cnm iyi olmana sevindim arada yaz özletme kendini. karın yastığını sen tavsiye etmiştin bana cnm aldım inanılmaz rahat ettim. ay ne güzel buluşmalar başladı star dustle buluşuyosunuz demek bizim yerimizede gezin size iyi eğlenceler cnm
ALLAH razı olsun benim kocamda çok şükür çok düşünceli...benden önce geliyor akşamları eve..ben gelene kadar süpürgeyi açıyor...sağoı solu toparlıyor...
akşam eve gittim bişeyler yemiş bulaşıkları makinaya koymamışşş bende en kızdığım şeydir mutfak tezgahında tek bi bardağa bile tahammülüm yok...
görünce sinirlendim bu ne diye o da tamam canım sen merak etme sen geç uzan ben şimdi toparlıycam dedi...
hiç üzmedi beni allah razı olsun hakkını ödeyemem
bir saatliğine bile beni bırakıp biyere gitmedii ben git dersem çıkıyor bazen o da 1 saate kalmadan geliyor aklım evde diye...
allah razı olsun aşkım benim:asigim:
Dün akşam yarım saat o yastık olmadan yattım sırtım mahvoldu. Bugün Stardust'ı o yastığı satan yere götüreceğim. Yan yatma yastığı falan da var. Biraz alışveriş biraz sohbet. Sizi konuşuruz bol bol. Kulaklarınız çınlayacak.hihoyyyt
ayy canım bİzden de Çok selam sÖyle stardust a
inşallah canım hep öyle kalır kocişin kızımda bende çalışıyodum ben genelde hamile halimle mesai kalırdım eve geldiğimde bulaşıklarım yıkanmış işte ev süpürülmüş silinmiş büyük işim varsa cam silerdi ama şimdi bunlardan eser kalmadı:çok üzgünüm: neden acaba yıprandıkmı 8 sene oldu evleneli temmuzda 9. yıldan gün alcazşimdi işide yok evde akşama kadar çocuğa bile tahammülü yok mesela şimdi hava güzel güzel temzilendi giyindi ben dışarı çıkabilirmiyim dedi abimle gezicem gitme deyemedim git dedim gittim hatta banada dedi sen bir yere gitcekmisin bende mahsuz ağzını aradım bakırköy pazarına gitcem dedim demedi saat erken daha ben gelirim birazdan beraber gideriz demedi senağlama sonrada dedim anneme gidicem oraya gelirsin dedim öyle deyince ben anca akşam 5 gibi gelirim dediÇok üzgünüm çoook iyi dedim gitti
Madem biliyorsun biz bişey demeyelim o zaman. Öyle 2 bardak için kalbini de kırma eşinin.klava:
ay ne guzel bızım yerımızede bol bol gezınkaydirigubbakcemile5
Aslında aynı şehirdeyiz. Doğumdan önce toplanabiliriz. Doğumdan sonra toplanırsak nasıl bir uğultu olur bilemem de.
Aslında aynı şehirdeyiz. Doğumdan önce toplanabiliriz. Doğumdan sonra toplanırsak nasıl bir uğultu olur bilemem de.
kaydirigubbakcemile2 YAAAA bana ne ya bende gelcemmmmmkaydirigubbakcemile
valla nazar etmiyeyim ama benim eşimde bi tanedir akşam meyvamı bile soyar yedirir bana bir yere gidecek oldumu hemen gelir arabayla götürür
ben çıkıyorum kızlar hazırım kendinize iyi bakın iyitatiller
gel canım ya bende kalırsın
inşallah canım hep öyle kalır kocişin kızımda bende çalışıyodum ben genelde hamile halimle mesai kalırdım eve geldiğimde bulaşıklarım yıkanmış işte ev süpürülmüş silinmiş büyük işim varsa cam silerdi ama şimdi bunlardan eser kalmadı:çok üzgünüm: neden acaba yıprandıkmı 8 sene oldu evleneli temmuzda 9. yıldan gün alcazşimdi işide yok evde akşama kadar çocuğa bile tahammülü yok mesela şimdi hava güzel güzel temzilendi giyindi ben dışarı çıkabilirmiyim dedi abimle gezicem gitme deyemedim git dedim gittim hatta banada dedi sen bir yere gitcekmisin bende mahsuz ağzını aradım bakırköy pazarına gitcem dedim demedi saat erken daha ben gelirim birazdan beraber gideriz demedi senağlama sonrada dedim anneme gidicem oraya gelirsin dedim öyle deyince ben anca akşam 5 gibi gelirim dediÇok üzgünüm çoook iyi dedim gitti
haklısın tatlım ya bazen ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum açıkçası:1no2:
ama napiimmmm çok mu cadıyım ne...kaydirigubbakcemile5
ayy aşkım depreşti gene bu gün...:asigim:
ama şimdi uyuyor uykucu aşkım...
akşam 3 kadar film izledi beni de göndermedi yatak odasına koltukta dizlerinde uyudum mışıl mışıl...yerimseniben
garibimin heryeri tutulmuş ben uyancam diye kımıldayamamışş...
inşallah kızlar düzelir eşim bi iş bulsa oda bende rahatlasam :Saruboceq:
aslında istanbuldaki bayanlar nerde buluşsak bi gün cevahir alışverişmerkezi bilen varsa oraya gidelim :) heryerden araba var orayasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?