kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm çok şükür allahıma 8 mm olmuş bebişim daha çok küçücük 3 hafta sonra çağırdı nasıl dayanıcam bilmem herşey çok güzel dedi drum eşimle öyle mutlu oldukki eşim aman bahsetme nazar değer diyor ne yapsın adamcık çok uzun yollardan geliyor korkuyor adamcağız
ay canım allahım sağlıkla gelmsini naisp eetisn bebeğinin.
annesi allahım yarıdmıcnız olsun.
bebğin sağlıkla hayrılsa mutlulukla gelsin.hoşgelsin sefalar getirsin.
rabbim kucaklarımız boş koymasın
senin yazıalrını okuyunca hep gözlerim sulnaıyoır.
o hasreti o isteği çok yalın ve sade bir şekilde anlatıyorusn
rabbim bundan sonra hep güldürüsün senide esşini de bebeğini de
canım
allah bağışlasın. kilo alıyor musunuz arkadaşlar? 1 ay önce 51 kiloydum, şimdi sadece 4 haftalık hamile olmama rağmen 1 kilo aldım. dikkatli beslenmek istiyorum. ilk 3 ay kilo alınmasa da olurmuş. aranızda bu kadar hızlı kilo alan oldu mu? yoksa bu şişlik filan mıdır?
MAŞALLAH BEBİŞİNE SERAPÇIM..
ALLAH NAZARDAN SAKINSIN...
BU KAÇ HAFTALIKKEN CANIM
canım bende kilo veriyorum benim için güzel bir durum tabiki 75 kiloyla öğrendim iki hafta önce doktorda 72 geldim şimdi 70im
allah bağışlasın. kilo alıyor musunuz arkadaşlar? 1 ay önce 51 kiloydum, şimdi sadece 4 haftalık hamile olmama rağmen 1 kilo aldım. dikkatli beslenmek istiyorum. ilk 3 ay kilo alınmasa da olurmuş. aranızda bu kadar hızlı kilo alan oldu mu? yoksa bu şişlik filan mıdır?
kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm çok şükür allahıma 8 mm olmuş bebişim daha çok küçücük 3 hafta sonra çağırdı nasıl dayanıcam bilmem herşey çok güzel dedi drum eşimle öyle mutlu oldukki eşim aman bahsetme nazar değer diyor ne yapsın adamcık çok uzun yollardan geliyor korkuyor adamcağız
7 haftalık hamileyim ama bende kilo almadım aynıyım sadece göbeğim biraz şiş ama oda adet olmadığımızdan kaynaklanan bir şişlik.. birde hamileliğimden sonra karnımda gaz olmaya başladı üşütmüyorum kendimi dikkatte ediyorum ama bilmiyorum off szde de varmı bu tür şikayetler...:1no2:
İlk Dilara ile ben doğuracağım inşallah. Benim bugün 9+6 gün oldu. Büyük ihtimalle haziranda bebeğimi göreceğim ama ultrason 1.Temmuz diyor.
kızlar bende yeni geldim doktordan kalp atışını gecen hafta duymuştum zaten bugün başka bi güselliği öğrendim.... ben tiroid hastasıyım ve hap kullanıordum tahlilleri aldım bugünnn ve tahlillerim temiz çıktı tiroid hapını kullanmana gerek yok normal çıkmış dedi.....
bebeğimm düzenlemişş tiroid hormonlarımı.......:)))))))))))
7 haftalık hamileyim ama bende kilo almadım aynıyım sadece göbeğim biraz şiş ama oda adet olmadığımızdan kaynaklanan bir şişlik.. birde hamileliğimden sonra karnımda gaz olmaya başladı üşütmüyorum kendimi dikkatte ediyorum ama bilmiyorum off szde de varmı bu tür şikayetler...:1no2:
derin çok sevindim MAŞALLAH her şey çok güzel olucak bende senin gibi kilolu bi hamileyim malesef ilk bebemde çok aldım ve veremedimdoktor 5 kilodan fazla almayacaksın dedi bana sana birşeydedimi ben diyetisyen yardımı ile kilo almamaya çalışıyorum ama 2 vermişim sevineyimmi üzüleyiimi bilemedim bu arada kilomda yazmasııçok zor ama 100 dü boy 1.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?