2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcim resmim hiç yok ama giysilerimle cekinip albüme eklicem yakın zamanda
hamlielikte hiç doğru dürüst bir resmim yok
haber veririm ekleyince

benim ayrıntılıda 200 dü dr um yönlendirdği için 130 verdim kredi kartı ile .
özel sağlık sigortaları geçyior jasmin böyle şeylerde ssk geçmiyor canım.

Bende inanamıştım gittigim hastane sgk ile anlaşmalı, özel saglık sigortam karsılamıyo masraflarımı sadece indirimden faydalanıyorum ama indirim dahi ssk lı fiyattan daha düşük geliyooo, dediginiz gibi ssk nın pek bi fonksiyonu yok mesela benim gittigim hastanedeee nedenseee

Aynen Öle o zaman ben boŞuna ssklıyım yanİ ben bundan faydalanamayacaksam

Canım sgk sadece muaynede indirim yapıyor o kadar benim haftasonu testlerim vardı normal 170 lira sgklı 140 lira yani topu topu 30 lira indirim yapıyor pek bi faydası yok genelde de onu karşılamıyor bunu karşılamıyor diyorlar cebine paranı koymadan ne yazıkki olmuyo canım ya :bbo:

Canım sen genel yaşamlı değilmisin benimki genel yaşam ben hiç muayne ücreti ödemedim annelik tazminatım var ordan çekiyo %100 doğumuda ne şekilde olursa olsun karşılıcak ben senide genel yaşamlı sanıyodum

çok güzelllllllllll :) tütütütütütü Maşşallahhhh ,Allah tamamına erdirsin hemencecik alalım kucağıma :) minikleri koklayalım,Melek bana dr.7 temmuz dedi doğumumu sipinal sezeryan :)

canım biliyosun benimde su gibi akıntım oluyordu fitili kullanınca Allahtan geçti

günaydın cnm.a.s...sağlıkla hayırla gelir inşallah bebkjlerimiz ...bişi sorcam ya dr banada fitil verdi çok az iltihap var dedi 1 ay önce vermişti tabi fitili ..adı vagi-hex ama ben tedirgin oldum kullanmdım...gebelikte dr öenrirse kullanılır sadece diyo çünkü...rahatlıkla kullanılır yazmıyodu içim rahat etmedi...senin ilacın adı ne cnm

Kızlar bunu da yenı almıŞtımmmm yaz ıÇın eklemek ıstedım.............
DedıĞım gıbı makyajsız ve solgun ÇıkmıŞım resımlerde ev halı kusura bakmayın

papetland canım sana bi kaç seçenek koyuyorum bunlardan beğendiğin kısımlarını alıntı yapabilirsin tam bizim alıcamız modeli ne yazıkki bulamadım canımcım. Benimki 4 kapılı orta 2 kapı camlı perdeli arkası yan iki kapı raflı ortada askılık kısmı var altlar çekmeceli dolabın üst tarafıda yüklük yapılmış kapaklı çok kullanım alanı bol bir dolap anlıcan :jeyyar:

Melek bluzun ne güsel yakışmış tam hamiş bluzu ya biz çok şanslıyız moda hep bol tunikler rahat rahat heryerden giyinebiliyoruz hihoyyyt

çok güzelllllllllll :) tütütütütütü Maşşallahhhh ,Allah tamamına erdirsin hemencecik alalım kucağıma :) minikleri koklayalım,Melek bana dr.7 temmuz dedi doğumumu sipinal sezeryan :)

HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM BENİMDE 11 TEMMUZ...........
DOĞUM HABERLERİNE BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM BAKALIM ÖNCE KİM DOĞUM YAPÇAKdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…