2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya kızlar sizinde yüzünüzde sivilcelenme oldumu benim hiç sivilce yoktu şimdi kırmızı kırmız kabartı şeklinde şeyler çıktı. Adet olamamaktanmı kaynaklanıyo acaba

BENİMDE SIRTIMDA ÇIKTI KÜÇÜK KIRMIZI KIRMIZI LEKE GİBİ CANIM ERGENLİKTE BİLE HİÇ SİVİLCEM OLMAMIŞTIR NORMALDE BAKTIM NETTEN BEN HAMİLELİKTE OLURMUŞ GEÇER Bİ KAÇ HAFTAYA MERAK ETME GEÇTİ BENİMKİLER:CüvCüv:

fotoyu kaldırdımm sanrıım yanlış yaptım formatı da bozdum sanrıım üzgünüm kızlar

Son düzenleme:
benimki küçük galiba birazz size göre umarım sorun yokturr ben çok paniğim yaa...

Ya kızlar sizinde yüzünüzde sivilcelenme oldumu benim hiç sivilce yoktu şimdi kırmızı kırmız kabartı şeklinde şeyler çıktı. Adet olamamaktanmı kaynaklanıyo acaba

benim her zaman sivilce problemim vardı. hamile kalınca geçer derlerdi ama üç kere hamile kaldım üçünde de azdılar. doğursaydım belki geçermiş. şimdi 4 hafta 4 günlük hamileyim çok sivilcelerim biraz arttı. ama sorun değil. herşey yolunda gitsin de ben sivilceye razıyım.

Foto çok büyük olduğu için sayfa düzenini ona göre genişletti.
Bilen bir arkdaş ayarlar ise fotoyu olması gerekn boyutta hem görüebilir yorum yaparı hem de sayfalar güzel görünür:))))))))))

Bazı doktoralr gelişimine göre 2 -3 ay arası size kız gelişimi erkek gelişimi diye söyleyebiliyor.
Benim doktorum bu konuda ghiç yanılmamış.
Ama daha bana bir şey demedi.
çevremdeki hastalrından biliyorum.kız ve erkek gelişim hızının farklı olduğunu söylüyor ve ona göre de yorum yapıyormuş
ama tabi tam tespit 4 aydan sonra
ay sağlıklı olsunalrda
dün rüyamda erkek bebek görüdm önce ultrasonda elini ağzuna sokmuş cup cupo emerken görüdm .sonrada kucağım maşllahı vardır.
Nasıl tatlı bir bebekti.
Yavrum bir kzı bir oğlan olarak görüyorum ay ne şeker ya rüyamda bile görmek güzel, oyy bebişler neler yapıyorlar şimdiden bize be :)))))canlarım benim

evet canım sildim
forumun düzenini bozuyormuş sanırım kimse göremedi zaten

yapamadım yineee yaaa olmuyooı nasıl yapcam nasıl küçültücem kıslarrr

Son düzenleme:
şimdi oldu mu acaba bakarmısınız kızlar yaa nasıl yapcam hızlı resimden yüklüyorum
neden olmuyoo

sanırım yine olmadı eğer olmadıysa tekrar silmem gerekecek... napalım

canım resmin bende gözüküyo ama çok ama çok büyük hiç bişey anlaşılmıyo ekran kadar iki tane oluyo sanki çok büyük tekrar dene istersen

bilmiyorum ki nasıl yapcamı walla tarayıcıdan taradım olmadı cep e çektim fotosunu yükledim yine olmadı siz nasıl yapıyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…