2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sen dikkat et kendine canım ne kadarlıksınız şimdi

clexane mı vuruyorsun? bende factor v leiden olduğu için clexane kullanmaya başladım. iki düşükten sonra hemen araştırdı doktor. genetik bir takım sorunlarım çıktı ama en önemlisi homozigot factor v leiden. kanım pıhtılaşmaya çok meyilli. inşallah clexane sayesinde herşey yolunda gidecek bukez. doğurursam çocuğuma clexane ismini veririm

kızlar kanı pıhtılaşmaya eğilimli olanların tam kan sayımında "plt" değeri var .o da yüksek çıkıyor mu?

6+5 gösteriyor hesaplayıcı da

İnternette 2-3 günde beta hcg 2 katına çıkar diyor. Senin değerindeki ilerleme belki normal sayılabilir ama 7. hafta için çok düşük. 6. haftada 1000'li rakamlarda olması lazım.
Doktora ilk kez mi görüneceksin Yonca'cım. Ultrasonda görünce herşey netlik kazanır.

ilk kez görünecem. geçen seferki hamileliğimde her hafta gitmiştim. sorunlu bir hamilelikti. şimdi 8. haftada giderim diyordum. bayram tatilinden sonraya tekabül ediyordu.ama şimdi değer düşük olunca insanın aklına başka şeyler geliyor.cmt gidicez heralde. ben hala gitmek istemiyorum. kötü bişeyle karşılaşmak istemiyorum artık dr fobisi oluştu. geçen sefer de normal doğum gibi düşük yaptım. aklıma geldikçe fena oluyorum.

acaba hastanedeki sonuç mu hatalı diye gönlümden geçirmiyor da değilim

Son düzenleme:
bilmiyorum ben henüz tam kan sayımı yaptırmadım. ama benim protein s aktivitem de düşük, ayrıca heterozigot mthfr var. yok yok yani.

inşallah kötü bişey yoktur. umarım tahlil sonuçların yanlış çıkmıştır. bir kere daha tahlil yaptırmanda fayda var. dr fobisi ben de var. seni çok iyi anlıyorum. geçen sefer neden düşmüş peki?

harika bir duygu canım yaa kaygılanmana gerek yokmuş gördün mü aman nazar değmesin ..
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasipetsin , sonrasında da uzun ömürlü hayırlı sağlıklı yavrularımız olsun
inşallah..
bakalım ekleyebilirsem bende eklicem buraya bebişimin resmini becerebilirsem yani ...

İnan artık sorunsuz hamilelik kalmamış. Ben de sürekli yatıyorum. Kanamam oluyor hiç olmazsa kahverengi akıntı oluyor. Çevremden o kadar çok örnek geliyor ki " o da öyle olmuş böyle olmuş " diye. Kimi düşük yapmış, kimi doğurmuş. Herkesin hikayesi farklı. Seninki de farklı. İlkini kaybetmen ikincisini de kaybedeceğin anlamına gelmez. O başka bir bebekti. Eğer sağlıklı ise yaşama tutnacaktır. Kürtaj olduğu halde doğuran var. Allah istesin yeter. Eğer yaşamayacaksa sen ne yapsan boş. Hamilelik mucizevi birşey. Onun sağlıklı büyümesini ne biz ne de doktor sağlayabilir. Benim doktor ilk haftalarda üzüldüğümü görünce "onun organlarının gelişmesini sağlayacak bir varlık var. O da sen veya ben değilim" demişti. İçini rahat tut. Kötü düşünme hiçbirzaman. Hadi cumartesi süzel haberler bekliyorum inşallah.

purloton igne ve progynex kulanıyorum bebegin yerleşimi içinmiş bide lekelenmeler için verdi inşallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız

kızlar kocacım gelsin bende ekleyecem kıskandımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm çok şükür allahıma 8 mm olmuş bebişim daha çok küçücük 3 hafta sonra çağırdı nasıl dayanıcam bilmem herşey çok güzel dedi drum eşimle öyle mutlu oldukki eşim aman bahsetme nazar değer diyor ne yapsın adamcık çok uzun yollardan geliyor korkuyor adamcağız

oh MAŞALLAH bebişler fotoğraf vermeye başlamışlar biz daha görmedik ya hayırlı olsun hepinize kucağınızdaki fotolarıda görürüz inş en güzel zamanlarımız bolbol uyuyun dinlenin temmuzdan sonra düzenli gece uykusu hayal olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…