çok sevindim rosemcim Allah kucağına almayı nasip etsin inş
canım stres yapma ılacını ıc ve bol bol dınlen canım.Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......
rosemcim çok sevindim gerçektende.
demekki ilk dr un yanlış ölçmüş tatlım.kanamanın olmaması iyi demiştim hatırlarsan çünkü öyle şeylerde kanama ile belli ediyor bebek .
derin bir oh cekebilirsin artık.
Canım bu konuda sakın stres yapma ilacını ihmal etme ve sürekli yat dinlen canım
merhaba kıslar.
kımsecıkler kalmamıs sanırım.
ben bugun baska bır doktora gıttım ve sukurler olsunkı melegımın kalp atıslarınıda kendınıde gordum..:Saruboceq:
buarada melegım 7 +4 haftalık cıktı..gecen haftakı doktorun dedıgı gıbı 5 haftalık felan degılmıs.
Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......
canım bende aynı dudurumla karsrumdayım progestan kullanıyorum ve yaklasık 3 haftadır yatıyorum cok sıkıldım ama mecburum..ıcını ferah tut..sadece dua et ve yat baska caremız yok malesef..cuma gunu kontrolum var bakalım benım ınsallah hayırlı haberler alırım...
günaydın kızlar, nasılsınız?
canlarım siz yumurta yiyebiliyor musunuz? hamilelerin hergün bir tane yumurta yemeleri gerekiyormuş ama ben yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil, siz yiyor musunuz?
tesekkur ederım canım.
gecen haftadan bu yana o kadar olumsuz sey aklıma gelmıstı kı.sukurler olsun ALLAH ıma..
ınsallah hepımız saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı.
canım gecen hafta baska bır doktor bebegımın kesesını 13.6 mm olarak hesaplamıstı.bebegı tam net gorememıstık.
bugun gıttıgım doktor bebegımın 13 mm oldugunu soyledı.:Saruboceq:
senınkı kac mm canım?
canlarım siz yumurta yiyebiliyor musunuz? hamilelerin hergün bir tane yumurta yemeleri gerekiyormuş ama ben yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil, siz yiyor musunuz?
Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?