yaaaa çok tatlıydı swetcim çokkkkkkk :asigim:
kızların genelde yatış pozisyonu o sanırım , ne kadar kız bekleyen anne adayı varsa hepsi öyle diyor kaydirigubbakcemile3
saol tatlımmmm Şeniz
iyisin dimi , hastalık yok , bak havalar da iyileşti yerimseniben
asıl neyi yazmadımmmmmmmmmm
biz ipeğiumla buluştukkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden
bi güzel karnımızı doyurduk , sohbet ettik bol bol
güzel oluyor böyle yazıştığın arkadaşlarınla yüzyüze buluşmak , tanışmak ..
uzun uzun yazardım ama benim tosbaaam alttan alttan seriye aldı tekmeleri kaydirigubbakcemile3, gelirim yine
Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
canım gozun aydın olsun.hihoyyyt
cok sevındım oglusunun ıyı olmasına canım.
bu rahım kaslarını doktorun nasıl anladı?ölcüm felan mı yapıyorlar?
ınsallah hersey yolunda gıder bebısler sagklı bır sekılde tam haftalarında dogarlar canım:Saruboceq:
yok yok hastalık falan çok şükür atlattım tamamen... daha dikkatliyim tabii..keşke hepimizin buluşma şansı olsa eminim çok güzeldir...
star dust canım iyi haberlerle gelmene çok sevindim canım banada spina bifida yüksek çıkmıştı 3 hafta kendime zehir etmiştim hayatı ama çok şükürki ayrıntılıda bişi çıkmamıştı gözünaydın canım çok sevindim
süper bir haber buuuuuuuuu :teytey:
inşallah ctesi çok güzel bir haber alıcaz senden :Saruboceq:
Acaba hamilelikten kalan beta hcg mi diye düşündük eşimle.ama 2 dr da kalmaz artık vücudunda hamilelik hormonların deyince acaba dedik..Yine çok ümitli değiliz ama bu günkü testin daha belirgin çıkması,belimin ağrıması acabalarımızı çoğalttı..Yanılmış da olabiliriz....:1rolleyes:
dükkanı bugün ben açtım.bu arada herkese günaydın arkadaşlar.nasılsınız.bebişler nasıl
zuzu beni niye merak etmiyon kız...
giderim burdan ortadan kaybolurum bak ona göreee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?