2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ayyyy ben tatlıyı azcık abarttım hamilelik dönemimde zaten severdim biseyini cıkardımmm kesin şekerim cıkıcak benim sora bi gusel önüne gelenden azarı da işiticem -tatlicadiarzu-

ama tedirgin olma rozemcim bişey olmaz tamam mı...
zaten az kaldı doğumumuza birkaç ay daha sabretsinler ama etmiyorlar işte...
son ayda dinlenirsin artık....kaydirigubbakcemile5
34.haftadan sonra yasak diye biliyorum ben
canım zaten bızımkısı gebelıkten dolayı hep servıs dısıydı bu aralar bıraz duzeldı gıbı onda da ben tedırgın olmaya basladım.kaydirigubbakcemile3
ben 34.haftadan once yasak getırıcem sanırım.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

Ayyyy ben tatlıyı azcık abarttım hamilelik dönemimde zaten severdim biseyini cıkardımmm kesin şekerim cıkıcak benim sora bi gusel önüne gelenden azarı da işiticem -tatlicadiarzu-

canım seker yuklemesı yapılacak hafta yaklasınca bıraz kendıne dıkkat edersın.
ben sahsen oyle yaptım.yıne tatlı seyler yedım ama cok fazla degıl..gercı benımkı sınıra yakın cıktı.kaydirigubbakcemileama doktorum normal 140 ı gecmesın yeterlı dedı.
ınsalalh sende de bırseycıkler cıkmaz.

valla biz cinel hayatı rafa kaldırdık.
eşime beni anne oalrak mı görüyorusn deidm.
korkıyorum.ve vicdan azabı çekiyorum.bu kadar da değil sabredebilirm.
sen hep karımsın ama sana yaklaşıyorume lim karınıan gitti mi aklıma geliyor ve vazgeçiyorum dedi.
kızına bir şey oalcak diye korkuyor bende aynı şekilde o yzüden kardeş kardeş yatıyoruz:))))))

Canım çokta servis dışı yapma ara ara bişiy olmaz ayarlarsınız artık onu
gebeliğin normal devam ediyorsa yasak yok diye biliyorum kasma kendini canım doktorlar günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz diyo yani olduğunda da rahat ol lütfen keyfini çıkar yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Kızlar bizde de gebelik basından beri birliktelik yok, çünkü ilk bebeğim erken doğum olduğu için risk olmasın diye dikkat ediyoruz...kaydirigubbakcemile2

kızlar persembe aksamı bizimde kontrolümüz var ama cuma sabahı bende seker yükleme testi için doktora gidiceğim de, bu test için aç mı gitmek gerekiyordu?

kızlar gözlemlediğim kadarıyla ortalamının üstünde kilo alan arkadaslarımızda gebelik şekeri çıktı

sweatcim olmaz Allahın izniyle bişiycik rahat olun bence doktor herhangi bir sakınca görmediyse bence sıfırlamayın sonrasında zor olur adaptasyon düşünsene ciddi bir ara vermiş olucaksınız bence arada kendinizi ödüllendirin canımcım:)

canım benım kocıste cok tedırgın oluyordu yenı yenı duzeldı bu seferde bana gectı.kaydirigubbakcemile3

arada bır olsun degılmı zaten dogumdan sonra da servıs dısı olucak bır sure.kaydirigubbakcemile3

canım 50 gr lık yukleme ıcın ac karnına gıtmeye gerek yok.
hafıf bır kahvaltı yapabıliyorsun cok fazlaya kacmamak sartıyla.
ınsallah bırseycıkler cıkmaz.yanında limon götur mıden bulanıp sekerlı suyu ıcemezsen suyun ıcıne bırkac damla sıkarsın.

Son düzenleme:
valla ben daha cesaretliyim.ama eşim 1 hafta vicdan azabı çekiyor.
gece bile aklına geliyormuş.
yazık bir anlık zevk için adamcaüğız 1 hafta kasılmasın değil mi.?
ama kendine hakim olması da güzel.
doktor herşey serbest dedi yanıdna ama hala inanmak istemiyor.ters bir şey olursa diye
olsun ne oalcak yavvvvvvvvv:)))))))hoşşik beklesin biraz:))

Ben gebeliğe 53 kg ile basladım bulantı+kusmalardan 3 kg verdim.11.haftada 50 kilo idim su an 25.haftadayım 57,700 kg'yum.
Toplamda 7 kg almıs durumdayım

canım benım kocıste senınkı gıbıydı.
ama zamanla sanırım dayanamayıp bu durumdan kurtuldu.kaydirigubbakcemile3:roflol:
senın ıcınde bır mahsuru yoksa bu durumun, kendı halıne bırak. ama rahatsızlık verıyorsa esını bıraz cesaretlendırebılırsın.a.s
ben sahsen husursuz oluyordum.hamıle kalınca artık benı istemiyor,begenmıyor dıye kafamda kuruyordum.gebelık psıkolojısıydı sanırım.kaydirigubbakcemile3

Ben gebeliğe 53 kg ile basladım bulantı+kusmalardan 3 kg verdim.11.haftada 50 kilo idim su an 25.haftadayım 57,700 kg'yum.
Toplamda 7 kg almıs durumdayım
masalalh canım cok fazla kılo almamısın.

:roflol::roflol::roflol:
ÖDÜL HA:lepi:

cmtesi günü oğluma alışiveriş yaptık.ananesi nevresim takımı aldı kuzuma.artık birşey almıcam.sadece bir tane beyaz hastane çıkışı alıcam.oda çok parçalı olmucak.o kadar.ondan sonra sadece büyük şeyler kalıyor geriye.kıyafet almıcam artık.

rosem vala benim için mahsuru yok:)))))
nedense ...
ama baştan çıakrmaya çalıştım , baktım zorlanıyor sen beni sevmiyorusn dedim
buna inanıyor musun dedi.?????
beni kandırdı.içim rahat ilk fırsatta geceler biizm oalcak :)))))ama rahat şekilde tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…