2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Karen Cumartesi Belis'e gitik senin takımını inceledim çok güzel eşimle hayran kaldık .
Sen turuncuları pembe yaptırıyormuşsun daha güzel olur .

çok sagol ilsucum , benmde içime çok sindi..belisin mobilyaları lake mdf..bu yuzden silimi görünümü ve dayanıklılığı guzel oluyo , tavsiye ederim.
dolaplarını almadım çünkü evim 2 artı 1.pembe beyaz daha şık olcak cidden.cibinlik ve nevresim takımıda demetinknn aynısısüprizzzzz kızlarımız beraber aynı takımları kullanıcak saglıkla inş.:=)

sen ne yaptın karar verebildin mi ilsucum.

bizim evimizde epeyce küçük canım
park yatak alacağım sanirim chicco dan
diğer markalarınki pek hoşuma gitmedi cünkü
ya da belisten sıf böyle bir beşik alabilirim .
dediğin gibi çok güzel mobilyaları kalite akıyor zaten baktığında

ilsucum siz karar verdınızmı chıcconun park yatagını almaya?

canım işte alırsam o kırmızıdan alırım
diğer markalarınkine baktım ayyy çok beterdi eşimle birlikte asla dedik
ya o kırmızılıdan alcam yada belisten beşik alırım .
eltimde sepetlerden var onu verecek bana beyaz renkli prenses yatağı gibi aynı bakalım

biraz önce dr umla knuştum cumaya dr da seker yuklemem ve genel kontrolüm var, bebişimi öslemiştim zaten:=)

50 lik yukleme için aç gel dedi bana..ayrıca su sırtusttu yatmayı sordum, bende sadece sırtüsütü rahat edebiliorum. Dr bana sırtüstü yatma dedi sağ ve sol böbregin pozisyonları vucutta azcık farklı oldugu için sola yattıgında kan dolaşımı artar dedi, zaten ilerleyen haftalarda sırtüstü istesen de yatamazsın dedi bebegin agırlıgı vucuda damarlara baskı yaptıgı için haff tıkanır gb olurmuşuz.velhasıl saga ve sola dönmek iyi ama tavsiye edilen sola dönmekmiş.bilginize..

karen selam canım. Demek Belis marka aldınız.Güle güle kullansın kuzucuğun insallah... Eskişehir'de de çevik bebe var bilirsin; orada da Belis marka ürünler satılıyor. Bende oradan alacağım kuzunun karyolasını. Pazar günü gittik 1-2 model beğendik bakalım. Bende sadece su an için 1 karyola alacağım birde sallanır besik alacağım küçük bisi.
Beğendikte iyice karar veremedik daha..
Bebek arabasını ve oto koltuğunu aldık ama hazır gitmisken, iyi oldu onlar çıktı aradan...

evet canım kesınlıkle chıcconun kalıtesı bambaska
bızde chıcco alıcaz arabamızıda chıcconun travel sıstemını almaya karar verdık
saraçhaneden almayı dusunuyoruz fıyatlar orada daha uygun en az 50 tl fark edıyo

ilsucum haklısın park yatakta kraft veya chicco, diğerleri pek iyi değil bencede.ama beşik de olabilir..alışverişini yaptıktan sora tuanamızın yatagını gösterrsin bize annesi..:=)

Demetçim maşallah kızına kocaman olmuş.......
Onları usg de bile görmek nasıl mutlu ediyor insanı yaaaaaaaaaaaa
allah nazardan korusun

ben kraftıda tavsıye etmıyorum cunku kraftın kuması chıcconunkı gıbı cıkarılıp yıkanmıyormus sızın anlıyacagınız naylon yanı azız bebede sordum bana bu bılgıyı verdıler

Tamam Karencim alınca resmini çekerim artık :))) son aylarda alcaz inş biz .
Evet Hüzücüğüm sarachanede fiyat farkı oluyormuş ,bende bakarım oraya

bu arada bebek arabamızı cıft yonlu ıstemıstım ama chıcconun begendıgım modelı cıft yonlu degıl
bı ara pıerre cardını sordum o cıft yonluymus ama chıcconun tek yonlusune degısmeyız dedı sarachanede satıs yapanlar zaten aradakı fıyat farkıda malın kalıtesıde kendını bellı edıyo

selam nilaycım..aynılıklarımız devam ediyo sanırım, çünkü 2 hafta önce eskteydim ve bende çevik bebeden aldım. ananemizin hediyesi olduhihoyyyt eskte hepsini gezdim en guzel çevik bebde modeller var canım.tatlım bu beşikleri alırsan sallanan almana gerek yok çünkü bu beşiklerde sallnıyo.hem karyola hem sallanıyo ..:=) bebek arabası almadık biz kışa gircez zatendogumdan sora ama kararımı değiştirebilirim emin değilim.

ay bızımde park yatagımızı anneannemız alıcak torununa hedıye onu beklıyoruz cuma gunu burdalar ınsalah:Saruboceq::lepi:

Biz bebek arabamızı ve oto koltuğumuzu aldık pazar günü.
Pierre Cardin enfalts 2008 Tarvel sistem.
Gri-Kırmızı rengini aldık.
Araba ikiye katlanıyor ve 4 yatıs özelliği var. Rüzgarlık tamamen kapanıyor oto koltuğu güvenli sekilde kilitlenebiliyor bebek arabasına.
Tek düğme ile kapanma özelliği var ama biraz ağır ve büyük.
Pierre Cardin'in su an en iyi arabası genis tekerleklerin dördü de amortisorlü ve fren sistemli ama büyük iste biraz. Otomobili küçük olanlar,hatcback tarzı otomobili olanların bağajına sığmayabilir katlanınca.
Birde apartmanda asansör yoksa eve çıkarmak zor olabilir ama en beğendiğim model bu idi uzun zaman arastırdık bunu aldı
ınsallah zamanında sağlıkla kullanmak nasıp olur.
Chicco alacak arkadaslar da chicco CT 0.2 ya 0.5 modali çok güzel kullanıslı mutlaka travel set alın,,,Çok beğendim bu modelleri de...

ohh süper hüzün yılı
gidin alın hem alınca resmini de çekip koyarsın buraya canlısını görmüş olurus:)

güle güle kullanın Nilaycığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…