2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde öylden sonra artıyo miyde bulantısı dün biraz akşam baya nerde çıkaracaktım o duruma geldim hemen ayvayı kaptım elime bastırsın diye yedim biraz iyi geldi şimdide biraz ayva yedim sanki bulancak gibi 2 gündür olmaya başladı

ben allaha şükür bugün ayaktayım yarın doktora gidecem ya korktu galiba ama beni kandıramaz

aynen kızlar miydem bulanmasa bile yemek istemiyorum kendi yaptığımı nerdeyse hiç yemiyorum deyebilirim eşimde boğazına düşkündür bende öyleydim bu halimi görünce alışkın olmadığından zorla yedirmeye çalışıyo mutfağa bile zorla girip bişeyler yapıyorum:sm_confused:

selam arkadaslar.. gecmisi okuyup geldim. nasilsiniz bakalimm??
ilsucum sakin takilma dedigin gibi eski ultrosan cihazinin hatasidir ins. bi agrin yada kanaman olmamasi gusel bi haber..
biz bugun 5+6 olduk.. zaman cok yavas geciyo gibi geliyo bana..

slm kızlar mide problemlerinden bahsetmişsiniz ah yarama parmak bastınız resmen az ve sık yemeye çalışıyorum bulantı fena zor tutuyorum kendimi hele sabahları dahada kötü folikasidimi artık bulantı olmadığı vakitler içiyorum yoksa boşa gidiyor çorba benim hayatımı kurtatdı en çok tükettiğim şey bu aralar tavsiye ederim hem tok talıyorsunuz hemde bulantı yapmıo faazla bana ve benim gibi yoğurt yiyemiyen biri için kurtarıcı yayla çorbası

canım ben mutfağa girip bişey yapmaktan geçtim su almaya bile gidemiyorum eşimde sadece tost yapabiliyorkaydirigubbakcemile3

merhaba kıslar.
kımsecıkler kalmamıs sanırım.
ben bugun baska bır doktora gıttım ve sukurler olsunkı melegımın kalp atıslarınıda kendınıde gordum..:Saruboceq:
buarada melegım 7 +4 haftalık cıktı..gecen haftakı doktorun dedıgı gıbı 5 haftalık felan degılmıs.

sanırım ben şanslıyım:)
midem arada bulanıyordu ama artık o da yok :)

merhaba
,ne kadar güzel senin adına çok sevindim canım a.s.
bebeğin ve kesenin boyunu biliyormusun canım yazabilirmisin bize?

merhaba
,ne kadar güzel senin adına çok sevindim canım a.s.
bebeğin ve kesenin boyunu biliyormusun canım yazabilirmisin bize?
tesekkur ederım canım.
gecen haftadan bu yana o kadar olumsuz sey aklıma gelmıstı kı.sukurler olsun ALLAH ıma..
ınsallah hepımız saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı.
canım gecen hafta baska bır doktor bebegımın kesesını 13.6 mm olarak hesaplamıstı.bebegı tam net gorememıstık.
bugun gıttıgım doktor bebegımın 13 mm oldugunu soyledı.:Saruboceq:
senınkı kac mm canım?

çok sevindim rosemcim Allah kucağına almayı nasip etsin inş

Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......

Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......

Canım bu konuda sakın stres yapma ilacını ihmal etme ve sürekli yat dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…