2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet hüzünümmm ya onu da yazcaktım unutmusum bak, döv beni... Allah sagsalim kavustursun cnm aileni sana, onları da torunlarına :içelim:

gunaydin

stardust gozun aydin canim.

huzun yili - simdiden allah kavustursun.

badem - insallah guzel haberler ver bize cumartesi!

hüzün yılı kavuşmanıza az kalmış canım gözün aydın

Evet hüzünümmm ya onu da yazcaktım unutmusum bak, döv beni... Allah sagsalim kavustursun cnm aileni sana, onları da torunlarına :içelim:

kızlar cok tesekkur ederım cok sagolun en çokta abıcımı özledım
cunku arkadas gıbıyız bız onunla aramızda 11 ay var beraber buyuduk:asigim:
ayyy cok mutluyum ınsallah sagsaglım gelırler allahım:Saruboceq:

Saycam iste saycam yatcam kalkcam o günü de getircem insallah, benim hayatım geri saymak, her hafta cumayı sayarım, dogumu sayarım, iznimi sayarımmm, uyurken koyun sayarımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yeni ögrendim de saymayı lülülülülülü

Hüzünyılı hayırlısı ile gelsinler canımcım bende babaannemi bekliyorum umreye gitmişti Cumartesi sivasa döndüler şimdi ist. a gelmesini bekliyoruz bizi o büyüttü çok severiz çok düşkünüz gelsin hemencecikkkk zemzem suyu ve hurma istedim doğumu kolaylaştırıyomuş :Saruboceq:
Ablamlada benim aramda 11 ay var çok kavga ederdik biz kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrr........

cuma ya az kaldıı bebeğimii çook özledimmm 4 hafta oldu görmeyelii

canım cok tesekkur ederım:1hug:
ınsallah babannenız sagsaglım gelır benım yerımede zemzem suyu ıc bıze bol bol dua et dogumlarımız kolay olsun ınsallah:Saruboceq:
bazen dusunuyorum acaba bende hemen yapsammı bıtane beraber buyusunler arkadas gıbı dıyekaydirigubbakcemile3
ama kafayı yememek ıcın en az bı 5 sene ara vermeyı dusunuyorum bırdendelikafadulden

Canımcım çok saol tabi hepimiz için dua ederek içeceğim yiyeceğimyerimseniben ben sürpriz yumurta olmuşum bilinçli değil yani bu kadar ard arda olmamız annem çok uğraşmış aldırmak için ama Mevlam izin vermemişkaydirigubbakcemile3 Bende yakın olsun istiyorum evet ama sanırım 3-4 sene ara veririm kısmet olursa 5 sene çok tam kıskanma dönemi oluyo ablamın oğlu ufaklığa neler yapıyo bir görsen accık bilmesin kendini 3-4 yaş ideal gibi geliyor bana ingilizler gibi 3er yaş vermek lazım :jeyyar:

melekcimm çok tatlı çıkmış öykü... maşallahh inşallah cuma ya benimm oğlluşumda size böyle güzell pozlar verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…