2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın arkadaslar hepimiz için kuzularımız için güzel bir gün olsun insallah...

Beyaz melek harika çıkmıssın canım maasallah...

Resim eklemistim ama gözükmüyor, neyse isim bitince yine deneyeceğim

HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM BENİMDE 11 TEMMUZ...........
DOĞUM HABERLERİNE BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM BAKALIM ÖNCE KİM DOĞUM YAPÇAKdelikafadulden

benim eşimin herkesten önce doğuracağı kesin hem sabırsız hemde maşşallah benle yemek yemekten beni yakaladı göbekte cokacimcoookçok cici bir anne olcaksın sen kızzzz

benim eşimin herkesten önce doğuracağı kesin hem sabırsız hemde maşşallah benle yemek yemekten beni yakaladı göbekte cokacimcoookçok cici bir anne olcaksın sen kızzzz

Şeniz çok teşekkür ederim kızlar sağolun..................hihoyyyt
beğenmenize sevindimmm:CüvCüv:
tüm hamişler çokkk şeker oldu bizim topikte ya maşallah.........

Oyleyim cnm genel yasamlıyım, ama ben iş değiştireli 8 ay oldu, 1 yılım dolmadıgı icin karsılamıyo düdükler, daha onceki işyerimde 4 yıl acıbadem sigortalıydımmm, onu da işletmek aklıma gelmediii, yane nakit calısıyorus artıkkkk kaydirigubbakcemile3 Napalım kızımıza feda olsunnnn artık, zaten karsılasa dahi sınırlı karsılıyodu, onu da vermesinler başlarının gözlerinin sadakası ossun kaydirigubbakcemile3

günaydın tuanacığım
tabiki benimkulandığım fitilin ismi donaxly 6 tane var içinde .gebelik kategorisi B .yani kullanılabilir.

ben doğum yapacağım hastanede ayrıntılıya giridm sskl lı olunca 80 tl.ödedim.
ama ssk sız ne kadar bilmiyorum.
benim hastenede ssk anlaşmalı çoğu şeyde geçiyor ama .önce o hastanenein doktoru yazacak sana tahlil vs. o iekidle oluıyor.muayane ücreti de 30 tl.
yani 110, lira yetiyor ama ben zaten muayane için gititğimde yazmıştı.

Anaaammmm nesli noldun sen ya 29.haftana girdinnnn, masallahhhhh ay cok heycanlııııı sen yakında 30 da olursunnnnn

Benim seker yüklemem 140 çıkmıstı ya kızlar aksam dr gittik. Dikkat et dedi sadece. Serbetli tatlı yeme, canın tatlı istediğinde ya sütlü tatlı ya da dondurma ye dedi.
100 grlık yüklemeye gerek yok dedi rahatladım yanı...

merhaba kıslar.
nasılsınız?
benden hergun sabah ılk wc ye gıdısımden sonra akıntı gelıyor.
endıselenmeye basladım doktorumu aradım gel bır bakalım dedı.
sızden de akıntı gelıyormu?gelıyorsa wc ye gıttıkten sonramı gelıyor?

bana da doktorum gyno-lomexın yazdı akıntım ıÇın..ıÇınde 2 adet var..3 gÜn arayla uygulanıyo............
Ama korkumdan daha baŞlamadım

Ne güsel kurtamışsın benim 147 çıktı 100lük yapalım dedi yapıcaz mecburen ctesi günü sıkıntı yapmıştım bende ama neyse önemsemiyorum artık Allah beterinden korusun vardır bi hayır diyorum.. Dikkat ediyorum bende hominide gırtlak yemiyorum tatlı napaıyım:sm_confused:

evet canım bende de akıntı var su gıbı 1 haftaya yakın tekrar fıtıle baslıcam sımdı tabı cumartesı doktora gıdıcem yıne ıhmal etmıcem

son 3 ayda akıntı sorunu daha cok oluyormus
bır an önce sıkıntısız gecırsek su son 3 aylık dönemı
sonra saglıkla kucagımıza alsak ınsallah bebışlerımızı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…