2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben daha 1.tetanozu yaptırmadımmmmmmmmmmmmm

Canım yaptır bence bu arada ben sağlık ocağındaki ebeye sordum bunlar yetişkine uygun olan aşılar dedi difteriyle birlikte ama artık hep böyle olmayanı yoktur zaten dedi bu şekilde vurulmak gerekiyomuş bilgin olsun sende sor canım doktoruna istersen yerimseniben

selam kızlar biraz yürüyüş yaptık ve gelirkende boya aldık yarın badanaya başlıcaz kısmetse yorucu bi hafta beni bekliyo:ecrin_bebek:

selam kızlar biraz yürüyüş yaptık ve gelirkende boya aldık yarın badanaya başlıcaz kısmetse yorucu bi hafta beni bekliyo:ecrin_bebek:

kolay gelsin canım ya ne zordur
bizde haftaya haftasonu sadece bebeğin odasını boyatıcaz diğer yerlerim temiz gerek yok bebişin odasının rengi değişeceği için boyatıcam bir sürü iş çıkcak kesinkafamçokkarıştı

HEMŞıRE 3.DOZ HAKKINDA BıRŞEY DEMEDı YANı AŞIDAN SONRA BıDAHA NE ZAMAN GELCEM DEDıM TAMAM BıTTı DEDı,HAMıLELıK BOYUNCA BıDAHA YOK MU DEMEK ıSTEDı ACABA:uhm: 6 AY SONRA DEMEK 3.SÜ,YANı BEBıŞıMLE BERABER GıTCEZ DEMEK AY NE GÜZEEELLLL...
KIZLAR MÜZıK DıNLETMEYE BAŞLADINIZMI YAVRUNUZA?

bende rengini değiştiriyorum canım biraz zor kapancak ıhlamur rengi filli boyanın yeni çıkmış çok hoşuma gitti benim yatak oadası hariç heryer boyancak-tatlicadiarzu-

Demresu canım eğer 5 dozu yaptırırsan hayatın boyunca bir daha vurulmana gerek kalmıyo
sağlık ocakları 5 doz vurmaktan yana bizimki 5 dozu tamamlıcaz yarım kalmıcak dedi direk
Evet 3. dozlar için yavrukuşlarla gidicez canımcım
biz arada dinliyoruz klasik müzik duada dinletiyorum ben oğluşuma aklıma ne gelirse
Dua dinlettiğinizde hem öğrenmesi kolay oluyormuş beynine yer ediyomuş hemde sakin bebekler oluyorlar o yüzden dinletiyorum canım ben

merhaba hanımlar.
nasılsınız bakalım?
gecmısı okuyamadım sımdı uzun surer dırek sohbete dalayım dedım.kaydirigubbakcemile3
konumuz seker yuklemesı ve tetanoz asısı sanırım.
banada saglık ocagından 6 ay sonra gel dedıler yanı bebek dogunca bırlıkte gıdecez.:ecrin_bebek:

Sanırım ekleyebildim 1-2 gün önce çekildim bunları:)

Eklentiler

• $adsız.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $adsız 1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…