2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

geçmiş olsun selsincim..degerlerinde maşallah sorun çıkmamış..erkek bebekler tatlıcı oluo haklısın. kızlarda ekşici:=)ben o kadar tatlı sveerdim şimdi yiyemiyorum bile..

Geçmiş olsun Selsincim bak bosu bosuna endişelendin, artık bundan onra hepimiz dikkat etmeliyis zaten, ekstra özen gösteriyomussun gibi düşünme, cunku ole olunca insanın canı cekiyo yerimseniben Darıs basımıza artık sıra bizim testlerde gamyoncuiremsu

kıslar konularla alakasız olucak bıraz ama cok tedırgınım dunden berı.:1no2:
benı mazur görün.
hamilelikte orgazm olmanın bebege bır zararı varmıdır?

Bence yoktur yane olmamalı delikafadulden

çok teşekkür ederim.inşallah ya.50 likle sonuçlanır.100 lük'gerek kalmaz hiçbirinizin eziyet verici çünkü

selsin gözün aydin canım
yine onları az yersin şekerli gıdaları
hemde az kilo almış olursun

geçmiş olsun selsincim..degerlerinde maşallah sorun çıkmamış..erkek bebekler tatlıcı oluo haklısın. kızlarda ekşici:=)ben o kadar tatlı sveerdim şimdi yiyemiyorum bile..

çok sağol.evet ya canım inanılmaz tatlı şeyler istiyor.özellikle yemeklerden sonra.ama yemicem.

kıslar konularla alakasız olucak bıraz ama cok tedırgınım dunden berı.:1no2:
benı mazur görün.
hamilelikte orgazm olmanın bebege bır zararı varmıdır?

CANIM MEAK ETME Bİ SAKINCASI YOK....
BENDE ÇOK TEDİRGİN OLUYORUUM O ZAMANLARDA SANKİ BİŞEY OLACAKMIŞ GİBİ.......
AMA NORMAL...SON 1 AY YASAK DİYE BİLİYORUM AMA ONUN ZAMANINI DOKTORUN SÖYLERR ZATEN ENDİŞE ETME:1hug:

çol sağol şekerim.zaten dikkat etmem gerekiyor son aldığım kiloyuı gördükten sonra.son üç ay .çok fazla kilo almamam lazım.

canım gozun aydın olsun.seker yuklemesını atlatmısın.gercekten 50 gr lık bıle ezıyet gıbı gelıyor ınsana..
bızım oglanlar tatlıyı cok sevıcek sanırım.kaydirigubbakcemile3
benım doktor hamur ıslerınden ve tatlıdan bıraz uzak dur demıstı.
Bence yoktur yane olmamalı delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ınsallah yoktur canım.

Selsincim gözünaydın tatlım dikkat edersin artk napalım herşey bebişler için........
Canın tatlı isteyince meyve ye elma falan...

selsin gözün aydin canım
yine onları az yersin şekerli gıdaları
hemde az kilo almış olursun

evet aslında ben kilo için yaptım bunu.doktor bana diyet yapma demişti.ama ben genede yaptım.çok kilo almıştım çünkü demek şekerimde etkisi olmuş.böyle devam edicem artık.

selsin gözün aydın canım.
çok sevindim kurtulduğuna.
dikakt ederiz bizde değil mi?
benim kzıda tatlıcı çıktı :))))

çok sağol canım.babsına çekicek galiba.ailede bende başka herkes tatlıya bayılır ananesi dedesi,teyzesi,babası onda onlara çekicek demekki

selsin gözün aydın canım.
çok sevindim kurtulduğuna.
dikakt ederiz bizde değil mi?
benim kzıda tatlıcı çıktı :))))

evet canım.çok sağol.dikkat edicez artık.ama harbiden çok sıkıntı verici bir işlem.özellikle o kadar saat hastanede boş boş beklemek.neyse kurtuldum çok şükür

canım icimi ferahlattınız valla dunden berı bayagı bır tedırgın olmustum.
aman bebelere bırseycıkler olmasında ,varsın cınsel hayatımız doguma kadar servıs dısı kalsın.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım icimi ferahlattınız valla dunden berı bayagı bır tedırgın olmustum.
aman bebelere bırseycıkler olmasında ,varsın cınsel yasamımız doguma kadar servıs dısı kalsın.kaydirigubbakcemile3

ama tedirgin olma rozemcim bişey olmaz tamam mı...
zaten az kaldı doğumumuza birkaç ay daha sabretsinler ama etmiyorlar işte...
son ayda dinlenirsin artık....kaydirigubbakcemile5
34.haftadan sonra yasak diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…