2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yaa ben çok acıkıyorumm.... sürekli cnm bişeyler yemek istiyoo ama yememem lazımmm....((((

evet kızlar büğüdü tabi artık kızım 25+1 iz 26.haftadayız büğümemesi anormal olurdu dimi...
çok şükür

izne ayrılacak annelere b sorum var 32.haftada dr a gidilcek ya, yani 31 artı 5 ten sonra mı gtmek gerekio
sormak istedim?

7.aya gıreceĞız neredeyse...
Hep kÜÇÜk kalacak deĞıldı ya kızÇem benımmm bÜĞÜdÜ artık teyzelerııı

beyaz melek vücutta hiç bişey yok yüzden alıyosun galiba sadece. maşallah göbişe

YOK TATLIM YÜZÜMMM ZATEN HER ZAMANNN YAPISI GEREYİİİ TOMBİŞŞŞ.........
47 KİLOYKENDE YÜZÜM BÖYE TOMBİŞ TOMBİŞTİ...
PEK DEĞİŞMEDİİ..BİDE BUNU DÜN SABAH UYKUDAN YENİ KALKIP KAHVALTIYA GİDERKEN ÇEKMİŞTİ EŞİM...
ÇOK UYUMUŞUM GALİBAAAdelikafadulden

MaŞallah melek senınde kızın ben burdayım dıyoo :)
emelcım aynı durum bendede var sÜreklı atıŞtırmak ıstıyorum sÜt tavsıye ettı bı arkadaŞım yaĞsız sÜt alıp koyacaĞım bÜroya acıktıkÇa ıÇıcem

Melekcim çok tatlı olmuş göbişin daha kocaman olucak kız bu neki inanamıcaksın kendine benim alt tarafla irtibat tamamen kesildi göremiyommm

teşekkür ederim gaydincim, usg deki tarihi baz alıcaktır dr sanırım cunku bende satıma göre 27 artı 5 im ama gec döllenme olduu için satıda usgme ayarlayıp sölicem dr a

Melekcimmmm cok tatlı bi kırmızılıııı anne adayı goruyorum ben resimlere bakıncaa, Öykü'de baya büyümüş annesi daha ne yapsın, sanada yaranılmıyo cnmmm kaydirigubbakcemile3 Göbegim yok diyodunnn Öykücük büyümüş göbek yapmıs, kilosu az mı ki diyosun simdi deeee aaaa klava: Masallah Öyküye yediklerine dikkat ederek gidiyo o sadece, saglıklı besleniyoooo

Ayyy 27-28 leri gorunce ben kendimi 25+5 olarak küçük görüyorum ya, daha 27.haftama yeni giricemm benn :uhm:

Melekcim çok tatlı olmuş göbişin daha kocaman olucak kız bu neki inanamıcaksın kendine benim alt tarafla irtibat tamamen kesildi göremiyommm

EVET CANIM HIZLA BÜĞÜYECEK SONUÇTA HAMİLEYİZ...
BEN GÖREBİLİYORUM YİNEDE...
AMA GÖREMEMEM YAKINDIR SANIRIM..
SONUÇTA ARTIK 3-4 AYLIK DEĞİLİZ..7.AYIMIZA MERDİVEN DAYADIK..........
7 AYLIK DOSA DOĞAR DOĞAN ÇOK VAR...delikafadulden

TEMMUZ ANNELERı HEPıNıZE MERHABA
BENDE AĞUSTOS ANNESıYıM.
SıZıN BU ŞıRıN GÖBEKLERıNıZı GÖRÜNCE HEVESLENDıM. BENDE BÜYÜYEN BU KOCAMAN GÖBÜŞÜMLE O KADAR MUTLUYUMKı... HERKES GÖRSÜN ıSTıYORUM GÖBıŞıMı... O YÜZDEN BURAYA DA EKLEMEK ıSTEDıM...BAKALIM SıZ NE DıYECEKSıNıZZ....BUDA BENıM 22 HAFTALIK GÖBEĞıM

teşekkür ederim gaydincim, usg deki tarihi baz alıcaktır dr sanırım cunku bende satıma göre 27 artı 5 im ama gec döllenme olduu için satıda usgme ayarlayıp sölicem dr a

Canım satı dikkate alır bence doğrusuda o sonuçta sen o tarihe göre hamile kaldın yani geç döllenme detayına sgk bakmaz zaten sata göre girmesi daha iyi sen doktorunada danış istersen bu konuyu senin hastanende sgk geçiyomu ordanmı açtırcaksın istirahatini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…