2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilara maşallah seninde fotosu çok güzel kocaman allah onları nazardan sakınsın inşallah...gözümüz aydın tekrar tekrar hepimizin

dedim tatlım vaginal bakalım diye gerek yok dedi .
halbuki ozaman herşey daha net görünürdü karından bebek çok net görünmüyor zaten .

dedim tatlım vaginal bakalım diye gerek yok dedi .
halbuki ozaman herşey daha net görünürdü karından bebek çok net görünmüyor zaten .

İlsucum gerek yok dediyse demekki çokda önemli bi durum yok. Daha önce yaşamış olduğun olaydan dolayı tedirgin olman normal tabii cnm ama hep iyi düşünmeye çalış. Allahın izniyle hiçbişey olmaz.

Dilara dikkat ettimde temmuz annelerinde 2. bebişlerini bekleyen annelerin hepsinin ilk çocuğu kız..hihoyyyt

evet canım bak şimdi sen söyleyince fark ettim:) benim içimden geçen erkek bebiş inşalalh allah hepimizn gönlüne göre versinde sağlıklı olsunda herşeye razıyım ama gönlümden geçen erkek tabi bide hiç ailemde erkek bebiş yok benim tarafımda çok istiyoruz hayırlısı artık a.s:1rolleyes:yerimseniben

bu arada badem yok sanırım banlanmış,kapsama alanı dışında görünüyor.umarım önemli bi sorun değildir...

Cnm inşallah oğlun olur bizde ilk bebeğimizi kız istemiştik Allaha şükür bi kızımız var e 2. de erkek olursa fena olmaz tabii ama en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olmaları. Valla birden içimden senin bebişin erkekmiş gibi geçti şimdi cnm hayırlısı bakalım.

ocak ayında bir çoğumuzun cinsiyetleri belli olacak kızlar bakalım kaç kız kaç erkek olacak

dün bir arkadaşım bana senin oğlun olacak dedi, oğlan olunca cilt güzelleşirmiş, rengi açılırmış filan , daha önce de birine söylemiş onun da oğlu olmuş, kız bebek annenin güzelliğini alırmış, anne biraz çirkinleşirmiş,

hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun da ister kız ister erkek olsun.

Ya kızlar sizinde yüzünüzde sivilcelenme oldumu benim hiç sivilce yoktu şimdi kırmızı kırmız kabartı şeklinde şeyler çıktı. Adet olamamaktanmı kaynaklanıyo acaba

amin canım inşalalh sanada bi erkek evlat nasip eder allahım şimdi bizimki2. olduğu için insanın ister istemez cinsiyeti önemli oluyo ama ilk bebişleri olan için önemi yok benimde ilk bebişte fazla önemsememiştim ilk çocuk olunca insan gözü bişey görmüyo tabiki herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlarda eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat
en önemlisi bunlar:Saruboceq:

Yok tatlım benim cildim çok güzel oldu.sivilce falan yok ...eskiden ara ara çıkardı tek tük ama şu an ayna gibi suratım.kaşlarım da çıkmıyo.tüğlerim çok yavaş uzuyor ne hikmetse....

hergün görmek istiyorum bebişi şimdiden ne kadar başğlandık onlara.bizim parçamız onlar.birlikte nefes alıyoruz düşünsenize.içinizde birinin daha kalbi atıyor...
Ne büyük mucize

Benim tırnaklarım cok hızlı uzuyor kızlar .
Sivilcelenme kız cocuklarında olurmuş öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…