2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok melekcim kilo olmamıştır daha
21 haftalıkken 466 gr di sanirim 700-750 arası olmuştur

melek kızın ne tatlı olmuş tommbiişş maşallah ona bende kuzularımı çok merak ediyorum seninle aynı kiloda gidiyorlardı ama ben doktora gimeyeli 1 ay oluyo perşembe günü görücem onları eğer yine seninle aynıysa kiloları kocaman olmuşlaar

canım senin bebişler 2 tane bence sen 4 kapılı bile yaptırabilirsin açıkcası biz direk 4 kapılıya baktık odamızda müsaitti tek olmasına rağmen 4 kapılı alıcaz canım biz gayet güsel de modeller var rahat ol sen canım işini görmeli aldığın şey:1hug:

yok melekcim kilo olmamıştır daha
21 haftalıkken 466 gr di sanirim 700-750 arası olmuştur
BENCE BÜĞÜMÜŞTÜR TATLIM BAKALIM SAĞLIKLI OLSUNDA KAŞ KİLO OLMUŞ MİNİĞİN 1-2 HAFTADA BİLE BAYA FARKEDİYO ÇOK HIZLI BÜĞÜYORLAR

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM BAKALIM NE KADAR OLMUŞ BEBİŞLER BENDE MERAK ETTİM
İYİ HABERLER LE GEL CANIM:Saruboceq:

Benım dolabım da 3 kapaklı .............
Anca sıĞar eŞyaları belkı de sıĞmaz Şıfonyerı de deĞerlendırırım

teŞekkÜr ederım nıx saĞol tatlım...
Pek ŞıŞmedım aslında ama sabah yenı kalkmıŞım gÖzlerım ŞıŞmıŞ Çok uyumaktan akŞam yenı resmımı eklerımmm

DİloŞum maŞallah kuzuna deĞİl parmaĞıı...tırnaklarına kurban olunur onların ya maŞallah

resim çok net değil ama o yumuk yumuk eller çook net..çok tatlı allah nazardan sakların

masallah dilaracığım
çok net olmasada elleri falan belli

teşekkür ederim kızlar hiç yerinde durmuyoki anında bişeyler yapıyo kaçıyo yüzünü saklıyo hepkaydirigubbakcemile2

elinde resim varsa gönderirmisin bu akşam çizimlerini bitirecem yinede fikir olur
4 kapılı düşünmedim değil ama dolabı koyacağım yer 3 kapılıya uygun oda 12 m2 ama iki yatak baya yer kaplıyo..2 kapak yaptırırsam söyle düşündüm bir kaç yıl sonra odalarını ayırıcam diğerine farklı bir oda yaparım diye düşündüm ama o zamana kadar yeterli olurmu bilmiyorum

kızlar konuşunca tepki vermeye başladımı bebişleriniz ben konuşuken duruyorlar ama susunca bi hareket geliyo hemen bana mı öyle geliyo size de oluyormuu

dilara maşallahh canımm ne tatlı olmuşş kuzunn

sayfam açıktı ama size bakamadım uzun bi süree bayağı muhabbet uzamışş şimdi gider zaten herkes dedimm ve geçmişe bakmadan geldimm ... çok yoğunuz bugün sezon açılınca işler artıyor bizimm...-tatlicadiarzu-

Ben Çıkıyorummm tatlı annıŞler.........................
Hepınıze ıyı akŞamlar................
AkŞamları ve haftasonu kımse olmuyor pek nette..............
ÖptÜm hepınızı

Benİm dolabım da 3 kapaklı .............
Anca sıĞar eŞyaları belkİ de sıĞmaz Şİfonyerİ de deĞerlendİrİrİm

sen çilekten aldın dimi geldimi mobilyan..ben fazla bişey almadım ya o yğzden sığar diye düşünüyrum heralde ..herkes aman fazla alma çabuk bğyğyorlar dedi bende nerdeyse bişey almadım..ama dün baktım netten ikizler 36. yada 37. haftadan sonraya bırakılmıyormuş bu durumda haziran 21 den itibaren hazırlıklı olmalıyım.. inşallah çocukalr çıplak kalmaz :))

iyi aksamlar Melek
bende kaçıuyorum ancak giderim eve Obama geliyormuş bizim işyerinin yanındaki biyere yarın işe nasıl gelcem bilemiyorum
:roflol:

merhabaa canımm hoşgeldinn nasılsınn??? bebişlerr nasılllarrr...senin işi bize göre 2 kat zor sanırımm ...
mobilya işini hazır yerine yaptırarak bitirmene sevindim cnm en güzelii içine sinecek... bence de 3 kapılı yaptır senin ikizlere 2 kapılı dolap az gelebilir..

teşekkür ederim tatlımmŞeniz
Ben Çıkıyorummm tatlı annİŞler.........................
Hepİnİze İyİ akŞamlar................
AkŞamları ve haftasonu kİmse olmuyor pek nette..............
ÖptÜm hepİnİzİ

iyi akşamlar canım görüşürüz yarın iyi bak kendine öyküyeŞeniz

iyiyim ama hep evdeyim sırtım otururken bile ağrıyo bebekler sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum sayılı gün geçer nasıl olsa.
işim zor olacak kısa bi süre önce eltim doğum yaptı ve ortağımın eşi onları görünce bunların iki katını aşıycam diyorum içimden ama annem var kayınvalidem var onlar yanımda yalnız olmıycam ilk zamnaları atlatırsak alışırım heralde..

mobilya işinde çok zorlandım pembe alsam olmaz mavi alsam olmaz ayy çok zor verdim kararı büyüyen karyola olacak burda bebk mobilya mağazası yok bakabileceğim bi yer yok dolaşabilseydim ist. a gidip alıcaktım ama oda olmadı ..en iyisi yaptırmam olacak dedğin gibi..

sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…