2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet canım bende de akıntı var su gıbı 1 haftaya yakın tekrar fıtıle baslıcam sımdı tabı cumartesı doktora gıdıcem yıne ıhmal etmıcem

rozemcİm bende de akıntı olmaya baŞladı 1 haftadır..
Fİtİl verdİ doktorum

canlarım bu fitili vermek icin nasıl muayene edıyor doktorunuz?vajınal mı bakıyor yoksa?
acıkcası wc ye gıttıkten sonra ıc camasırıma gelen ıslaklık benı cok tedırgın etmeye basladı.
bebegın suyu felan degıldır degılmı gelen?:çok üzgünüm:

ben akıntım oldugunu söyluyorum seklını rengını nasıl oldugunu ona göre fıtıl verıyo alttan muayene olmadım hıc sımdıye kadar
merak etme canım doktorunla konus gerekırse alttan muayene eder ona göre fıtıl yada ılaç verır

Öncelikle herkese günaydın...Aynı akıntı bende de oldu ve 2 tane fitil kullandım şimdi geçti şükür.Gebelikte mantardan oluyormuş bebeğe zararı yokmuş.32.haftadan sonra rahatsızlığım olmasa bile tekrar kullanacağım fitili.

Gözün aydın Nilaycımmmm, aynı uyarıyı bende aldımm+hamurişi var bi de benim ama kaydirigubbakcemile3

Günaydın Rosemcim, geçmiş olsun cnm, bende de cok cok az akıntı vardı soylemedim bile doktoruma, umarım cogalmazzz :1shok:

yok rosem bebeğin suyu değildir sanmam
bende çok korkuyordum ama bebeğin suyu gelince zaten doğum baslarmış

Bebeyın susu deĞıldır tatlım endıŞe etme tamam mı.............
HıÇbır doktor bakmadan tarıfle ılaÇ vermez o yÜzden vajınal olarak bakıp mantar mı,bebeĞın suyu mu,vajınal akıntımı kendısı bakıp,renk koku ve kıvama gÖre teŞŞhıs edıp en uygun merhem veya fıtılı verır rozemcım...
Bıran Önce ıhmal etmeden gıt

Gaydin olsun ya 100 lükte bisey çıkmaz görürsün. Sende dikkat edersin napalım. Artık canımız tatlı çekerse dondurma yiycez...

Benimde hamilelik basından beridir akıntım var.Ama ne idrar tahlilinde ne idrar kültüründe ne de vajinal sürüntü örneğinde bisey çıkmadı. Bende korktum amniyon sıvısı mı diye değilmis, normal gebelik akıntısı imis...
Bana ilaç vermedi doktorum enf filan yok diye...

Nesquik maşallah canım ya kocaman olmuş göbişin ayakkabı olayıda ne şeker durmuş öyle çok güsel ya:asigim:

Nesquik maşallah tam topaç olmuş göbüşünn ALLAH nazarlardan saklasın senide kuzunuda

Üşütme konusunda hep olur kıslar yani üşütürsek akıntı mutlaka olur hamilelikten öncede bu şekildedir
O yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyo ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…