2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Cok sevindim Karencim.Güle güle kullansın kuzucuğun insallah..

Demek aynı yerden bakmısız, çok süper modeller yaa belis'in kataloğunu aldım bende isaretledim bi kaç model bakalım.Bize de anneannemiz ve babaannemiz ortak alacaklar iste sağolsunlar...

Canım evet o besiklerde sallanıyor biliyorum gördüm o gün de,ben 1 tane daha alacağım ki ise baslayınca annemlere ve kayınvaldemlere götüreyim diye.
Hani son tarafta bebek arabalırnın orada kumas sallanır kücük besikler vardı görmüssündür portbebe gibi biraz daha büyük renk renk iste 1 tane de oyle alacağız bizimkilere bırakmak için..

Sağol ılsucuğum daha iyileri senin oğlusunun olsun insallah...

Çok güzel bebek malzemeleri var yaa insan bir mağazaya girince herseyi almak istiyor

ohh süper hüzün yılı
gidin alın hem alınca resmini de çekip koyarsın buraya canlısını görmüş olurus:)

ınsallah ılsucum mutlaka koyarım resmını park ytagımızın :lepi:

hadi bakalım huzun yılı..sağlıkla selametle kavuştursun Allah sizi canım..İyiki ananeler var değil mi?hihoyyyt

sagol karencım... evet gercekten anneler ıyıkı var allah onları bızım basımızdan eksık etmesın ınsallah:Saruboceq:

Ben aslında araba almıcaktım görümcem vericekti ama saolsun kayınvalidemin komşusu almış oğluma araba daha görmedim haftasonu ancak görebilirim sanırım bakalım nasılmış -tatlicadiarzu-

Ben de bayağı birsey aldım kuzuma, hastane çıkısı nevresim takımı ,temizlik setleri,bakım çantası filan...

1-2 battaniye daha alayım diyorum çok lazım oluyor çünkü,birde havlu - bornoz takımı alacağım...

kızlar bişi sorucam yeni farkettim ..ben sadece bir kişinn yazdıklarını alıntı yapabiliorum, çoklu alıntı yapamıyorum nedenini bilen var mı?yada siz nasıl yapıosunuz?

bızım ıŞ yerınde tamızlık yapan teyzemız de dÜn tutturmuŞŞ yok ya bence senın oĞlun olcak kalÇan hıÇ genıŞlemedı gÖbeyın yayılmadı hıÇ dıyor...
Yok teyze % 125 kız dıyorum benı sallamıyo o kendı bıldıĞını okuyor...
Bak doĞunca gÖrÜrsÜn dıyor................
TÖvbe yarabbım yaaa sonrada kızma ama napayım gerÇek bu dıyor..............
Şaka gıbı ya dımı.ne ınsanlar var

Ayy yanılma herkesin başına gelebilir bu kadar alıştırmışız kendimizi düşünsenize ne fena olur öyle bişey olsa aaaadelikafadulden

tövbe tövbeeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…