2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş

allah bağışlasın. kilo alıyor musunuz arkadaşlar? 1 ay önce 51 kiloydum, şimdi sadece 4 haftalık hamile olmama rağmen 1 kilo aldım. dikkatli beslenmek istiyorum. ilk 3 ay kilo alınmasa da olurmuş. aranızda bu kadar hızlı kilo alan oldu mu? yoksa bu şişlik filan mıdır?

swethomecim ne güzel anlatmışsın benim duygularımı canım gerçekten biz çok radık 2 sefer tüp bebek 2 aşılama 2 sefer kendinden hamilelik ve kürtaj ve 11 senedir biz kazancımızı çocuk aramaya yatırdık tam bir ev parası yedik ama yılmadık dahada devam edcekdik ama rabbim bize bir melek gönderdi çok çektiniz yeter artık dedi amin canım hepimizi güldürsün sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalıma.s.Şeniz

canım bende kilo veriyorum benim için güzel bir durum tabiki 75 kiloyla öğrendim iki hafta önce doktorda 72 geldim şimdi 70im

MAŞALLAH BEBİŞİNE SERAPÇIM..
ALLAH NAZARDAN SAKINSIN...
BU KAÇ HAFTALIKKEN CANIM

sağol canım seninkinede maaşallah :) ben cuma günü gitmiştim doktora o zaman aldım resmi ogün tam 7 haftalıktı ama doktorum 6+3 sün dedi bana geç döllenmeymiş ... bilemiyorum ben kendimi 17 temmuza hazırlıyordum ama galiba 21 temmuz gerçi 3-4 günden bir şey farketmez bebişim benim gibi yengeç burcu olucak kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim ilginiz için. aftabbru ilk bebekte 17 haftalıkken suyum geldi. serklaj için hastaneye yattım 16 haftalıkken. çok kanamam olmuştu.suyum gelince bebeği kaybettik.

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. 20 aylık evliyim ve bir bebek istiyoruz artık. yaşımız da ilerledi.

ipeğimu inşallah cmt herşey güzel olurr...

derin hangi şehire gittin dr a. balıkesire gitmeyeceğini söylemiştinde.....

Son düzenleme:
canım bende kilo veriyorum benim için güzel bir durum tabiki 75 kiloyla öğrendim iki hafta önce doktorda 72 geldim şimdi 70im

istifra ediyorsanız ondandır. bende henüz o tür belirtiler yok. inşallah olur. ancak o zaman içim rahat eder. ilk ikisinde hiç midem bulanmamıştı ya şimdi ille de bulansın istiyorum

7 haftalık hamileyim ama bende kilo almadım aynıyım sadece göbeğim biraz şiş ama oda adet olmadığımızdan kaynaklanan bir şişlik.. birde hamileliğimden sonra karnımda gaz olmaya başladı üşütmüyorum kendimi dikkatte ediyorum ama bilmiyorum off szde de varmı bu tür şikayetler...:1no2:

İlk Dilara ile ben doğuracağım inşallah. Benim bugün 9+6 gün oldu. Büyük ihtimalle haziranda bebeğimi göreceğim ama ultrason 1.Temmuz diyor.

MAŞALLAH TEBRİK EDERİM İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİNİZkaydirigubbakcemile5

kızlar bende yeni geldim doktordan kalp atışını gecen hafta duymuştum zaten bugün başka bi güselliği öğrendim.... ben tiroid hastasıyım ve hap kullanıordum tahlilleri aldım bugünnn ve tahlillerim temiz çıktı tiroid hapını kullanmana gerek yok normal çıkmış dedi.....
bebeğimm düzenlemişş tiroid hormonlarımı.......:)))))))))))

Gaz, mide yanması normalmiş. Ama herkeste olmayabilirmiş.

derin çok sevindim MAŞALLAH her şey çok güzel olucak bende senin gibi kilolu bi hamileyim malesef ilk bebemde çok aldım ve veremedimdoktor 5 kilodan fazla almayacaksın dedi bana sana birşeydedimi ben diyetisyen yardımı ile kilo almamaya çalışıyorum ama 2 vermişim sevineyimmi üzüleyiimi bilemedim bu arada kilomda yazmasııçok zor ama 100 dü boy 1.75

İlk Dilara ile ben doğuracağım inşallah. Benim bugün 9+6 gün oldu. Büyük ihtimalle haziranda bebeğimi göreceğim ama ultrason 1.Temmuz diyor.

Canım benim 6 temmuz görünüyor inş temmuzda olur çünkü annesinin kpss sınavı varkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

CANIM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL BİR HABER.. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BUNDAN SONRA SAĞLIKLA İNŞALLAH.....a.s.

tabi ki var. normal bence. ben en çok hassasiyeti göğüslerimde hissediyorum. yüsüstü yatarken acımaya başladılar

nar teşekkür ederim canım bana kilo ile bişey sölemedi benim boyum 1 78 kilom 111 ama önemli değil dedi drum ama ben kendim dikkat ediyorum çok kilo almak istemiyorum çünki vermesi çok zor bide şimdi bulantıdan yiyemiyorum zatena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…