2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ınş. zuzum ya hayırlısı bakalım doktorumu bekliyorum
ılsu bişiy sorucam kan sonuçlarımda elimde kanın düşüklüğü hangi terim ile belirtiliyor hangi değere bakmam lazım canım merak ettim

kuzeydenizi maşallah canımcım biraz bol kıyafetin sanırım tam belli olmuyo ama çok şirin gözüküyor canım

Dimi cnm ya ne biliim seviniyodum, simdi 110 ları 130 ları gorunce panikledimmm :1shok: 15 dk.sora cıkcam insallah, barack obama saolsun yollar kapalı ya metrobüsle gitcem bakalım ilk kez cok heycanlıyımmm:lepi: Bebegimi göriyimde dert tasa kalmaz bende aksama pelte gibi olurummmmmdelikafadulden Zaten yatcam kalkcam salı olcakkk kaydirigubbakcemile3

Gaydin canım HGB değerine bakacaksın yanı hemoglabin.
Bende bulunan hgb referans değerleri 12-17 arası yazıyor.
Benim 11.7 çıkmıs.
Ama dr bu ay bana kan demir hapına baslattı beni elevit vitamını bıraktık.Gyno Feron isminde bir kan hapı alıyorum artık iki gündür sabahları 1 adet aç karına.
Birde magnezyum diasporal isimli magnezyum içiyorum

Canım sen en iyisi doktorunla konuş kafamız karışıyo böyle hakikaten en iyi bilgi onlarda gene
Hadi bakalı metrobüs çok rahat canım ya ilk duraktan bin kaçırma sakın durağı rahat rahat gidersin
Gör bakalım kızçeni keyfin yerine gelsin
:1hug:

baktım canım 12,00 çıkmış sonucum referans aralığı 11,7-15,5 demiş bende sınıra yakınım sanırım
Demir kullanıyorum uzun zamandır düzenli elevit balık yağı birde osteocare diye mg-cl alıyorum pekmez felanmı yesem acaba bi anda düşermi kanım ya :uhm:

Bakalım cnm daha once mecidiyeköy e gitmiştim ama ilk kez söğütlüçeşmeden bi onceki acıbadem duragına kadar gitcem, istanbulu bi bastan bi basa olcak resmen kaydirigubbakcemile3

Pekmez ozellikle de keci boynuzu pekmezi çok kanı yükseltiyor çok faydalı aslında ama bende her zaman içemiyorum/yiyemiyorum. Çok tatlı ya pekmez içimi yakıyor

demir hapı bu arada kabızlığı tetikliyormus yandım ben. Zaten kronik kabızlığım var ve hemoroid'im var..
Fitil verdi dr hemoroid için umarım ise yarar...

Magnezyumda günde 1 adet içiyorum toz halinde zaten, o da kasılmaları önlüyor.Çok sükür hiç kasılmam ve krampım olmadı .

Hadi kızlar uçuyorummm ben uçuyorummmm, yatcam kalkcammmm gelcemmmm, öpüyorus sizi kızımlaaaaa :sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…