2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Derinciğim gücenme ama bence kilon boyuna göre oldukça fazla gibi...

Hemen hemen aynı boylardayız...Ben 180 lerdeyim 62 kiloyum..

Doktor sorun yok dediyse mesele yok tabi..İnşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin....Şeniz

bol bol su içiyor musunuz? ya da süt? ben hiç su içemiyorum, bütün gün bir bardak bile içmek aklıma gelmiyor. hiç susamaz mı bi insan? zorla da olsa içeceğim ama bebeğim için.

canım çok sevindim bende de vardı hipertiroid çok çektim bu hastalıktan 45 kiloya kadar düşürdü beni hemde oğluma yeni doğum yapmıştım bir taraftan emziriyorum bir tafaftan troid 45 kiloya düşmüştüm dr emzirmeyi kesip ilaç kullanmamı söyledi yine de bırakmadım çünkü oğlum çok düşkündü sürekli emmek istiyordu 9 ay emzirdim sonra ağlaya ağlaya kestim sütten ilaç kullandım propycil .. hatta ilk hamileliğim süresincede kullanmak zorunda kaldım malesef.. doktorumu bulana kadar da çok üzüntü çektim bir tanesi bebeğin sakat olur boşuna çekkme bu hamileliği alalım dedi ağlayarak kaçtım ordan başka bir doktora gittim çok şükür bebeğin gayet sağlıklı aama ilacı kullanman gerekiyor dedi kullandım bende çok şükür oğlum zayıftı ama gayet sağlıklı doğdu.. 59 kiloyla doğuma gittim ..
bu hamileliğimden önce testlerimi yaptırmıştım troit testlerini yani normal çıkmıştı geçtiğimiz cuma yine yaptırdım yine normal çıktı hatta bende troid kalmamış sanırım annemin yaptığı kocakarı ilaçları kuruttu çünkü ilacı kesmiştim.. birde deniz kenarına taşındık iyotlu havada kurutmuş olabilir diye düşünüyorum.. çok şükür ..
sanada çok geçmiş olsun canım ,

bende bugun baska bir hastaneye sıf kalp atışları için gidicem kendi dr um 2 hafta sonra gel dedi çünkü .okadar bekleyemem:))
6+2 yim bugun umarım karnımdan görünür .

klava:
bol bol su içiyor musunuz? ya da süt? ben hiç su içemiyorum, bütün gün bir bardak bile içmek aklıma gelmiyor. hiç susamaz mı bi insan? zorla da olsa içeceğim ama bebeğim için.

Su çok önemli. İçmek için susamayı bekleme. Litrelik şişeni yanına al günde en az 1,5 litre iç. Sen su içtikçe bebeğin suyu da değişiyor. Özellikle ileriki hamilelik aylarında daha da önemliymiş. Kordon dolanması bile olabilirmiş. Şimdiden alıştır kendini.

geceden geceye süt içiyorum ama su zor geliyor bide midemi bulandırıyor .. hep aklımda su içiyim diyorum ama saatler geçiyor yarım bardak su içiyorum oda midemi alt üst ediyor..

çok çektim ben bu tiroid yüzünden çok kilo aldım çok uğraştım tahliller, ultrason, meğerse bebeğim çare olcakmış bütün bunlara....:))))))

evet haklısın, doktorum da bolbol su içmemi söylüyor. şişemi doldurup koyuyorum masama ama akşam mesai bitinci bi bakıyorum bütün şişe olduğu gibi duruyor. bir arkadaşımı tembihliycem bana hatırlatsın su içmeyi diye. alışkanlık haline geitrsem rahatlarım. şimdi geçiş aşamasındayım.

sanada çok gecmiş olsun canım benimkide tiroidid seninkinin tam tersi seninki zayıflatıo benimki kilo aldırıo 50 kilodan 78 kiloya çıktım benim tiroidlerim hiç çalışmıo hapla çalışıodu ama fayda etmedi günden güne kilo aldım....

Ben hiç su içmeyen birisiydim ama son 3 haftadır inanılmaz su içiyorum inş böylede devam eder

çok çok geçmiş olsun canım kilo aldırmasıda kötü arkadaşımında öyle hiç yemek yemiyor sürekli kilo alıyordu bense hep açtım yiyip yiyip yarım saat sonra midem kazınıyordu, çarpıntı, titreme, sinir, halsizlik hepsi vardı çok şükür yok umuyorum seninde eriyip gitmiştir tamamen Rabbim şifa versin bu hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum inşallah bir aksilik bir keder olmaz...

canimm yazdim ben de sana. sanirim gozunden kacti. topige girdigim de rastlasamiyoruz bi turlu.. bewnde doktora gidecegim gunu hasretle bekliyorum. 7. haftayi bekle oyle git dedi bana tanidiklar. bayram sorasina kaliyo yani. aman saglikli olsun da bebisim biraz sabrederim o sorun diil. ins karsilasabiliriz.. optumm cnmm

Canım kullanıcı panelinden profilimi düzenle diosun en altta kilo doğum takibi olan yere kopyala yapıştır değişiklikleri kaydet de çıkıo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…