2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben arada hafif hafif masaj yapıyorum Gaydınımmm oyle bi durumda, psikolojik olarak iyi geliyo en azından kaydirigubbakcemile2

Ay uyudum uyucammm ne bu bole cnmmmm

o agrı bendede var..özellikle yemegi de yedikten sonra midem agzıma kadar yaklaşıo sanki, bebek de buyuyo, iç hacmimizi zorluyo..biraz yürüyüş ve maden suyu iyi gelio bana..deneyebilirsin tatlım..

Benimde öyle gaydincim akşam dakikaları saydım işten çıkmak için evde yatıp dinlenince geçiyo hemen ama burda sürekli oturmaktan fenalık geldi arada kalksamda yine oturuyorum sonuçta geçmiyo.Bide bahar geldi ondan sanırım hepimizin uykusu var :) akşam 22.30da yattım sabah 8.30a kadar ve gözümü açamıyodum kalkarken bahar yorgunluğu sanırım

gaydincim batma şeklindeyse gaz vardır yada böbreklerini üşütmüş olabilirsin

Gaydın keşke öyle bir durum olsaydi ama mecbur geldim işte hamilleliği bahane ediyor demesinler diye

Resmen insanların gözüne batıyo ya, hem hamilesin hem işe geliyosun bi de hastalanınca suclu oluyosun, bizdede var aynı durum ilsucum, ama masallah herkes grip izinlerinde bugunlerde hemde 3-4 er günnnn, gel de kızma iste :1ninca:

Yürüyünce bende rahatlıyorum ama hepte nereye yürücem gidip geleceğim yerler belli süreklide gezilmiyoki oturunca oluyo yatınca rahatlıyosun hakikaten ama sırt üstü yatmada çok rahatlıyorum o şekilde de pek yatamıyorum bebek rahat olamıyo diye off neyse çekicez yani maden suyunu deneyeyim gaz değil ama belki psikolojik rahatlatır.
Masaj bende yapıyorum zuzum ya anlık geçiyo sankim :1no2:

Kıslar millet ne izinler kullanıyo hele memursan doktordan rapor alıp haftalarca dinlenen hamileler var bi kaç günden bişiy olmaz zaten genelde muaynelerimizi haftasonuna yada akşamlara alıyoruz arada bu şekilde dinlenmelerimizide çok görmesinler dimi ama

Kıslar millet ne izinler kullanıyo hele memursan doktordan rapor alıp haftalarca dinlenen hamileler var bi kaç günden bişiy olmaz zaten genelde muaynelerimizi haftasonuna yada akşamlara alıyoruz arada bu şekilde dinlenmelerimizide çok görmesinler dimi ama

selam kızlarrr biz geldikkkkkhihoyyyt

prensesimin sizlere selamı var

659 gr ve 30 cm olmuş aşkımm benimmm:asigim:

heryerini inceledi doktor amcası hatta benim damarlarıma bile baktııı-tatlicadiarzu-

herşeyi çok güzel dedi

sizler neler yaptınız ben yokken bi bakayım

anneme gidicemmm beni bekliyor, hava harika yaa insanın evde oturmak istemiyor canı annemi de alayım azcıkın yürüyüş yapalım:lepi:

dediğin gibi canım millet ne izinler alıyor .
söylesem izin verirler ama yüz cekmek istemiyorum acıkcası
sırt üstü yatmak çok ii değilmiş ama yine de kısa bi süre yatabilirsin GAydıncım

maşallah canım kocaman olmuş kızın.oh ne güzel.siz gezin.bizde tıkıldık kaldık iş yerlerine

Valla arkadaŞlar ben sırtÜstÜ yatıyorum genelde.ÇÜnkÜ saĞ ve sola yattıĞımda sırtım aĞrıyor.ve saĞ gÖĞsÜmÜn altı batıyor.sırt ÜstÜ yattıĞımda geÇıyor.huzursuz oluyorum ama napım.ÖbÜr tÜrlÜde Çok ezıyet Çekıyorum.bızım bebek saĞ tarafta herhalde.saĞ tarafım daha ŞıŞ zaten.bırde saĞlık ocaĞına gıttıĞımde.oradakı ebe sırtını saĞ tarafa yaslamıŞ demıŞtı.

Karen Cumartesi Belis'e gitik senin takımını inceledim çok güzel eşimle hayran kaldık .
Sen turuncuları pembe yaptırıyormuşsun daha güzel olur .

maşallah canım kocaman olmuş kızın.oh ne güzel.siz gezin.bizde tıkıldık kaldık iş yerlerine

epeyce büyümüş aybalan canım
masallah kızına
iyi gezmeler size

maşallah kızına demetçim ..tu tu tuu:=)

teşekkürler teyzoşları hepinizi çok öpüyoruz ve çıkıyoruz akşama görüşürüz inşallahŞeniz

bu arada selsinnnnn şekerin iyi çıkmasına çokk sevindim tatlımmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…