2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nurcum seninki çok net ya bayıldım .
hangi hast. gidiyosun çok net bir görüntü vermiş cihaz.

evet canım sezeryan olucam 39. hafta alınıyormuş bebiş.. diğer düşüğümde kürtaj yapmakta çok zorlanmışlardı rahimim açılmıyor benim..hayırlısı o günler bir gelsinde..

inş canım benim 1haafta önce sınavım olacakta o yüzden tedirginim biraz inş bebiş gününü bekler

inş canım benim 1haafta önce sınavım olacakta o yüzden tedirginim biraz inş bebiş gününü bekler

ahh canım zormuş senin üzmez seni bebişin bekler gününü..
canım çok beğendim bebeğinin resmini benimkide seninki gibi ama kocişim yanında taşıyor resmikaydirigubbakcemile3

walla kızlar çok beeğndim resimlerinizi. benim kocişim de çantasında taşıyor resmii. sen karnın da taşıyorsun ben de 9 ay çantamda taşıcam diyoo :) ama ben de resmini koycam inşallah. sizinkiler hakikaten güzell çıkmış benim ki o kadar belli değil..
bi de benim bulantım falan geçti kasık ağrım da yok göğüslerim de normal gibi acımıyo eskisi kadar belirtilerim olmayınca korkuyorum walla.. sizler ne durumdasınızz???

yok bademcim niye güceneyim bende tiroit varmış senelerce bebeğim olmadığı içinde çok stres yaptım haberim yok sonra diyetisyene gidince ortaya çıktı tiroitten dolayı çok kilo alıyormuşum tam 135 kiloydum spor yaparak bu kiloya düştüm sporu kestiğim zaman aynen verdiklerimi geri alıyorum zaten 4 aydır yine spora gidiyordumki günüm geçmiş 10 gün yine gittim her zaman geçiyor dedim o kadar hoplamaya zıplamaya rağmen rabbim verdi drda sorun değil dedi ama ben çok dikkat ediyorum çünki sporda yok artık

kızlar maşallah bebeklerinize yavv benimkiside büymüşmüdür merak ettim şimdi ben sizden baya gerideyim 5+5 daha kalibini bi duysaydım yavaş yavaş büyür bebeğimde

günaydın kızlarrrr.dün bebeğimle doktora gittik 7+4 olmuşuz ve herşey yolunda çok şükür..umarım hepimiz için durum böyledir.

günaydın kızlar
8+4 haftamdayım benim göğüslerimde ağrı kasıklarımda ağrım falan kalmadım sanki hiç belirtim yok.
7+4 de gittim ultrason a girdim herşey yolundaydı. sizde durumlar nasıll?

günaydın kızlar bende 8+5 olmuşum çok şükür allahıma herşey yolundaydı bebeğim büyümüş bebeğe benziyordu yani kanama bölgesi kaybolmuş buna çok sevindim 3 hafta sonraya radevu aldım ikili test için zaten onlarıda biz yaptıımız için bu testler sorun olmuyor özel bir üniv.hastanesindeyim.allah hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin.
ilsucum dr a gittinmi bebeşini gördünmü beta hcg en çok yüksek görürsün büyük ihtimalle.
bebişlerini gören tüm anne adaylarını kutluyorum darısı göreceklerin başına.

Dilara sen yenimi gittin doktora? Seninle biz aynıyız benimkide böylemi yani şimdi çok merak ediyorum yaaa. Bayramdan sonra gidicem daha çok varr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…