selam kızlarr eve yeni geldim önce aşıya götürdü annemle babam beni zorlasenağlama
ebeler 3 kere gelmişler benim için kadıncağız dediki polis alıp gelecektim artık kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
neyse ki korktuğum gibi değilmiş hiç acımadı inşallah sonradan acımazÇok üzgünüm çoook
sonrada pazara gittik annemle amaninnnnn birdaha mıııı töbeeeeeee:1shok:
bi ara ezilip kalıcam sandım iyi oldu bana ne işim varsa sanki pazarda:mymeka:kaydirigubbakcemile
çok şükür sağ salim ve de tek parça döndük kızımla:lepi:
geçmişi birazdan okuycam inşallah herkes iyidir...
dilaracım hoşgeldin seni çok merak ettik inşallah iyisindir canım:1hug:
Sılacım ne güsel herşeyin yolunda çıkmış süper maşallah sana kilonda süper bence
Ben 13 kilo almışım haftasonu başka bir doktora göstericem kendimi meraklı ben o ne dicek diye merak ediyorum -tatlicadiarzu-
canimm agzindan bal damliyoo:) sagolasinn.. seninde 13 kilo nerende anlamak imkansizz. cok hos gorunuyosun masallahh...
26+4 Göbişimiz Bebişimiz:)
selam kızlarr eve yeni geldim önce aşıya götürdü annemle babam beni zorlasenağlama
ebeler 3 kere gelmişler benim için kadıncağız dediki polis alıp gelecektim artık kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
neyse ki korktuğum gibi değilmiş hiç acımadı inşallah sonradan acımazÇok üzgünüm çoook
sonrada pazara gittik annemle amaninnnnn birdaha mıııı töbeeeeeee:1shok:
bi ara ezilip kalıcam sandım iyi oldu bana ne işim varsa sanki pazarda:mymeka:kaydirigubbakcemile
çok şükür sağ salim ve de tek parça döndük kızımla:lepi:
geçmişi birazdan okuycam inşallah herkes iyidir...
dilaracım hoşgeldin seni çok merak ettik inşallah iyisindir canım:1hug:
valla ben burda bekliyorum belki bana biri yazar die dilaracimm:):):) inan uyumadim halaadelikafaduldenherkes nereye gitti uykucularrklava:
ben geldim nasılsınız bakalım
ben geldim nasılsınız bakalım
valla ben burda bekliyorum belki bana biri yazar die dilaracimm:):):) inan uyumadim halaadelikafadulden
hosgeldin canimm.. nasilsin?? biz iyiyiz sukur..
bıss dedıkkk
ama fazla kalıcı degılız babamızın ısı varmıs pc de bende yatarım zaten artık gelmem
bu arada benım ıstahım kapandı kızlar artık bısey yıyemıyorum neden acaba senağlama
bıde karnım sısıyo cok gazım oluyo aksamları yaaa sızde ölylemısınız.........
canım hemde ne gaz ve şişkinlik oluyo sanki patlıcak bi bombayım iki lokma yiyorum sanki bi dünya yemiş gibi herhalde bebişler midemize oturuyomu acaba aç olduğum halde fazla yiyemiyorum ancak sık ve az lokmalarla geçiştriyorumkaydirigubbakcemile
evet dılos bende aynen böyle oluyorum sankı bebıs mıdemın ustune oturuyo zaten hep orda duruyo mıdeme vuruyo sureklı
bıde karnım tas gıbı sert ama kasılma gıbı degıl senınde öylemı?
hosgeldiniz canimm... ayni sorun bende de var. cok cabuk sisiyorumm. aksam 9-10dan sora hic bisi yememem lazim. yersem midem mahvoluyobıss dedıkkk
ama fazla kalıcı degılız babamızın ısı varmıs pc de bende yatarım zaten artık gelmem
bu arada benım ıstahım kapandı kızlar artık bısey yıyemıyorum neden acaba senağlama
bıde karnım sısıyo cok gazım oluyo aksamları yaaa sızde ölylemısınız.........
bende herkes uyudu sandımsaat 12 olmadan yatamıyorum yaaa nur sıla nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür yarında bebişimi görmeye gitcem az önce randevu aldım saat 11,30 da ordanda çıkıncada eşimle gezcez birazhihoyyyt
hosgeldiniz canimm... ayni sorun bende de var. cok cabuk sisiyorumm. aksam 9-10dan sora hic bisi yememem lazim. yersem midem mahvoluyo
bizde iyiyiz sukur cnm...ohh ne gusell. benim kizimi gormeme bi ay var dahaa... hem son ultrasonda bi kez bile goremedim kizimi babasina gosterdi alelacele bakti bi uyuss-tatlicadiarzu-
benimde 3 hafta oldu görmeyeli en son 570 gramdı kuzucuğum bakalım yarın ne çıkcak ama kendime çok iyi baktım besleyici şeyler yedim hep dışardan yemedim sütümü yoğurdumu cevizimi bademimi ihmal etmedim ilaçlarımı düzenli kullandım inşllah bebişim güzel gelişmiştir
kızlar benim göbüş bi yere sığmıyor a
ohhh yarasin bebisine ins cnmm... benim en son bildigim mart18 de 467 grdi. bilmiyorum sora ne kadar buyudu kizim. bende kara uzum kurusu yiyorum. ozellikle bundan sora bol bol kana ihtiyacimiz olacak die. ins gusel gusel buyuyolardir gusel yavrularimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?