2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlarr eve yeni geldim önce aşıya götürdü annemle babam beni zorlasenağlama

ebeler 3 kere gelmişler benim için kadıncağız dediki polis alıp gelecektim artık kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
neyse ki korktuğum gibi değilmiş hiç acımadı inşallah sonradan acımazÇok üzgünüm çoook

sonrada pazara gittik annemle amaninnnnn birdaha mıııı töbeeeeeee:1shok:
bi ara ezilip kalıcam sandım iyi oldu bana ne işim varsa sanki pazarda:mymeka:kaydirigubbakcemile
çok şükür sağ salim ve de tek parça döndük kızımla:lepi:

geçmişi birazdan okuycam inşallah herkes iyidir...

dilaracım hoşgeldin seni çok merak ettik inşallah iyisindir canım:1hug:

geçmiş olsun canım aşınıda olmuşsun bende olucam 15de var daha bende iyiyim canım çok şükür atlattık evdeyimkaydirigubbakcemile2

26+4 Göbişimiz Bebişimiz:)
canimm agzindan bal damliyoo:) sagolasinn.. seninde 13 kilo nerende anlamak imkansizz. cok hos gorunuyosun masallahh...

iyi bari canim atlatmissin asiyi::teselli: gecmis olsun...

selam kislar... nasilsiniz bakalimm?? biz iyiyiz cok sukur. bugun uzerimde bi rehavet vardi neden bilmemm.zorla cikip biraz yuruyus yaptim. yemek falan derken oldu aksaaamm...

ilsu sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah iyisindir bende bi yandan 2 gündüğr giremediğim için geçmişi okuyorum oku oku bitmiyo-tatlicadiarzu-

bıss dedıkkk
ama fazla kalıcı degılız babamızın ısı varmıs pc de bende yatarım zaten artık gelmem
bu arada benım ıstahım kapandı kızlar artık bısey yıyemıyorum neden acaba senağlama
bıde karnım sısıyo cok gazım oluyo aksamları yaaa sızde ölylemısınız.........

ben geldim nasılsınız bakalım

valla ben burda bekliyorum belki bana biri yazar die dilaracimm:):):) inan uyumadim halaadelikafadulden

hosgeldin canimm.. nasilsin?? biz iyiyiz sukur..

bende herkes uyudu sandım saat 12 olmadan yatamıyorum yaaa nur sıla nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür yarında bebişimi görmeye gitcem az önce randevu aldım saat 11,30 da ordanda çıkıncada eşimle gezcez birazhihoyyyt

canım hemde ne gaz ve şişkinlik oluyo sanki patlıcak bi bombayım iki lokma yiyorum sanki bi dünya yemiş gibi herhalde bebişler midemize oturuyomu acaba aç olduğum halde fazla yiyemiyorum ancak sık ve az lokmalarla geçiştriyorumkaydirigubbakcemile

evet dılos bende aynen böyle oluyorum sankı bebıs mıdemın ustune oturuyo zaten hep orda duruyo mıdeme vuruyo sureklı
bıde karnım tas gıbı sert ama kasılma gıbı degıl senınde öylemı?

evet dılos bende aynen böyle oluyorum sankı bebıs mıdemın ustune oturuyo zaten hep orda duruyo mıdeme vuruyo sureklı
bıde karnım tas gıbı sert ama kasılma gıbı degıl senınde öylemı?

evet canım aynen öyle çok sertleşiyo helede maşallah bu akşam hiç yerinde durmuyo habire yer değiştiriyo karnım bi iniyo bi şişiyo balon gibi delikafadulden biraz midemden çekilince karnımı doyuruyorum hemen-tatlicadiarzu-

hosgeldiniz canimm... ayni sorun bende de var. cok cabuk sisiyorumm. aksam 9-10dan sora hic bisi yememem lazim. yersem midem mahvoluyo

bizde iyiyiz sukur cnm...ohh ne gusell. benim kizimi gormeme bi ay var dahaa... hem son ultrasonda bi kez bile goremedim kizimi babasina gosterdi alelacele bakti bi uyuss-tatlicadiarzu-

benimde 3 hafta oldu görmeyeli en son 570 gramdı kuzucuğum bakalım yarın ne çıkcak ama kendime çok iyi baktım besleyici şeyler yedim hep dışardan yemedim sütümü yoğurdumu cevizimi bademimi ihmal etmedim ilaçlarımı düzenli kullandım inşllah bebişim güzel gelişmiştir

ohhh yarasin bebisine ins cnmm... benim en son bildigim mart18 de 467 grdi. bilmiyorum sora ne kadar buyudu kizim. bende kara uzum kurusu yiyorum. ozellikle bundan sora bol bol kana ihtiyacimiz olacak die. ins gusel gusel buyuyolardir gusel yavrularimiz:)

kızlar benim göbüş bi yere sığmıyor a

helede yatakta kaplumbağa gibi iki saat dönemiyom göbişimdendelikafaduldendelikafadulden

onu bende yiyorum çekirdekli siyah üzüm daha çok etkilicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…