2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nereden baktınız oda.fiyatlar nasıl

Off kıslar ya doktor 100 mglık yükleme yapılsın dedi sonuca görede diyetisyene yönlendirebilirim dedi
istemez diye düşünmüştüm yaaa mecbur yaptırıcaz çok zorlu geçiyomuş napıcam ben ya:1no2:

Off sallanan sandalye çok güzelmis canım ya. Güle güle kullanın.

Ne güzel olur onda oturup bebisi emzirmek, ha gayret. İnsallah zamanında sağlıkla kucağımıza alacağız kuzularımızı...

bende Allah izin verirse mayısın 2.haftası ayrılacam izne
benimde geri dönmeme ihtimalim var
hala kararsızım minicik olacak daha nasıl bırakırım ki ben onu

off gaydıncım ya olsun sıkma canını sonucun iyi çıkar inşallah...
gerekirse diyetisyene de gidersin napalım.........
biz bu yola başkoyduk artık

Öyle tabi ama çok az farklı çıkmıştı ne gerek var diye düşünüyoruım çok yüksek değil diye kendide söyledi zaten:1closedeyes:

Off kıslar ya doktor 100 mglık yükleme yapılsın dedi sonuca görede diyetisyene yönlendirebilirim dedi
istemez diye düşünmüştüm yaaa mecbur yaptırıcaz çok zorlu geçiyomuş napıcam ben ya:1no2:

öff evet zorlu geçiyor ama napıcan be güzelim.emin ol 100 lükte birşey çıkmayacak.seninki sınırı biraz geçkin.hastanede beklemek sıkıcı.3 saat bekledim ben.ve her saat başı kan aldırmak.ama olusn bebeklerimiz için değer

Selam cıcı anneler,geÇmıŞı okumadan yazayım dedım bugÜn 2.doz tetanoz aŞımızıda vurulduk,3.bır doz yok galıba deĞılmı?
Bu arada bız haftasonu klasık mÜzık dınlemeye baŞladık kızımla,sızlerde baŞladınız mı?

Canım gözün aydın aslında 5 doz vuruluyosun ama doğum sırasında 2 doz yeterli oluyomuş
Ben 5 doz vurudurucam bi daha gerek kalmayacak diğer hamileliklerde felanda gerek olmuyo o zaman
3. doz 2. dozdan 6 ay sonra vuruluyo sonraki 1 sene sonra diğeride 1 sene sonra 5 doz bu şekilde bitiyo canımcım:1hug:

Gerçekten sıkıcı olucak canım ya 3 saat naparsın aç bilaç oralarda ctesi yaptırabilirsin dedi doktorum muaynemde vardı ctesi gidip yaptırıcam mecburen Allah yardımcımız olsun:bbo:

Gaydın sıkma cnını .inş 100 lük güzel çıkacak .beklemesi falan zor oluyormuş onunda ama napalım dimi herşey bebeklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…