2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde dün akşam oğlum çok hareketliydi.hiç durmadı yerim ben onu..bir de biryerlerini şişirip duruyor.sabah saat 6,30 gibide.göbeğimin üzerini şişirdi.neresi acaba tutuyorum orayı.biraz duruyor sonra gidiyor.çok tatlı çok canım benim ya

günaydın selsin gaydın...................
bu gün bol resimli günler diliyorum size..
akşama çekincem deyipte söz verennnnnlerin resimlerini bekliyorumm hadi bakalımmm döktürün göbüşleri..............
gaydın sen den de bekliyorum bu gün zuzummm sen zaten söz vermiştinn....

gunaydin zuzuum - gozun aydin canim. kocaman olmus kuzun yahu masallah.

Saol bitanem, ortalarda yoksun sende kac zamandır senin yaramaz neler yapıyooo annesi hic haberimiz yokk valla klava:

zuzuum maşallah canım kızına.kocaman olmuş annesi.

Saol selsincimmm büyümüş baya cidden bence şaşkınlık içerisindeyimmmm delikafaduldendelikafadulden

Kızlar artık bebişler kontrolü ele aldı iyice, tekme tokat uykudan bile uyandırıyolar, valla he-man misali güç onlarda artıkkkkk lülülülülülü

Günaydınlarrr
Zuzucum kızın tombik olma yolunda ilerlemeye baslamış .
Bu kızlar hep böyle utangaç desene yüzünü saklıyorlar
Sağlıklıymış ya en önemlisi bu
Buarada 2 hafta öne çekmişsin doğumu hadi yine iyisin :))))

Melek endişelenme artık kilolandıları için daha sert vuruşlara basladılar sevinmelisin canım .Tedirgin olma

Yaaaaa bugün beni mazur görünnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq: Dün aksam bebekim yüzünden zafer sarhoslugu ve haftasonu yorgunluguyla 20:30 da uyumusummmm aklıma hic gelmedi resimmm ama bakiim cep telefonumla deniiim bisiler yinedeeee Şeniz

Evet İlsucummm ya bütün mutluluklarım birbirine karıstııı, 2 hafta once gorcem kızımı diye heyecan yapıyorummm, büyümüş aman aman diye heyecan yapıyorummm sorma valla, deli dana gibi geziyorum ortalıkta -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

eşimde şimdiden bebek uyutmucak gazı olcak napçaz bu bebekler neden gaz sancısı çekiyor neden erken uyanıyo diye soru yağmuruna çekti sabahın köründe. kaydirigubbakcemile3
bak işte doğmuş olsa şimdi uyanmış olacaktı demek diyor...
ahhh canım ya kıyamam...baba olmuşta kızının gazını uykusuzluğunu düşünüyorr :asigim:

:jeyyar: kesinlikle mazur göremem zuzu................:mymeka:
hep aynı mazeret..............
yok elektrikler kesikti çalışamadım öğretmenim....
yok misafir geldi................
şimdide benim melek kızımı bahane etme tamam mı..............
yazarım kara listeye ona göreeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

akşam bisürü resim çekindim.............
eşim yoruldu resim çekmekten................
anasına bak kızını all..ikinizde resim çekinmeye çok meraklısınız diyor eşim...
öykü de öyle bayılıyo resim çektirmeye eee anasına çekmiş kızımmm hihoyyyt

GÜnaydın kızlar
kıbele eksık kaÇ sabahtır forumda banlanmıŞ sanırım

Ne bagırıyonnn ufacıkkk el kadar kıza cnmmm kaydirigubbakcemile3 Ama örrrttttmmmeniiimmmm çalışmadıgım yerden geldiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kıymayınnn su masum surata :1rolleyes: Söz veriyorum bugun pixel i daha düşük olsa bile telefonumla cekip koycam bisilerrrr :lepi:

günaydınlarr...

Günaydınnn eyetkinercimmmm :smiley-cool:

Ay ne güzel heyecanlar yaşıyorsunuz değil mi? 7 sene önce bu zamanlar ben de 5 aylık hamileydim kızlar, ogünler aklıma geldi birden..

hayırlısı ile alın bebişleri inşallah kucağınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…