maşallah canım kilo sadece göbişte çok iyi gidiyosun öykü besleniyo demekki
melek hakikaten kızının dudakları aynı senyerimseniben
çok teşekkür ederim diloşum............
5 kilo aldım şimdiye kadar ee anca bebiş,suyu,artan kan hacmi,plesenta büğüyen rahim 3-4 kilo vardır onlar....
biraz da yapı heralde...
kalçam falan çok geniş değilya ondan sadece göbüş varyerimseniben
gaydıncım cok tesekkur ederım canım.:1hug:Canım benim doktorumunkide hem siyah beyaz sonra renkliye çeviriyo sanırım 3d usg yada 2d ben onun makinesinden siyah beyazkende anlıyorum ama haftasonu başka bir doktora gittim farklı bir göz görmüş olsun dedim onunkinden bişiycik anlayamadım birde çok hareketliydi yağız bey sadece bi ara yan durdu o zaman anladım çok karışıktı
Bizler detaylı usgye girdiğimiz renkli gördük anlaşılıyo süper hemde sende anlarsın canım:1hug:
[
bende 6 kilo aldım ama kalçalar birazda olsa genişledi bide göbeğim haddinden fazla büyüdü sanki-tatlicadiarzu-
canım ben zayıftım ama sen ne kadar da olsa 1 çocuk doğurmuşsun bu ikinciii
o kadar göbüş farkı olacak............
benimde son zamanlarda baya büğüdü artık yeni yeni anllıyorlar hamiş olduğumuhihoyyyt
yinede hala ayına göre küçük gibi göbeğim
kaslarıda dudakları da sana benziyor canım
değiseceğini sanmam
Cuma günü gideceğim bende dr a çok heyecanlıyım 1 ay oldu .bakalım kızım nekadar büyümüş kaç gr olmuş çok merak ediyorum.
Cuma günü gideceğim bende dr a çok heyecanlıyım 1 ay oldu .bakalım kızım nekadar büyümüş kaç gr olmuş çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?