- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
hüzün yılı kavuşmanıza az kalmış canım gözün aydın
Evet hüzünümmm ya onu da yazcaktım unutmusum bak, döv beni... Allah sagsalim kavustursun cnm aileni sana, onları da torunlarına :içelim:
gunaydin
huzun yili - simdiden allah kavustursun.
hüzün yılı canım allah kavuştursun. kazasız belasız gelsin ailen
Hüzünyılı hayırlısı ile gelsinler canımcım bende babaannemi bekliyorum umreye gitmişti Cumartesi sivasa döndüler şimdi ist. a gelmesini bekliyoruz bizi o büyüttü çok severiz çok düşkünüz gelsin hemencecikkkk zemzem suyu ve hurma istedim doğumu kolaylaştırıyomuş :Saruboceq:
Ablamlada benim aramda 11 ay var çok kavga ederdik biz kaydirigubbakcemile3
canım cok tesekkur ederım:1hug:
ınsallah babannenız sagsaglım gelır benım yerımede zemzem suyu ıc bıze bol bol dua et dogumlarımız kolay olsun ınsallah:Saruboceq:
bazen dusunuyorum acaba bende hemen yapsammı bıtane beraber buyusunler arkadas gıbı dıyekaydirigubbakcemile3
ama kafayı yememek ıcın en az bı 5 sene ara vermeyı dusunuyorum bırdendelikafadulden
zuzu bacı benim satım 26 temmuz benim kaç günüm var yani ? ona göre bende safak saycammm
melekcimm çok tatlı çıkmış öykü...maşallahh inşallah cuma ya benimm oğlluşumda size böyle güzell pozlar verir...
Eger 37.haftanda cıkıcaksan İlsucummm izne cıkıcaın tarih 3 temmuz, yok 32.haftamda cıkıcam dersen 29 mayısa geliyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?