2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Oh maŞallah
bİr vurud kİ kızım Şİkayet ettİ dİye galİba
allahım ben bu tekemelerİ tokatları sevİyorummmmmmmmmmm
Çok ŞÜkÜr
gaydİn bak nasılda sna selam gÖnderİyor

İlla hırpalanmak istiyosun canım sende huzur vermiyosun kız kestirsin içerde al bakayım dedi sana gördünmü yerin ben onun selamını çok öptüğümü ilet fıstığaaa lütfen
Rahat ol canımcım sen takip etmeyi bırakma ama saniyeleri birbirini tutmuyo anacım benimkide öyle :sm_cool:

Jasmincim bende kendi hastanemde farklı bir doktor tarafından detaylı usg ye girdim doktorumuz çok iyiydi ama acaip bir adam Cihangir Yılanlıoğlu Memorial hastanesinde girdim canımcım hihoyyyt

Hüzüncüm napıyosunuz anneanne neler almış ne zaman görmeye başlıcaz canımcım havada şansınıza bozdu ya accık güsel olsaydı gezerdiniz gerçi gene gezin napalım dimi ama hava bozuk olsun yeterki bizim havamız yerinde olsunhihoyyyt

herkeze kocamannnnnnnnnnnn gunaydınŞeniz
ınsallah herkez ıyıdır bebışlerede kocamannnnnnnnn masallah

Günaydın canım nasılsın?
GÜnaydın kıslarrrr

İstanbul da detaylıya gİren arkadaŞlar hangİ hastanede gİrdİnİz yardımcı olur musunuz hastaneyle problem yaŞadım Şİmdİ de bulamıyorum

koşuyolu görüntüleme merkezinde girdim güzeldi

kızlar ayrıntılıya girmenizi doktorunuzmu öneriyor;
benim doktor bişey söylemedi
gerekli görürse yönlendiriyormuş
kontrole gidince ben sorayım bi doktoruma:uhm:

Kıslar bırde merak ettıĞım allahım korusun detaylıda dıyelım bır problem Çıktı doktorumuz bunun ıÇın ılaÇ felan verıyomu

gaydıncım 2 gun oldu dıjıtal fotograf makınası aldık onu beklıyorum gelmesını bıde pazar gunu park yatagıyla arabasını almaya gıdıcez sarachaneye hepsını cekıp öyle eklıcem bos bı vaktımdekaydirigubbakcemile5
evet sansımıza hava bozdu ama bızımkıler yıne gezıyo araba olunca rahat oluyo bugun yazlıga gıttıler hatta ben cok yoruldum bu aralar oyuzden dınlenıyorum:CüvCüv:

Günaydın canım nasılsın?

cok sagol ılsucum usutmusum sanırım bogazlarım cok kötu öksuruk var bıde ınsallah fazla bı an önce atlatırım:Saruboceq:

Acayİp fİyatlar uÇuk sorduĞum hastaneler bÜtÇeme gÖre bİŞey arıyorum ama bulamıyorum

hayatım sen ne kadarlık düşünüyosun ben özel sağlık sigortalıyım sigorta firmam ile hastane anlaşması var 130 lira felan almışlardı ama dışarı ne kadar bilmiyorum arayıp sorabilirsin istersen :1hug:

Kıslar bİrde merak ettİĞİm allahım korusun detaylıda dİyelİm bİr problem Çıktı doktorumuz bunun İÇİn İlaÇ felan verİyomu

CANIM İLAÇLIK Bİ PROBLEM DEĞİL.........O MALESEF...............
DETAYLIDA BEBEĞİN TÜM ORGANLARI İNCELENİYOR............
KALP,BÖBREK MİDE BEYİN..EKL KOL BACAK PARMAKLAR......VB.............
BUNLARDA Bİ EKSİKLİK BİR KUSUR OLUP OLMADIĞINA BAKILIYOR...ALLAH KORUSUN ÖNEMLİ Bİ PROBLEM VARSA SONLANDIRMA ÖNERİLİYOR KARAR AİLENİN TABİ..........
ALLAH KORUSUN:çok üzgünüm:

Ben sordum ssk ıle anlaŞmalı 200 ıstıyorlar Önce gıdeceĞım yer uygundu ama tartıŞtım o yÜzden gıtmıyorum Şımdı oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…