- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
evet canım aralığın 1 de çekildi 2 gün önce nasıl baya benziyo artık bebişe dimi:)
Evet cnm ya benzemezmi annesi kocaman olmuş bebişş maşallah
sağolasın canım benim sende bayramdan sonra gidince görürsün kocaman olmuş gibi benimde şansıma oldu başka bi doktora gitmeyi istedim durumumdan dolayı yoksa benimde bayramdan 10 gün sonra muaynem içim rahatlasın diye gittim allah kucaklarımızda almayı nasip etsina.s.:1hug:
evet canım aralığın 1 de çekildi 2 gün önce nasıl baya benziyo artık bebişe dimi:)
Sibelcim canım çok sevindim mnasallah sana .artık tam bebeğe benzemiştir hareket halindedir.
Sorma dün gittik baska bir dr a karnımdan gördük bebeği 6-7 mm olmuş kalbide atıo dedi dr .6+2 iken o eski ultrasyonda görmemiz sanstı gerçi:)))
yanlız söyle bir sorunumuz var dr geblik kesemin altında bişi olduğunu ve onun keseyi ittirerek bebeği sıkıştırdığını söyledi .ya myom ya et parcası yada ağrı dedi .çok kötü oldum eve geldim ağla ağla ..
bayramdan sonra kendi dr uma gideceğim umarım doğru değildir yanlış görmüştür.
sağolasın canım benim sende bayramdan sonra gidince görürsün kocaman olmuş gibi benimde şansıma oldu başka bi doktora gitmeyi istedim durumumdan dolayı yoksa benimde bayramdan 10 gün sonra muaynem içim rahatlasın diye gittim allah kucaklarımızda almayı nasip etsina.s.:1hug:
Merhaba arkadaşlar bir temmuz annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim.7.3 hamileyim
ben mersinde yaşıyorum ve tek derdim temmuz sıcağında burada ne yapacağım.allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar.sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi...
umarım canım yanlış görmüştür .
karın ağrında yapmış olabilir bu ittirmeyi dedi .sevinemedim bile bebeğin kalbinin atmasına .bir daha kaybetmek istemiyorum.
canım bebiş kaç cm di bu ultrason çekildiğinde.
maşallah tosuncuk olacak galiba annesi
Merhaba arkadaşlar bir temmuz annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim.7.3 hamileyim
ben mersinde yaşıyorum ve tek derdim temmuz sıcağında burada ne yapacağım.allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar.sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi...
tebrik ederim bu arada ilsucum duydun mu kalp atışını bakalımj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?