2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım valla ben baya alırımda seni zannetmiyorum bu aralatr çok hızlı alıyorum ben ya

nurr gördünmü tatlım göbüşümüü baya büğüdüü...
bakalım canımm...şimdiye kadar aldığımız kilodan daha fazlasını alırız muhtemelen dimi.........
6-7 kilo daha alırız en az..............................

haftada 0,300-0,500 kilo alınırmış 25. haftadan sonra.............
ee 13-14 haftam olduna göre...........
0,300 alsam haftada................0,300x13=4 kilo...............
0,500 alsam haftada.................0,500x13=6,5 kilo daha alırız

hele göbüşümm çıplakkennn çok tuhaf oluyorum yaaa inanamıyorummm
bakın göbüşümü ekliyim bende bidaha
kocamannnnnnnnnnnnn

Maşallah göbüşüne melekcim ne güzel artık tam hamile olduk kız kaydirigubbakcemile3 tadını çıkaralım zaten kaç kere yaşıcazki bu duyguyu

Ben geldim kıslar pek geçmişi okuyamadım
Sabah yataktan kalkamadım malesef işe de gidemedim
evden yazıyorum .Biras daha iyiyim .İşe gitseydim asla iyileşemezdim

Geçmiş olsun ilsucum dikkat et kendine evde dinlenmen iyi olmuş canım.Kısa zamanda iyileşirsin inş. :1hug:

çiçeks bizde de var kan uyuşmazlığı canım
ilk düşüğümde iğnemi olmuştum .
28. hafta o iğneden tekrar vurucaklar yanlış hatırlamıyorsam

Ay korktum birden bi daha deyince ya tamam canım 28. haftam oluyo işte ben gidince 14 nisanda kaydirigubbakcemile3 . Tekrarını düşünmek istemiyorum şimdi tırsıyorum zaten

yeni baktım canım ders çalışıyorum arada da size bakıyorum maşallah göbüşünüde içindeki kuzucuğumuzada 6-7 alırız canım son 3 ay en hızlı kilo alınan dönem çünkü

kızlar benimde 3 gündür sanki daha fazla büyüdü eşimde diyor 3 gündür daha önde diye

ıdealım 12 kılo ıle tamamlayabılmek bu yolu.................
4 kılo aldıĞıma gÖre.............8 kılo daha hakkım var en Çokkkkkkkkkkkk
ama tabı daha azı olursada hıÇ fena olmaz

Bırden bÜĞÜyor nur gÖbÜŞler..benımde Öyle mınıcıktı gÖbÜŞÜ....
Son 1-2 haftadır hızla bÜĞÜdÜ....ee artık 6. Ayımızı doldurup 7. Aydan gÜn alcaz kocaman oldu meleklerımız....

buna göre ben 12 kiloyla tamamlarım galiba :bbo:

inşallah çiçeğim..................
bende inşallah 12 ile tamamlarım............
ama olsun sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o 3-5 kilo fazla da alsak bişey olmaz dimi

Ben Çıkıyorum herkezeeee ıyı akŞamlar kızlar.......................
SaĞlıkla kalın..
BebıŞlerınıze ıyı bakın
ÖptÜm herkezııı

Ben alınan kiloların yavrularımızı emzirirsek kalmıcanı düşünüyorum enerji çok fazla harcanıyormuş ondan dolayı çok çabuk gidiyormuş kilolar birde uyku düzeni bozuluyor tabi
ayda 8-10 kilo verenler varmış normalde olsa hayatta verilmez ama o dönem gidiyormuş kaydirigubbakcemile2

inşallah çiçeğim..................
bende inşallah 12 ile tamamlarım............
ama olsun sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o 3-5 kilo fazla da alsak bişey olmaz dimi

Hiç farketmez tabi nasılsa veririz yeterki onlar sağlıklı olsun,zaten şimdi çok hareketliler doğuncada peşlerinde koşmaktan veririz zaten kaydirigubbakcemile3

Ben Çıkıyorum herkezeeee İyİ akŞamlar kızlar.......................
SaĞlıkla kalın..
BebİŞlerİnİze İyİ bakın
ÖptÜm herkezİİİ

herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereehihoyyyt

İyi akşamlar kızlar a.s.

bugun mısafırlerım geldı ve hıc kılo almadıgımı soyledıler hatta 7 kılo aldıgımı soyleyınce sok oldular sadece göbusum varmıs
ben asla fazla kılo almam ne kadar yersem yıyeyım zayıflamak ıcınde bır caba göstermem cunku hamılelık harıcınde pek bırsey yemem ıstahım olmaz cunku formumu her zaman korurum
ve doguma kadar 14 kıloyla tamamlıyacagımdan adım gıbı emınımkaydirigubbakcemile2

kızlar bugün gelen misafirlerde bana göbişimin baya büyüdüğünü söylediler başka yerimde yokmuş ama 1 ay sonra doğum yapcakmış gibisin dediler bana öyle duruyomuş göbişim bu arada 6 kilo aldım-tatlicadiarzu- 6 kilo daha alsam yeter fazlasını istemiyorum aman sakınn almayın allahım nasıl taşıcam şimdi öyle dediler yaa sürekli gözlerim göbişimde niye bu kadar büyüdü diye:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…