2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok iyiymiş Gaydın masallah diyelim tatlım
benimki 7,8 düşün :)

Canım seninkide bayağı düşmüş hakikaten dikkat et lütfen halsizlik yapar sende kolunu kaldırcak halin olmaz o zamanıda bilirim
Çok saol canımcım ben erken başladım demir hapına ondanmı acaba iyi değerlerim

Annecik ağırlasmaya baslıycazcanım yavas yavas normal oyle olman

evet Gaydıncım erkenden baslaydıysan olabilir ben 16. haftamda basladım epeyce düşmüş .bu kanla normal doğum yapabilirmişim ancak :)))

Kıslar biz haftasonu bebek odası baktık çok güsel modeller var kafamızda oluştu odamızı boyadıktan sonra alıcaz inş. takımı
Bunun yanında anne koltuğu-emzirme koltuğuda baktık çok hoşumuza gitti çok işe yarıyomuş muhtemelen alıcaz bu koltuktanda bakın sizlere resmini ekliyorum sallanma özelliği var çok rahat emzirirken çok iyi oluyomuş kullanan bir arkadaşım çok memnun kızı 2 yaşına geldi hala kullanıyoruz diyor

Bende dÜŞÜnÜyorum gaydın emzırme koltuĞunu.................

Bu arada bu gÜn benım Şafakkkk 96................
Az kaldı kızım

gaydın bizim bir komşuda var bunun aynısından okadar rahat ki onlara giitğimizde oturup ayaklarımı uzatıyorum:)

280 gün ortalama hamilelik.............
Kaldı 96 günnn ayyy çok heycanlandım birden
çoğu gitti azı kaldı

kızlar buda benim göbüş en sonunda fırsat bulup çekebildim.

maşallahhhh göbüşünee

bende Cuma günü yaptırıcağım şeker yüklemeyi .
bu hafta pekmez ve kuru üzüm çok yiyorum inş yüksek çıkmaz onlara sebep.

benim de henüz yapılmadıı haftaya gidicem inşallahh geç olmaz . haftaya kadar yapılıyor diye biliyorumm ama....
Canım 6. ayın bitmiş 7.ayın ilk haftasındasın kaydirigubbakcemile5

ben hala . aydayım diyorumm 6,5 diimm o zamann :sm_cool:

ızıne Çıkmak ıÇın gÜn sayıyorum...........
Sabah akŞam yÜrÜyÜŞ yapÇam son 2 ay..............
Gelsın Şu 32.hafta

Evet ilsucum haftasonu oturdum bende, eşimde bayıldık eşim zaten kendi için almayı düşünüyo sanırım bu koltukta ben emziririm diyo :roflol:
350ye kadar bulduk 400 diyolar genelde 490 a vardı ama aynısıydı hiç fark yoktu 350likten tutturabildiklerine anlıcan

18 mayısta doluyorrr sÜrem
o zaman ayrılacaĞım rapora

İşe geri dönmeyecek olsam bende mayısın 2. haftasında istirahatimi açtırıyorum ayrılırdım düşünmeden ama geri döneceğim için ne yazıkki son 3 haftaya kadar çalışıcam haziranın 12si son kısmetse nasıl geçicek o günler bilmiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…