- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
kızlaaar nasılsınııızz..
biz iyiyiz ama bu aralar çok uyuyorum ve her zmanki gibi sırt ağrılarım var..
bu akşam mobilya konusunu bitiriyorum .. yaptırmaya karar verdim takımlara bir yatak eklediğimde 1000 lira fark istiyorlar bende bu yüzden yaptırmaya karar verdim..boyasını da özel olarak alıcam içim daha rahat edecek böylece.. ama dolap 2 kapılı mı yoksa 3 kapılı mı olsun karar veremedim.. 2 kapılıda model daha güzel duruyo ama 3 kapılı da kullanışlı.. sizce ne yapsamm
BENCE BÜĞÜMÜŞTÜR TATLIM BAKALIM SAĞLIKLI OLSUNDA KAŞ KİLO OLMUŞ MİNİĞİN 1-2 HAFTADA BİLE BAYA FARKEDİYO ÇOK HIZLI BÜĞÜYORLARyok melekcim kilo olmamıştır daha
21 haftalıkken 466 gr di sanirim 700-750 arası olmuştur
melek kızın ne tatlı olmuş tommbiişş maşallah ona bende kuzularımı çok merak ediyorum seninle aynı kiloda gidiyorlardı ama ben doktora gimeyeli 1 ay oluyo perşembe günü görücem onları eğer yine seninle aynıysa kiloları kocaman olmuşlaar
DİloŞum maŞallah kuzuna deĞİl parmaĞıı...tırnaklarına kurban olunur onların ya maŞallah
resim çok net değil ama o yumuk yumuk eller çook net..çok tatlı allah nazardan sakların
masallah dilaracığım
çok net olmasada elleri falan belli
canım senin bebişler 2 tane bence sen 4 kapılı bile yaptırabilirsin açıkcası biz direk 4 kapılıya baktık odamızda müsaitti tek olmasına rağmen 4 kapılı alıcaz canım biz gayet güsel de modeller var rahat ol sen canım işini görmeli aldığın şey:1hug:
Benİm dolabım da 3 kapaklı .............
Anca sıĞar eŞyaları belkİ de sıĞmaz Şİfonyerİ de deĞerlendİrİrİm
kızlaaar nasılsınııızz..
biz iyiyiz ama bu aralar çok uyuyorum ve her zmanki gibi sırt ağrılarım var..
bu akşam mobilya konusunu bitiriyorum .. yaptırmaya karar verdim takımlara bir yatak eklediğimde 1000 lira fark istiyorlar bende bu yüzden yaptırmaya karar verdim..boyasını da özel olarak alıcam içim daha rahat edecek böylece.. ama dolap 2 kapılı mı yoksa 3 kapılı mı olsun karar veremedim.. 2 kapılıda model daha güzel duruyo ama 3 kapılı da kullanışlı.. sizce ne yapsamm
dilara maşallahh canımm ne tatlı olmuşş kuzunn
sayfam açıktı ama size bakamadım uzun bi süree bayağı muhabbet uzamışş şimdi gider zaten herkes dedimm ve geçmişe bakmadan geldimm ... çok yoğunuz bugün sezon açılınca işler artıyor bizimm...-tatlicadiarzu-
Ben Çıkıyorummm tatlı annİŞler.........................
Hepİnİze İyİ akŞamlar................
AkŞamları ve haftasonu kİmse olmuyor pek nette..............
ÖptÜm hepİnİzİ
iyi aksamlar Melek
bende kaçıuyorum ancak giderim eve Obama geliyormuş bizim işyerinin yanındaki biyere yarın işe nasıl gelcem bilemiyorum:roflol:
merhabaa canımm hoşgeldinn nasılsınn??? bebişlerr nasılllarrr...senin işi bize göre 2 kat zor sanırımm ...
mobilya işini hazır yerine yaptırarak bitirmene sevindim cnm en güzelii içine sinecek... bence de 3 kapılı yaptır senin ikizlere 2 kapılı dolap az gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?