2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok yok hastalık falan çok şükür atlattım tamamen... daha dikkatliyim tabii..keşke hepimizin buluşma şansı olsa eminim çok güzeldir...

Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:

3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:

canım benim hayırlısı olsun senin adına çok sevindim bizi haberdar etmeyi unutma ama tamam mı

bu güzell bi haber vereceksin hissi uyandırdı bende hadi inşlah hayırlısı cnm:Saruboceq:

süper bir haber buuuuuuuuu :teytey:
inşallah ctesi çok güzel bir haber alıcaz senden :Saruboceq:

star dust canım iyi haberlerle gelmene çok sevindim canım banada spina bifida yüksek çıkmıştı 3 hafta kendime zehir etmiştim hayatı ama çok şükürki ayrıntılıda bişi çıkmamıştı gözünaydın canım çok sevindim

saol tatlımmmmm Şeniz
evet ölçüyor canım . detaylı usg de doppler başlığı var onunla ölçüyor , onu kullandığında rahim damarları kırmızı-mavi gibi renkler halinde görülüyor ve tıpkı bebişlerin kalp atışı sesini dinler gibi hem frekanslar çıkıyor hem de sesler .. o frekansların dalga boyunun yüksek olmaması gerekiyormuş , benim oldukça yüksekti . 24. haftaya kadar rahim kaslarının ölçümündeki o frekansların çok düşük seyretmesi gerekiyormuş , o yüzden 24de bir daha ölçülcek . değişiklik olmazsa takip edilecekmiş ve en kötü ihtimalle preeklampsi ve/veya rahim içi gelişim geriliği olabilirmiş kafamçokkarıştı:sm_confused::uhm:
güya araştırıp okuyup kafamı karıştırmayacaktım klava:
bunlar şu haftalık gebeliklerimizi takip ettiğimiz o malum sitede 22. gebelik haftasında detaylıca açıklanmış ..

yok yok hastalık falan çok şükür atlattım tamamen... daha dikkatliyim tabii..keşke hepimizin buluşma şansı olsa eminim çok güzeldir...

çok iyi o zaman
evet ya , keşke imkanı olanlar buluşabilseler kaydirigubbakcemile5
güzel oluyor yazıştığın , dertleştiğin , beraber dülüp beraber dua ettiğin arkadaşınla kanlı canlı sohbet etmek yerimseniben

derincim saol .. Allah kimseyi evladıyla sınamasın ve sağlıkla zamanında dünyaya gelen sağlıklı evlatlar versin :Saruboceq:

süper bir haber buuuuuuuuu :teytey:
inşallah ctesi çok güzel bir haber alıcaz senden :Saruboceq:

Acaba hamilelikten kalan beta hcg mi diye düşündük eşimle.ama 2 dr da kalmaz artık vücudunda hamilelik hormonların deyince acaba dedik..Yine çok ümitli değiliz ama bu günkü testin daha belirgin çıkması,belimin ağrıması acabalarımızı çoğalttı..Yanılmış da olabiliriz....:1rolleyes:

hiç belli olmaz canım , mucizeler biz insanlar için değil mi zaten ...
inşallah hakkında hayırlısı olur , hep dualarımdaydın hep de olacaksın ..
her ne yaşıyorsan en hayırlısı olsun .. hayırlısı seni , yakınlarınızı , hepimzi sevindirecek ve hayırlısıyla tamamına erecek bir serüvenin haberini vermen olsun :Saruboceq:

inşallah canım hayırlısıyla.senden güzel haberler bekliyoruz cumartesi

stardustcum gözünaydın canım.minik tosbanın iyi olmasına çok sevindim canım.oh oh ne güzel.hepimizin her gittiğimizde hep böyle güzel haberler alallım inişallah

benimde 50 lik yüklemede test sonucum 162 çıktı.140 altı olmalı.sonra 100 lük yaptırdım.100lüktede sonuçlarım şöyle;

60 dk 186 180 den düşük olmalı
120 dk 143 140 dan düşük olmalı
180 dk 91 140 dan düşük olmalı gene.3 saat de düşüyor şekerim.o yüzden diyetisyenlik bir durum yokmuş.sadece dikkat edicem.şekerli şeyler yemicem.

dükkanı bugün ben açtım.bu arada herkese günaydın arkadaşlar.nasılsınız.bebişler nasıl

Kız bademmmmm cok sevindim cnm ya, umarım allah eşininde seninde güzel gönlüne göre verir ki ben eninde sonunda vereceginden eminimmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Sakın bizi de habersiz bırakma hep beraber bulusur kutlarıs bilem umarım güsel haberler alırısta :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dükkanı bugün ben açtım.bu arada herkese günaydın arkadaşlar.nasılsınız.bebişler nasıl

Günaydın Selsincim, tükkanı açmıssın bugun kaydirigubbakcemile3 Yattım kalktım gedim bende geri kaldı 3 :lepi: Dün aksam elveda rumeli de zarife dogum yaptı ya onu izledim gece 11 e kadar uykusuz kaldım azcık, neymis o yalancı agrı ya ne zor bişeydir allah vermesinnnn aman aman kafamçokkarıştı

Stardust cımmm seninde bebişinnn cok iyiymis, hatta ne kadar iyi oldugunu nasıl gostersin annesine daha sositososito Hayırlı olsun cnm benim, allah bebişini saglıklı bi sekilde kucagınada almayı nasip etsin insallah :Saruboceq:

Bi de Diloş gelsin güsel haberler getirsin bugun, cok iyiyim desin bize yeter... Demet yok uzun zamandır ortalıkta onu da merak etmeye basladım iyice bi gelsin kızcam valla

bademcim dualarımız seninle umarım mucizen gerçek olur..........
hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanemm.........
inşallahhh içinde kocaöman ve çok güçlü bir mucize büğümeye başlamıştır....

star dust bebeişinin iyi olmasına çok sevindim maşallah oğluşuna..çok şükür iyi haberler aldım bu sabah.......
keşke buluşmada fotoğraf çekinip ekleseydiniz....
hiç değilse biz de sizi görmüşşş olurduk.....
varsa fotonuz bekliyoeuz bakalım göbüşleriniz ve siz ne alemlerdesiniz

zuzu beni niye merak etmiyon kız...
giderim burdan ortadan kaybolurum bak ona göreee....

Aaaaaa Melek nerde yaaa, inanmıyorummm kac gundur ortada yok, hergun mesai saati sırasına dizilip günaydın mesajlarımızı atardık, aradan pembocuk bi minnie cıkardı, Öykü buralarda ama Melek yok bak sen laelaelaelaelaelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…