2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hey masallah bu seferki Öykü kesin kaydirigubbakcemile3 Canım benimmm ya ele bak, kızlarımız pek utangac valla ellerle yüzü kamufle ediyorus süreklii bu kadarı yeter size gerisini dogunca gorursunuz diyo sanki :dance: Cok tatlı Melekcimmmm komacan olmus artık kücükkk Melek olmusss delikafadulden Allah sana ve eşine bagıslasın yavrunuu Şeniz

herkese günaydın a.s.
gözun aydın badem ınsallah pozıtıftır ve o guzel haberı verırsın bıze:Saruboceq:
bugun cok mutluyum dun babamla konustum ucak bıletlerını cuma gunune aldırdık 3 gun daha erken gelıcekler:sm_cool:
yani yatcas kalkcas yatcas kalkcas yatcas kalkcas annemler gelıcek yasasınnnnnnnn oğlusun anneannesı dedesı ve dayısı gelıyoooooooo cok özledıkkkk bis onlarııdelikafadulden

Günaydın kıslar
Maşallah güne çok güsel haberlerle başladık havada çok güsel e daha ne olsun
Stardustcım bak ne güsel herşey yolundaymış canım gözünüz aydın çok sevindim size kocaman birrr
Badem canımcım en son ne zaman regl oldun kaç gün geçti üzerinden ay canım benim inş. ya hayırlı haberlerini alırız nolur bizi habersiz bırakma sevincini paylaşalım canım hadi bakalım güsel haberlerle dön aramıza :Saruboceq: belkide gerçekten denildiği gibi vücut hamile kalmayı ezbere alıyor ve kolaylaştırıyor süper ya inş.. Allahım

Bademcim sabah aldığım en güzel haberdi .
Hakkında hayırlısı olsun .
Bizlere bilgi ver muhakkak .

maşallah canım öyküye.çok tatlı çıkmış.allah sana ve eşine bağışlasın.gamzesimi var canım

GÜnaydın kızlar
sabah sabah herkes ne mutlu ne gÜzel haberler var bugÜn burda eyetkıner bebıŞının ıyı olmasına Çok sevındım canım

bademcım senınde ınŞallah allah gÖnlÜne gÖre verır Çok mutlu edersın bızı gÜzel haberlerınle

hÜzÜnyılı senınde gÖzÜn aydın dıyeyım az kalmıŞ aılene kavuŞmana kazasız belasız gelsınler ınŞallah

melek senın ÖykÜnde bomba gıbı gÖrÜnÜyo maŞallah annesı :)

Ayyy gamzesi var ciddennn tipe bak yaaa yirimmm ben onun gamzesinii :hooray: Darısı benim kızımın basına benim yüzümde 550 tane vardır, hatta ilerde ksin kırışcam bu yüzden ama bi tanede kızımda olsun cok isterimmm, Melekcimmm cok tatlı masallahhhh, allah nazarlardan saklasınn

Hadi çalışan anne adayları izin tarihimizi geri sayalımmm:)))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Bu arada kızlar ücretli iznimi geri saymaya basladım ben bi de baslık actım hatta,katılırsaız sevinirim insan acaip iyi hissediyo kendini geri saydıkca :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…