walla napcaz bu bulantılarla bilmiorum allah yardımcımız olsun ben 1 haftadır yemek nedir unuttum....
gözünaydın sibelciğim.Allah tamamına erdirsin.
canım yaşayana çok zor geçiyor zaman . inş hepimiz 40 haftayı görürüz .
merhaba arkadaslar ben de temmuz ayı annesı olucam hayırlısıyla ınsallah hepınızı tebrık ederım tum anne adaylarını...
slm kızlar mide problemlerinden bahsetmişsiniz ah yarama parmak bastınız resmen az ve sık yemeye çalışıyorum bulantı fena zor tutuyorum kendimi hele sabahları dahada kötü folikasidimi artık bulantı olmadığı vakitler içiyorum yoksa boşa gidiyor çorba benim hayatımı kurtatdı en çok tükettiğim şey bu aralar tavsiye ederim hem tok talıyorsunuz hemde bulantı yapmıo faazla bana ve benim gibi yoğurt yiyemiyen biri için kurtarıcı yayla çorbası
merhaba kıslar.
kımsecıkler kalmamıs sanırım.
ben bugun baska bır doktora gıttım ve sukurler olsunkı melegımın kalp atıslarınıda kendınıde gordum..:Saruboceq:
buarada melegım 7 +4 haftalık cıktı..gecen haftakı doktorun dedıgı gıbı 5 haftalık felan degılmıs.
tesekkur ederım canım.merhaba
,ne kadar güzel senin adına çok sevindim canım a.s.
bebeğin ve kesenin boyunu biliyormusun canım yazabilirmisin bize?
merhaba kıslar.
kımsecıkler kalmamıs sanırım.
ben bugun baska bır doktora gıttım ve sukurler olsunkı melegımın kalp atıslarınıda kendınıde gordum..:Saruboceq:
buarada melegım 7 +4 haftalık cıktı..gecen haftakı doktorun dedıgı gıbı 5 haftalık felan degılmıs.
Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?