2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

TEŞEKKÜR EDERİM BİTANEM...
GÖBÜŞÜMMM HAFTASINA GÖRE NORMAL HATTA KÜÇÜK BİLE SAYILABİLİR...
HEPİMİZ HEMEN HEMEN AYNI HAFTALARDAYIZ 2-3 AZ VEYA ÇOK HAFTA VAR ARAMIZDA..
AMA GÖBÜŞLER,,,ALINAN KİLOLAR...BEBİŞLERİN KİLOLARI HEPSİ ÇOKKK FARKLI...hihoyyyt

zuzummm bnm 10 gun gecikmeli su an 26 artı 3 üm canım

Waowww yane daha da mı büyük senin bebiş, 10 gün gecikmeli derkennn :uhm:

Behiyecim baya büyümüş göbegin seninde masallah cnm, allah hayırlı dogumlar nasip etsin sana ve tüm agustos annelerine de

hastanemde sgk geçiyor tatlım ama istirahati açıyorlar mı bilmiorum.benim sat 24 eylül ama 5 ekimle uyumlu usg m.dr uma söledim o da 24 e göre sölersen önceden cıkmış olursun izne ve doğum zamanı iznnden yemiş olursun dedi.O yuzden satı 5 ekim vericem sanırım.

bu arada özel hastanelerin verdiği geçici işgörmezlik raporu gecerli mi yada verebiliyolar mı?

Ben en cok neyi merak ediyorum biliyomusunuz kızlar, acaba aramızdan ilk kim dogurcakkkk kaydirigubbakcemile3 Allahım insallah zamanında ve bir nefeste kurtarsın hepimisii, kavustursun bizi bebeklerimize ama napıyım elimde diil merak ediyorummm, doğum öykülerimizi de merak ediyorummm :sm_cool:

YA ÖYLEDE GAYDINCİM benim son kontolümde doktor bebeğin önden gittiğini söyledi ve doğum takip kartımada sata göre değilde ultrasona göre olan tarihi yazdı arada 4 gün var bende kararsız kaldım ne zaman gidilecek izin için acaba

kızlar sÖylemeyı unuttum bıde bu hafta dr.vajınal muayne yaptı...
Gayet normal erken doĞum tehlıkesı yok Şımdılık dedı...

kızlar bana da doktorun 1 hafta geÇ veya erken dÖllenmenın ılk 3 ay Önemlı olduĞu ve bılmek gerektıĞını ondan sonra bı Önemı kalmadıĞını ve daıma sat baz alınır dedı

HEPıNıZE ÇOOKKK TEŞEKKÜR EDıYORUM KIZLAR
HEPıMıZ SAĞ SALıM KURTULUP BEB,ıŞ VE KOCALARIMIZLA BıR ÖMÜR MUTLU OLALIM....:Saruboceq:

bende merak ediyorum canım
çünkü hiç belli olmaz kimin önce doğum yapacağı hayırlısı olsun da
ben galiba doğumdan sonra sizi takip edemiyeceğim
çünkü eşim internet bağlantısını kapatmak istiyor zararlı diye
zaten kablosuzu iptal etti şimdide internetimi kapatacak:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Vaj.usg de servİkal uzunluk kaÇ Çıktı sİzİn..........
Bu benİm 2. ÖlÇÜmÜm

ben daha önce ölçtürmedim
galiba 32 hafta ölçülecek

Ben anlamıyorum zaten arkadaşımda önce git felan dedi kafam karıştı günün yanıyo dedi oda bana
doktorumada sormam lazım bakalım en doğrusu neyse onu yapıcaz kafamçokkarıştı

evet:=) saol ilsucum ama gercek satı veremiycem ben bu durumda yoksa daha erken ayrılmış olucam izne.benim sorunum bu istirahat haftasını usgme göre kaçırmamak ..

melek canım eğey büyümüş göbüşün yine
yüzünde kilo almış sanki

EVET TATLIM DOĞAL OLARAB BÜĞÜDÜ BAYA KIZIM VE GÖBÜŞÜM..
GERÇİ YÜZÜM HİÇ BİR ZAMAN ZAYIF OLMADI...NE KADAR DA ZAYIFLASAM YÜZÜM HEP DOLGUNDUR..........BİDE YENİ UYANMIŞTIM UYKUDANyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…