2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydınnnnnn fıstık anneler ve çokkk şeker kuzucuklarııııııhihoyyyt

ayy çok özledim sizleri inşallah herkes iyidirrrrrrkaydirigubbakcemile5Şeniz

melekkkk bende bakcam öyküme mananemmm hadi gene ekle resmiiiiiiiiidelikafadulden

kızlar kaç günlerdir o kadar yoruldum kiii ama ne işler hallettimmmm efferim bağaaaaaaaaa:lepi:

Kızlar bebıŞlerımıze aldıĞımız cıcıler bÖlÜmÜne kızımın yepyenııı cıcılerını ekledımmm bakın bakalım beĞenecekmısınızzz

star-dust ipeğumu ay ne güzel kutlarım sizi başbaaşa sohbete de doyum olmaz yani.
en güzelini yapmışsınız.
inşallah hep beraber de görüşürüz

Günaydın kızlar, hepimiz için, kuzularımız için güzel bir gün olsun insallah...

Bizimde Kuzum DEVA'M ile sağlıkla koklasmamız için ŞAFAK:91 gün insallah...

demetcim hoşgeldin
neler hallettin bakimmmmm

hoşbuldum tatlımmm

valla hangini anlatayım 4 gündür hergün çarşılardayız yani buralar yetmediii taaaa izmitleri bilenem ar5şınladık:lepi::roflol:

kızımın karyolasıyla dolabı geldi dün onlarla ugraştım güzelce temizledim yerleştirdim herşeyini yıkamadım ama daha çok var yine tozlanır:sm_cool:

ayy kızlar yaa temmuz gelsin bir an önceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey:

[/COLOR][/B]

DEMET TEYZESıNE

ayy ayyyy ayyyyyyy yesin onu teyzesiiiiiiiiiicokacimcoookŞeniz

maşallah subhanallah yaaa kocca kız olmuş :lepi:

benimde 12 30 da randevum var kızlar 15 gün oldu prensesimi özledimmmm:asigim:
sabah eşim tahlillerimi yaptı şekerim gayet iyiymiş çok şükürrrrrrhihoyyyt
ama parmakım çok acıdıııısenağlama

TeŞekkÜr ederım demetÇım saĞolasın....
Ekle bakalım aybalamın odasını...
MaŞallah Şekerın de ıyıymıŞŞ hasret gıder kızınla bende cumartesı gıtÇem

Demet şekerinde iyi çıkmış ne güsel bu haftasonu bir grup olarak şeker yüklemesi yaptırıcaz bizlerde inş. iyi çıkar bizimkideeee:Saruboceq:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz çünki yarın kızımı görmeye gidiyorum 1 ay oldu yavrumu görmeyeli nasıda büyümüştür kızçem benim dün ayakta olduğum için heralde pek hissedemedim kuzumu gecede hissedemedim o kadar korktumki sonra gecenin bir yarısı tekmeleriyle uyandım yani uyumaya çalışırken neredeyse ağlayacaktım demekki gündüz uyudu minik kızım
demetcim hoşgeldin canım kaçgündür yoktun bayağı işler halletmi,şsin ben 1 ay daha geçmesini bekliyorum
melekcim maşallah öyküye nasılda pozlar vermiş öyle

Demettt kızının odasını çekip göstersene bize bakalım bizde yaaaa

TeŞekkÜr ederİm demetÇİm saĞolasın....
Ekle bakalım aybalamın odasını...
MaŞallah Şekerİn de İyİymİŞŞ hasret gİder kızınla bende cumartesİ gİtÇem

Demet şekerinde iyi çıkmış ne güsel bu haftasonu bir grup olarak şeker yüklemesi yaptırıcaz bizlerde inş. iyi çıkar bizimkideeee:Saruboceq:

kızlar ayrı oda yapmadık kızıma benim odama koydukk karyola ve dolap çekeyim eklerim hihoyyyt

gaydincim çokkk şükür iyi çıktı şekerim korkuyordum çünkü kızım tatlıyı sevecek galiba ben hiç sevmediğim halde sürekli canım istiyordu hemde hiç olmadık zamanlardaaaacokacimcoook

Nerdesinnn kıs Demettt sen günlerdirrr klava: Resmini ceksene bebek odanınnn görelim bakalımmm

çarşılardayımmmmmmmmmmdelikafaduldenlülülülülülü

yakalayamaz kiii zuzumm beniiiiiiiii yakalayamazzzzzzzzzzzdelikafaduldenlaelaelaelaelae

anacım benim ilk bebişim değil ki ben yaşlıyım bu süpriz yumurtam benim o yüzden oda yapmadım yanıma aldım bir karyola bir dolap eklerim az sonraaaaasositososito

ayyy büyümez mii derincimm koccaman olmuştur bak görürsünnn:dance: en hızlı büyüdükleri zamanlardayız:lepi: inşallah güzel haberlerle dönersin tatlımmmmŞeniz

valla ben biraz tezcanlıyım derinim aklıma bişeyi koydum mu o bir an önce olacak yoksa bana uyku yok olana kadar -tatlicadiarzu-

2 sene önce oğlumun sünneti için temmuz gelsin diye gün sayıyordum şimdide prenses için:lepi:

Kıslar anadolu yakası hospitallium hastanesine giden varmı
Ben şeker yüklememi orda yaptırıcam gitmişken bir muaynede olayım paşamı göreyim istiyorum giden arkadaşlar hangi doktora gidiyosunuz yardımcı olurmusunuzmirmirmirmir

demetcim bende öyleyim aşırı tezcanlıyım ama badana için mecburen 1 ay daha beklemek zorundayım o yüzden yoksa sürekli aklımda şunu şöyle yaparım bunu böyle kendimle konuşuyorum bütün gün birde ben şimdiye kadar kimseye işimi yaptırmadım şimdi kendim çok fazla bişi yapamıyacağım içimede sinmiyor o yüzden ama bakalım artık yapcaz bişiler

biliyorum canım orayı
cildiye bölümüne gitmiştim güzel biyer

orada bahar besen varmış iyi dr imiş gaydın ama randevu için önceden tel etmen lazım bulamayabilirsin

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım...melekçim 41 kere maşallah öykümüze çok tatlı çıkmış

teşekkür ederim derincimmm
kızım çok artis canım yaa ne güzel pozlar veriyor bize...
anasının kızı işte bende çok seviniyoğum fotoğraf çekinmeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…