2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlar beyaz meleğim ve diğer bebeklerinin kalp atışını duymuş olan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın hayattaki en güzel his olduğunu düşünüyorum allahım sonuna kadar gelmeyi nasip etsin ellerine ayaklarına kavuştursun inşallah bu arada benimde mide bulantım yok bünyeye göre değişiyo sakın dert etmeyin onlar bizimle içimizde en güvenilir yerdeler çok öptüm

gördünüzmü bebişiii sizinkiler de böylemi...
birde biz kalbini hep ekrandan izledik..size sesini dinlettiler mi hoporlorden..
doktorum zararlı daha küçük diye dinletmedi biraz daha büyünce dinletecekmiş

AY MAŞALLAHHHH
minik fasulyeye
rabbim kucağına aldığın günün resminide göstermeyi nasip etisn.
yav benim en son gititğimde
minik bebeşim 2 cm olmuştu teyzeleri resmi bende eklemek siterim ama uğraşmak zor oalucak şimdi.
ama bir ara hiç değilse tarayıcdıan geçirip foto orlak saklayacğaım:))))))))

bebğimin ilk resimlerini.
hayırlsı olsun tekrar.hoşgeldin fasulyaaaaa:asigim:

gördünüzmü bebişiii sizinkiler de böylemi...
birde biz kalbini hep ekrandan izledik..size sesini dinlettiler mi hoporlorden..
doktorum zararlı daha küçük diye dinletmedi biraz daha büyünce dinletecekmiş

canım evet benimkide buna benzerdi bizde sadece ekrandan gördük bakalım perşembe tekrar gidecez büyümüştür herhalde 9+3 olacaz çünkü

[ı]canım senin bugün itibariyle 7+1 olman gerek, benim tam 7, sat'ım 14 ekim, ultrasonda da öğle çıktı, tam doğru yani, çünkü 1.gün olarak adetin 1.günü alınıyormuş.[/ı]

canım adete göre değilde sanırım bebeğin ve kesenin mm ne göre haftayı cihaz belirliyor... Benim mesele iki dr. Arasında yapılan ölçümler... Iki dr.a da olumlu konuştu.. Bu dr.da crl uyumlu dedi haftaya göre ama ne biliyim..

beyazmelek maşallah bebeğine.Allah nazarlardan korusun.Allah tamamına erdirsin hepimizin bebklerini.Benim moralim bozuk. ben gitmedim dr a. bayram sonu giderim diyordum. bugün beta hcg ölçtürelim denmişti.10 gün önce 16 çıktı. bugün bhcg 96 çıktı. çok ağladım öğle arası. dr u aradım cuma yine yaptır cmt gelirsin dedi. ilçede oturuyorum ben. dr bursada. ilk bebeğimi 17 haftalıkken kaybetmiştim. şimdi de dış gebelikten korkuyorum. şuan aranızda önceden dış gebelik geçiren varsa yazabilir mi? belirtileri, tedavisi.. çok korkuyorum

canım çok az artış olmuş ,Alalh korusun dış gebelik değildir inş .
dış gebelikte çok ffazla ağrı olurmuş birde kanama

yonca allah korusun kötü şeyler düşünme...sonuçta yükselmiş tatlım..inşallah herşey güzel olacak....iyi şeyler düşün

geçmiş olsun. iki düşük yaptıktan sonra insanın eli yüreğinde oluyor, tedirgin olmakta haklısın. peki neden iki düşük yaptığını biliyor musun? araştırılmış mıydı?

geçmiş olsun. iki düşük yaptıktan sonra insanın eli yüreğinde oluyor, tedirgin olmakta haklısın. peki neden iki düşük yaptığını biliyor musun? araştırılmış mıydı?

saol canım 2 düşügü arastırma geregi duymuyor drlar ben iyi bir doktor buldum ve arastırılmaya baslamısken hamile oldugum ortaya çıktı kendiliginden düşük oldugu için çok fazla arastırılmasına gerek duyulmamıstı yani arastırılmaya baslandıgında hamile kalmışım şu an igne ve hap kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…