Selam arkadaslar; bi kaç gündür yoktuk persembe cuma izinliydim persembe dr kontrolümüz vardı
Deva kızım maasallah gayet iyi gelismis,(25+4 idi o gün) 850 gr-31 cm olmus kuzum.
Nisan 20'de izine ayrılacağım ama ilk doğumum erken olduğu için korkuyorum dinleneceğim evde.
Cuma günüde seker testi yaptırdım sonucum 140 çıkmıs aksam tekrar dr gidicez sanırım 100 gr glıkoz daha yükleme yapılacak...
Selam arkadaslar; bi kaç gündür yoktuk persembe cuma izinliydim persembe dr kontrolümüz vardı
Deva kızım maasallah gayet iyi gelismis,(25+4 idi o gün) 850 gr-31 cm olmus kuzum.
Nisan 20'de izine ayrılacağım ama ilk doğumum erken olduğu için korkuyorum dinleneceğim evde.
Cuma günüde seker testi yaptırdım sonucum 140 çıkmıs aksam tekrar dr gidicez sanırım 100 gr glıkoz daha yükleme yapılacak...
MaŞallah melek senİnde kızın ben burdayım dİyoo :)
emelcİm aynı durum bendede var sÜreklİ atıŞtırmak İstİyorum sÜt tavsİye ettİ bİ arkadaŞım yaĞsız sÜt alıp koyacaĞım bÜroya acıktıkÇa İÇİcem
TEMMUZ ANNELERİ HEPİNİZE MERHABA
BENDE AĞUSTOS ANNESİYİM.
SİZİN BU ŞİRİN GÖBEKLERİNİZİ GÖRÜNCE HEVESLENDİM. BENDE BÜYÜYEN BU KOCAMAN GÖBÜŞÜMLE O KADAR MUTLUYUMKİ... HERKES GÖRSÜN İSTİYORUM GÖBİŞİMİ... O YÜZDEN BURAYA DA EKLEMEK İSTEDİM...BAKALIM SİZ NE DİYECEKSİNİZZ....BUDA BENİM 22 HAFTALIK GÖBEĞİM
zuzum benim test sonucunda referans aralığı ogtt açlık 55-115 yazıyo benimki 84,12 çıkmış
ama ogtt 1. saat sonuç 147,80 benimki hastane kendi referans aralığını buna yazmamış netten bakalım nasıl çıkcak
Benim bildiğim 140 aşması durumunda 100lük yapılıyor ama az aşarsa dikkat edilmesi söyleniyor
doktorum sezeryandaymış dönmedi daha bana :1no2:
Meraba Nilaycımmm benimde bugün 25+5 :lepi: Bakalımmm akşam doktora gitcemmm daha dorusu 45 dk.sora cıkcam, 3 haftadır gormedimmm cok heycanlıyımmm, bayılıvercem simdiii :sm_cool: Benimde şeker testimin sonucu 139, 100 lük istemedi doktorum allah allah herkes kafasına goremi yapıyo acaba yaaaa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?