2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kıslar renklı usg yle renklı doppler ultrason aynı seylermı?
benım doktorun usg sı sıyah beyaz oldugu ıcın cok fazla ayırt edemıyorum.
ben nısanın sonunda renkli doppler a gırıcem.
sızlerde gırecekmısınız doktorunuz bırsey dedımı?

maşallah canım kilo sadece göbişte çok iyi gidiyosun öykü besleniyo demekki

çok teşekkür ederim diloşum............
5 kilo aldım şimdiye kadar ee anca bebiş,suyu,artan kan hacmi,plesenta büğüyen rahim 3-4 kilo vardır onlar....
biraz da yapı heralde...
kalçam falan çok geniş değilya ondan sadece göbüş varyerimseniben

Canım benim doktorumunkide hem siyah beyaz sonra renkliye çeviriyo sanırım 3d usg yada 2d ben onun makinesinden siyah beyazkende anlıyorum ama haftasonu başka bir doktora gittim farklı bir göz görmüş olsun dedim onunkinden bişiycik anlayamadım birde çok hareketliydi yağız bey sadece bi ara yan durdu o zaman anladım çok karışıktı
Bizler detaylı usgye girdiğimiz renkli gördük anlaşılıyo süper hemde sende anlarsın canım:1hug:

[

bende 6 kilo aldım ama kalçalar birazda olsa genişledi bide göbeğim haddinden fazla büyüdü sanki-tatlicadiarzu-

gaydıncım cok tesekkur ederım canım.:1hug:
bende bebegımı renklı gormek ıstıyorum cok merak edıyorum sıyah beyazda bırsey anlasılmıyor cunku.:1closedeyes:

[

bende 6 kilo aldım ama kalçalar birazda olsa genişledi bide göbeğim haddinden fazla büyüdü sanki-tatlicadiarzu-

canım ben zayıftım ama sen ne kadar da olsa 1 çocuk doğurmuşsun bu ikinciii
o kadar göbüş farkı olacak............
benimde son zamanlarda baya büğüdü artık yeni yeni anllıyorlar hamiş olduğumuhihoyyyt
yinede hala ayına göre küçük gibi göbeğim

Cuma günü gideceğim bende dr a çok heyecanlıyım 1 ay oldu .bakalım kızım nekadar büyümüş kaç gr olmuş çok merak ediyorum.

canım 26. haftadan sonra çabuk fırlıyo göbiş kaydirigubbakcemile3 ne olduğunu şaşırıyosun

melekcim yüz hattı pek değişmiyo benim kıs eşime benzerdi doğduğunda halen ona benziyo hiç değişmedi yüzden sanmam değişsin gözleri değişiyo genelde bi tek yüz hattı nasılsa öyle gidiyo

inş diloşum ya baya oldu gerçekten de
inş gelişimi iyidir , inş tedirgin oluyor nedense hep

melekcim bu hafta artık tam hamile olmuşsun ...göbeğin büyümüş yüzün filanda şişmiş...vücüdunda tombullaşmış...öykü kendini hissettirmeye başlamış...

kızlaaar nasılsınııızz..
biz iyiyiz ama bu aralar çok uyuyorum ve her zmanki gibi sırt ağrılarım var..
bu akşam mobilya konusunu bitiriyorum .. yaptırmaya karar verdim takımlara bir yatak eklediğimde 1000 lira fark istiyorlar bende bu yüzden yaptırmaya karar verdim..boyasını da özel olarak alıcam içim daha rahat edecek böylece.. ama dolap 2 kapılı mı yoksa 3 kapılı mı olsun karar veremedim.. 2 kapılıda model daha güzel duruyo ama 3 kapılı da kullanışlı.. sizce ne yapsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…