nar teşekkür ederim canım bana kilo ile bişey sölemedi benim boyum 1 78 kilom 111 ama önemli değil dedi drum ama ben kendim dikkat ediyorum çok kilo almak istemiyorum çünki vermesi çok zor bide şimdi bulantıdan yiyemiyorum zatena.s.
Badem gördün mü bebişimi kocaman olmuş dimi
Badem gördün mü bebişimi kocaman olmuş dimi
kızlar bende yeni geldim doktordan kalp atışını gecen hafta duymuştum zaten bugün başka bi güselliği öğrendim.... ben tiroid hastasıyım ve hap kullanıordum tahlilleri aldım bugünnn ve tahlillerim temiz çıktı tiroid hapını kullanmana gerek yok normal çıkmış dedi.....
bebeğimm düzenlemişş tiroid hormonlarımı.......:)))))))))))
bol bol su içiyor musunuz? ya da süt? ben hiç su içemiyorum, bütün gün bir bardak bile içmek aklıma gelmiyor. hiç susamaz mı bi insan? zorla da olsa içeceğim ama bebeğim için.
bol bol su içiyor musunuz? ya da süt? ben hiç su içemiyorum, bütün gün bir bardak bile içmek aklıma gelmiyor. hiç susamaz mı bi insan? zorla da olsa içeceğim ama bebeğim için.
klava:
Su çok önemli. İçmek için susamayı bekleme. Litrelik şişeni yanına al günde en az 1,5 litre iç. Sen su içtikçe bebeğin suyu da değişiyor. Özellikle ileriki hamilelik aylarında daha da önemliymiş. Kordon dolanması bile olabilirmiş. Şimdiden alıştır kendini.
canım çok sevindim bende de vardı hipertiroid çok çektim bu hastalıktan 45 kiloya kadar düşürdü beni hemde oğluma yeni doğum yapmıştım bir taraftan emziriyorum bir tafaftan troid 45 kiloya düşmüştüm dr emzirmeyi kesip ilaç kullanmamı söyledi yine de bırakmadım çünkü oğlum çok düşkündü sürekli emmek istiyordu 9 ay emzirdim sonra ağlaya ağlaya kestim sütten ilaç kullandım propycil .. hatta ilk hamileliğim süresincede kullanmak zorunda kaldım malesef.. doktorumu bulana kadar da çok üzüntü çektim bir tanesi bebeğin sakat olur boşuna çekkme bu hamileliği alalım dedi ağlayarak kaçtım ordan başka bir doktora gittim çok şükür bebeğin gayet sağlıklı aama ilacı kullanman gerekiyor dedi kullandım bende çok şükür oğlum zayıftı ama gayet sağlıklı doğdu.. 59 kiloyla doğuma gittim ..
bu hamileliğimden önce testlerimi yaptırmıştım troit testlerini yani normal çıkmıştı geçtiğimiz cuma yine yaptırdım yine normal çıktı hatta bende troid kalmamış sanırım annemin yaptığı kocakarı ilaçları kuruttu çünkü ilacı kesmiştim.. birde deniz kenarına taşındık iyotlu havada kurutmuş olabilir diye düşünüyorum.. çok şükür ..
sanada çok geçmiş olsun canım ,
sanada çok gecmiş olsun canım benimkide tiroidid seninkinin tam tersi seninki zayıflatıo benimki kilo aldırıo 50 kilodan 78 kiloya çıktım benim tiroidlerim hiç çalışmıo hapla çalışıodu ama fayda etmedi günden güne kilo aldım....
kızlar ben çalışıyorum işte net yok 2-3 gündür girmiyorum yazıları oku oku bitmiyor :) ben şuan 5+4 üm 4+6 ken normal ultrasyonla keseyi görmüştük dr. beni cumartesi çağırdı kalp atışları için sıkışık gel dedi bayrama rahat gir dedi :) ben o zaman 6+2 oluyorum sizce erken mi ya göremezsem normal ultrasyonla bakacak üstelik. inş. görürümde çifte bayram olur :)
bebeklerinin kalp atışlarını duyan tüm anne adayları hepinizi tebrik ediyorum.
badem ayy ikizmiş çok sevindim benimde gönlümden ikiz geçiyordu kısmet, en önce hayırlısı buna şükür. bi daha uğraşmazsın ne güzel bi de kendiliğinden olur al sana 3 çocuk hehe :)
sıla seninle satımız aynı kız daha öncede yazmıştım görmemişsin sen beni. benimde 30 temmuz hesaplara göre
Kızlar bu takvimi siteden buraya nasıl taşıyacağım? Bulamadım bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?