele bı ıse gırsın tekrar duzene gırer hersey merak etme sen:içelim:

Madem biliyorsun biz bişey demeyelim o zaman. Öyle 2 bardak için kalbini de kırma eşinin. klava:

haklısın tatlım ya bazen ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum açıkçası:1no2:
ama napiimmmm çok mu cadıyım ne...kaydirigubbakcemile5
ayy aşkım depreşti gene bu gün...:asigim:
ama şimdi uyuyor uykucu aşkım...
akşam 3 kadar film izledi beni de göndermedi yatak odasına koltukta dizlerinde uyudum mışıl mışıl...yerimseniben
garibimin heryeri tutulmuş ben uyancam diye kımıldayamamışş...

dilaracım sen üzme kendini işsizlik stresinden yapıyordur sende kendini üzüpte bebişimizide üzme tamam mı

valla nazar etmiyeyim ama benim eşimde bi tanedir akşam meyvamı bile soyar yedirir bana bir yere gidecek oldumu hemen gelir arabayla götürür
ben çıkıyorum kızlar hazırım kendinize iyi bakın iyitatiller

inşallah kızlar düzelir eşim bi iş bulsa oda bende rahatlasam :Saruboceq:

aslında istanbuldaki bayanlar nerde buluşsak bi gün cevahir alışverişmerkezi bilen varsa oraya gidelim :) heryerden araba var orayasositososito

valla nazar etmiyeyim ama benim eşimde bi tanedir akşam meyvamı bile soyar yedirir bana bir yere gidecek oldumu hemen gelir arabayla götürür
ben çıkıyorum kızlar hazırım kendinize iyi bakın iyitatiller

maşallah kocişlerimize tatlım allah herkezi nazardan korusun
sen de çok gezme tamam mı dikkat et kendine canım öptüm seni de nazı daŞenizŞeniz

He sen yat kızınla at adamı bir köşeye şimdi eskidik mi acaba de. Ben unutmadım arkadaşıımmm. Bugün pek sinirliyim galiba. Çalışmak bana iyi gelmiyor.
Şaka bir yana bence de iş stresindendir. Artık 2 çocuk var bi de. Kardeşiyle konuşacakları çok daha farklıdır. O kadar eski evli sayılmazsınız canım. Dur daha. 20 seneyi de göreceksiniz. Emin ol güzel bir iş bulunca o ince eş yerine geri gelecektir. Dönem dönem bunların da regl zamanları oluyor. Sen mümkün olduğunda anlayışlı olmaya çalış derim. Biraz şımart hoşuna gidecektir.

Valla kız ben leb demeden leblebiyi anlıyorsun. Evet pek cası gördüm seni ne yalan diyeyim. Zavallı adamcağız ağzı var dili yok. Üstüne tir tir titriyor maşallah. Kıymetini bil bezdirme. Herkesin bir sınırı var fazla zorlamamak lazım bence. Bardağın dolu tarafını görme deyimini senin için değiştiriyorum ve şöyle diyorum. " Tezgahın üstündeki bardağı değil, yeni süprülmüş halıyı farketmek lazım"kaydirigubbakcemile3

Bana uyar. Biraz kalabalık ama sakin bir yerini buluruz. Şehir dışından gelebilecek olanlar varsa onlara da uygun zamanı ayarlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…