2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sibelcim canım çok sevindim mnasallah sana .artık tam bebeğe benzemiştir hareket halindedir.
Sorma dün gittik baska bir dr a karnımdan gördük bebeği 6-7 mm olmuş kalbide atıo dedi dr .6+2 iken o eski ultrasyonda görmemiz sanstı gerçi:)))
yanlız söyle bir sorunumuz var dr geblik kesemin altında bişi olduğunu ve onun keseyi ittirerek bebeği sıkıştırdığını söyledi .ya myom ya et parcası yada ağrı dedi .çok kötü oldum eve geldim ağla ağla ..
bayramdan sonra kendi dr uma gideceğim umarım doğru değildir yanlış görmüştür.

Evet cnm ya benzemezmi annesi kocaman olmuş bebişş maşallah

sağolasın canım benim sende bayramdan sonra gidince görürsün kocaman olmuş gibi benimde şansıma oldu başka bi doktora gitmeyi istedim durumumdan dolayı yoksa benimde bayramdan 10 gün sonra muaynem içim rahatlasın diye gittim allah kucaklarımızda almayı nasip etsina.s.:1hug:

Aminnn cnm inşallah Allah hepimize nasip etsin :ecrin_bebek:

evet canım aralığın 1 de çekildi 2 gün önce nasıl baya benziyo artık bebişe dimi:)

maşallah canım yaa ben de görmek istiyorum yaa...
en son 7+4 de gitmiştim. dr um 2 hafta sonra gel dedi. ben nasıl beklerim 15 gün :)
ne kadar da sabırsız anneleriz bizz :CüvCüv: :asigim:

canım hemen üzülme, bir dahaki gidişinde netleşir, belki de o anda görülmüş olan birşeydir, şimdi sen bebeğinin canlı olmasının keyfini çıkar, aklına kötü şeyler getirme olur mu tatlım?

Merhaba arkadaşlar bir temmuz annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim.7.3 hamileyim
ben mersinde yaşıyorum ve tek derdim temmuz sıcağında burada ne yapacağım.allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar.sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi...

canım bebiş kaç cm di bu ultrason çekildiğinde.
maşallah tosuncuk olacak galiba annesi

umarım canım yanlış görmüştür .
karın ağrında yapmış olabilir bu ittirmeyi dedi .sevinemedim bile bebeğin kalbinin atmasına .bir daha kaybetmek istemiyorum.

aramıza hoşgeldin çicekcim, sıcakları dert etme Rabbim bir kolaylığını verir mutlaka, hem anne olmak kolay mı? katlanacağız artık, ben de 7+1 im, yakınız seninle, bebeğini gördün mü? ultrasona girdin mi? kalp atışı filan?

umarım canım yanlış görmüştür .
karın ağrında yapmış olabilir bu ittirmeyi dedi .sevinemedim bile bebeğin kalbinin atmasına .bir daha kaybetmek istemiyorum.

canım üzülme bebişi de üzme. bi problem yok bence bazen olabiliyor böyle şeyler. kalbi attığı için dua et canım bu müthiş duygu için. bebeğin canlı sana muhtaç sen sakın ümidini kaybetme. allah kucağına almayı nasip etsin canım a.s.

Allah korusun ilsucum, İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.ilk bebeğini nasıl kaybetmiştin.

aşina senin sat kaç?

aramıza hoş geldin amin canım hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişerimizia.s.

ilkinde de kesem küçüktü ondan kalbi durdu .şimdide kese büyük ama alttan bişi ittiriyormuş.bayramdan sonra dr a gideceğim kendi dr uma .hem bebekte büyümüş olur bakalım .Kanamam falan yok Allah'a şükür .O beni teselli ediyor.

HAYIRLISI İNŞALLAH İLSUCUM.VAJİNAL BAKTIRSAYDIM ÇOK NET GÖRÜRDÜN BEBİŞİNİ TATLIM....
SAKIN STRES YAPMA İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN HERŞEY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…