2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz çok üzüldüm ya senağlama

benim eşim kızına bişey olaacak diye hiç korkmuyor................
sadece benim canım acıdığı için pek bişey diyemiyor ama haftada bir birlikte oluyoruz yinede.........
ilişkiye girmek çok ta önemli değil bence....
önemli olan birbirini mutlu edebilmekkkkkkkk-tatlicadiarzu-

kızlar şeker yüklemesinde kaç çıktı şekeriniz benim açlık şekeri 76 yüklemeden sonraki 75 drum çok güzel düşük bile dedi

Yani bizde kısıtlandık tabi ama genede sorun teşkil etmeyecek şekilde oluyo bişeyler eşimin tedigin olduğu noktalar oldu ben anlattım ona örnekler verdim doktorun anlatıkklarını hatırlattım rahat şimdi ama genede bana bırakıyo sorun olmasın diye bence sıfırlamak çok doğru değil sadece karşı taraf için değil bende mutluyum bu şekilde her dönemin kendine has hoşlukları var bence yaşanmalı diyorum:lepi:

Ben Şeker yÜklelmemİ 4 nİsan cumartesİ gÜnÜ yaptırcam rozemcİm
ınsallah sonucun guzel cıkar beyaz melekcım.

canım senın ıcın rahatsa sorun yok o zaman.
keyfıne bak.mirmirmirmir
nasıl olsa dogumdan sonra acısını cıkartırsınız.kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Kıslar arada karıştı bu günkü randevumu iptal etmek sorunda kaldım çeklerim dolasıyla 24 haftalıkken ayrıntılıya girsek bişey farkeder mi yani geç kalmış olurmuyum

birde geçen hafta eşimle birlikte olurken.......bacağıma hayatımda hiç yaşamadığuım bi kramp girdi.........bütün bacağım gerilti tutuldu çok ağladım 10 daakka sürdü ama ömrümden ömür gitti gibi geldi...
garibim o zaman çok korktu....o zamandan beri pek sesini çıkaramıyor..masum masum öperek geçiyor günlerimiz...

ya ben onun bana sarılmasından ve bana bakışında ,kızımızı düşünmesinden,yada ne bileyim bni uyudu zannettiği zamanlarsa gizlice saçlarıma dokunmasından yeteri kadar mutluyum.ve işte offf çok roamntik oldum birden neyse işte böyle

:asigim::asigim::asigim: bence de canım:1hug:

kızlar 2 dakka bıraktım sayfayı muhabbet gecelere kaymış alemsiniz valla..:=)))..anlaşılan herkes azaltmış birliktelikleri..

kzlar eşlerimizi allah yanımızdan ayırmasın inş benim bitanemin yanımda olması dizine yatmam sarılmam ytiyor yeter ki yanımda olsun

iyi akşamlar selsin
ohhh saatler değişti erkenden kaç
günler uzadı artık aydınlıkta evde olcaz yaşasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…