2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah kuzuna dilara benim kızımda böyle hep yandan poz veriyo niye böyle yapıyo ya bunlar

evet canım her gidişimde yan pozizyonu inatçı olacaklar belli şimdidenkaydirigubbakcemile3
herkes yemeğe mi gitti neden yazmıyorsunuz bakıyımmm

ben yemeğimi yedim geldim canım nasılsın nasıl gidiyo bebişlerin durumu:CüvCüv:

tüm anneciklere hayırlı akşamlar a.s.
bugun yıne tatlı muhabettınızden ayrı kaldım :çok üzgünüm:

geçmişe şöyle bi göz attım
hasta olan arkadaşlarımıza cok geçmiş olsun :teselli:
ilsucum inş ilaçlar fayda gösterirde seruma gerek kalmaz :Saruboceq:
zuzum şeker sonucun güzel çıkmış hadı gözün aydın kaydirigubbakcemile5
sonuc bekleyen arkadaşlarında inş güzel çıkarda bi de bunun için uğraşmazlar :Saruboceq:

bebişleriyle hasret gideren arkadaşlarda maşallah güzel haberlerle gelmişler hihoyyyt
dilaracım, melekcim bebişlerinize ve tüm tatlı bebişlere kocabi maşallah :asigim:

star_durs canım misafırı severımde ust ustune gelince cok yordu -tatlicadiarzu-
saolsunlar onlarda yapmaya calışıyo ama yeni olunca yinede koşturuyorsun -tatlicadiarzu-

nurcum hadı gözün aydın benden önce gittmişsin bide gidemem diyordun bak negüzel kısmet olmuş
şimdi anneciğinn yanındasın senden iyisi yoktur şimdi :1hug:a.s.
benim şafakta 18 delikafadulden delikafadulden

herkeze hayırlı akşamalr yarın görüşmek dileğiyle :1hug:
kendınıze ve tatlı bebişerinize çoook iyi bakın Şeniz
tabi kocişleride unutmayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlarr bugün dükkanı ben açtım sağolsun kızım sabah 6 da kalktı uyandı içerde oturcakmış uykusu kaçmış mirmirmirmir

gunaydin dilaracimm.. masallah baya erkencisiniz bugun:)

tum hasta olan arkadaslara gecmis olsun.... bende gribe yakalandim sanirim.. umarim cabucak atlatirimm

selam kizlar bizde 28-ci haftadayiz.Mide yak;nmas; beni oldurdu ha bi de kaburgalarim agriyo sizler nasilsiniz.Artik kizim varligini hiss etdiriyo:teytey:

Geçmişle ilgili yorumlarımı tamamladıgıma göre artık günaydın diyebilirimmmmm kaydirigubbakcemile3 Günaydın Türkiye'm, güzel temmuz anne adayları, onların mini mini güzel kızları vede yakısıklı delikanlıları hihoyyythihoyyyt Güzel bir salı günü, hava ve yollar kapalı olabilir ama her gecen gün bizi bir adım daha mutlu sona yaklaştırıyo... Yattım kalktım ki gercekten 20:30 da uyudugumu düşünürsek agır bi uykuya yattım, kaldı 3 tane yattım kalktımmmm delikafaduldendelikafadulden

Dün akşam bıdık kızımı gördüm, daha dogrusu bacak şovunu, ayak ve ellerini gördüm, kalbini dahi zor dinledim, kaçırıp durdu kendini, yüzünü hele o kadar ugrasmaya ragmen malesef goremedimmm senağlama Haftaya cuma tekrar gidicem umarım bu sefer boy boy resimlerini çekebilirimmmm :dance: 854 gr olmuş kızım, boyu da 32 cm. olmuş komacaaaannn bi kız olmus artıkkkk masallah

Dün akşam dogum tarihimde az cok netleşti, kalça yapım ve çatımın dar olmasından kaynaklı sezaryen olcaım kesinleşti, ben epidural istemedigimden full narkoz uyutulucam sanırımmmm :1shok: Tahmini dogum tarihim 15 temmuzdu, 2 hafta oncesinde dogurmus olcam insallah, yani tarihim temmuz basına kaydııı :lepi::lepi::lepi: Geri sayımımı güncellicem simdiii

ZUZU KUZUN KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH CANIM YıRıM BEN ONU...
ıYı HABERLERLE GELMENE SEVıNDıM YÜZÜNÜ GÖREMEMENE ÜZÜLDÜMMM YARAMAZ KIZLAR...
BENıM KIZIM DA PEK SÜSLÜ AMA Bı GÖRSEN ÇOK KOMıK BıZ GıDıNCE YÜZÜNÜ GÖSTERıYOOO,GÜLÜYO ELıYLE SAÇINI BAŞINI DÜZELTıP POZ VERıYO..............
ARTıS Mı OLACAK NE.................kaydirigubbakcemile3

günaydın dilara ve babaylon

benim de kızım bu sabah 6 da aşırı güçlü dönme hareketleri ve sürekli seri tekmelerle uyandırdı............
bi ara telaşlandım.............
dr u aramayı bile düşündüm..................
3 sn yede bir çok sert tekmeler attı bi 15-20 dk...........
sonra ben dayaktan yorgun düşüp uyumusum yine biraz daha

Teşekkür ederim melekcimmmmm :1hug: Seninki kesin artizzz olcak artiizzz küçükkk şirine, benimki ne olcak acaba bu utangaclıkla Kesin babasına benzemiş kesinnnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…