2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Burdayım Melekimmm ama bi insan feci sinirimi bozdu, sakinleşmeye calısıyorum yine sabahtan beri, ya boyle bisey olmaz, bi daha kimseye kefil olmıcam iyidir hostur demicem, basıma gelmedik sey kalmıcak, direkt katil olcam klava: Bugünlük beni mazur görün ben gideyim evime sakinleşeyimmm, bilas eşime bıdı bıdı anlatıyım rahatlıyımmm en iyisi... Hepinisi teker teker öpüyorum... yatcas kalkcas gelces geri kalcak 3.... Esen kalınızzzzz laelaelaelaelae

sanırım bazı erkekler gebelıkten cok fazla etkılenırken bazıları pek fazla etkılenmıyor.
bu kısının bulundugu ruh halıne baglı dıye dusunuyorum acıkcası.-tatlicadiarzu-
ama zamanla onlarda alısıyorlar.kaydirigubbakcemile

beyaz melek kramp magnezyum eksıklıgınden oluyormus.
benımde cogu zaman kalcama kramp giriyor.ben magnesium diasporal kullanıyorum.cok rahatlatıyor.sen kullanıyormusun?

swethomecım romantızım felan dedın esımı özledım sımdı:asigim:
gelsın ona sımsıkı sarılacagım bide öpüş konduracagım dudagına sıcacık:asigim:

Yok canım yaa 24.haftada olur ayrıntılı usg.En idealı zaten 20-24.haftalar arası imis.Tüm organ gelisiminin bititği haftalar yanı.
ben 22.haftada girmistim...

canım evet doktorum söyledi magnezyum eksikliğinden diye..
ben osteocare kullanıyorum magnezyum desteyi olara....
ama sanırım pek düzenli içmiyorum ne yazıkkı:1closedeyes:

Bende kramplar için magnezyum diasporal içiyorum, onu içmeye baslıyalı beridir hiç gece krampı yasamadım çok iyi geldi...
Ama tadını sevmiyorum zor içiyorum biraz:1no2:

şeker yüklemesi sonuçlarınız kaç çıktı
canım benım seker sınıra bıraz yakın cıktı.132 cıktı benımkı.delikafadulden
doktorum normal dedı 140 ı gecmedıgı ıcn yenıden yukleme yapılmadı.
zaten ben cok fazla tatlı yıyorum sanırım bırazda onun etkısı var.-tatlicadiarzu-
senınkı gayet ıyı cıkmıs canım.

çok mu düşük diye düşünmeye başladım canım bende kan şekeri düşüklüğüde var

merhabalarr....

ne güzell muhabbet etmişsiniz geçmişe bakayım biraz dicem o zamana kadar herkes giderr... sonra bakarım umarım bi sorun yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…