Melekcimmmm cok tatlı bi kırmızılıııı anne adayı goruyorum ben resimlere bakıncaa, Öykü'de baya büyümüş annesi daha ne yapsın, sanada yaranılmıyo cnmmm kaydirigubbakcemile3 Göbegim yok diyodunnn Öykücük büyümüş göbek yapmıs, kilosu az mı ki diyosun simdi deeee aaaaklava: Masallah Öyküye yediklerine dikkat ederek gidiyo o sadece, saglıklı besleniyoooo
zuzummm bnm 10 gun gecikmeli su an 26 artı 3 üm canım
Canım satı dikkate alır bence doğrusuda o sonuçta sen o tarihe göre hamile kaldın yani geç döllenme detayına sgk bakmaz zaten sata göre girmesi daha iyi sen doktorunada danış istersen bu konuyu senin hastanende sgk geçiyomu ordanmı açtırcaksın istirahatini?
Canım satı dikkate alır bence doğrusuda o sonuçta sen o tarihe göre hamile kaldın yani geç döllenme detayına sgk bakmaz zaten sata göre girmesi daha iyi sen doktorunada danış istersen bu konuyu senin hastanende sgk geçiyomu ordanmı açtırcaksın istirahatini?
Waowww yane daha da mı büyük senin bebiş, 10 gün gecikmeli derkennn :uhm:
yok zuzucum gec döllenme oldugu için sata göre 27 artı 5 ama normal gelişimi 26 artı 3.yani küçük:=)
Ben en cok neyi merak ediyorum biliyomusunuz kızlar, acaba aramızdan ilk kim dogurcakkkk kaydirigubbakcemile3 Allahım insallah zamanında ve bir nefeste kurtarsın hepimisii, kavustursun bizi bebeklerimize ama napıyım elimde diil merak ediyorummm, doğum öykülerimizi de merak ediyorummm :sm_cool:
Vaj.usg de servİkal uzunluk kaÇ Çıktı sİzİn..........
Bu benİm 2. ÖlÇÜmÜm
melek canım eğey büyümüş göbüşün yine
yüzünde kilo almış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?