2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Doktorda öle dedi canım ama korkuom inşl bişi olmaz...Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......
canım stres yapma ılacını ıc ve bol bol dınlen canım.
cok fazla ıs felan yapma..
ınsallah bırseycıkler olmaz..:Saruboceq:

rosemcim çok sevindim gerçektende.
demekki ilk dr un yanlış ölçmüş tatlım.kanamanın olmaması iyi demiştim hatırlarsan çünkü öyle şeylerde kanama ile belli ediyor bebek .
derin bir oh cekebilirsin artık.

tesekkurler canım.
ohh cektım cekmezmıyım..gecırdıgım son bır hafta oyle tedırgın haldeyım kı.
sukurler olsun ALLAH ıma..:Saruboceq:

Canım bu konuda sakın stres yapma ilacını ihmal etme ve sürekli yat dinlen canım

canım bende aynı durumdayım progestan kullanıyorum ve yaklasık 3 haftadır yatıyorum cok sıkıldım ama mecburum..ıcını ferah tut..sadece dua et ve yat baska caremız yok malesef..cuma gunu kontrolum var bakalım benım ınsallah hayırlı haberler alırım...

canım okuyunca cok sevındım :))
hadı gozun aydın cok sukur:Saruboceq:a.s.
darısı diger gormeyen annıslerımıze :))

Bende şimdi geldim bebeğimin kesesi düzgün değilmiş düşük tehlikesi varmış progestan verdi doktor.Ama stres yapma dedi bakalım hayırlısı......

meraba canım
bır yandan guzel haber alıyoruz bır yandanda boyle uzucu haber:çok üzgünüm:
lutfen canını sıkma duzelıcek.ıyı dusun ıyı olsun.buna odaklanıp strese sokma kendını kafanı dagıt ve bol bol dınlen ve bır dahakı kontrolunde ınsallah sende rosem gıbı guzel haberlerle donersın :Saruboceq:

canım benım :teselli:
insallah cuma gunu guzel haberle donersın:Saruboceq:,

filizcim, üzülme canım, çok iyi dinlenmeye bak, sakın yorma kendini, herşey güzel olacak, dua et bol bol bitanem.

günaydın kızlar, nasılsınız?
canlarım siz yumurta yiyebiliyor musunuz? hamilelerin hergün bir tane yumurta yemeleri gerekiyormuş ama ben yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil, siz yiyor musunuz?

canlarım siz yumurta yiyebiliyor musunuz? hamilelerin hergün bir tane yumurta yemeleri gerekiyormuş ama ben yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil, siz yiyor musunuz?

malesef canım yumurta hiç sevmem ve yemem normaldede şimdi desen hiç görmek bile istemiyorum kızımdada hamileyken hiç yemedim ama çok şükür sağlığı yerinde... a.s

benim 7+4 de gittiğimde 11mm di bebeğim. ondan sonra hiç gitmedim. şimdi ne kadar acaba o kadar merak ediyorum ki hergün dr a mı gitsem acaba?allahım umarım herkes bebeğini kucağına alır. sanırım günlerimiz seninle aynı ne zaman gideceksin tekrar kontrole. ben bayramdan sonraya gidicem inşallah bebişimi büyümüş sağlıklı görürüm o kadar endişeliyim ki :asigim:
kendine ve bebeğine dikkat et canımm a.s.

filizcim
bir daha ki kontrolünde herşeyin yoluna girdiğini görürsin umarım. ne kadar üzülme desek de sen üzüleceksin ama bebeğini de üzüyorsun. eminim herşey yoluna girecek.

merhaba
walla ben de yumurtayı pek sevmem ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hergün 1 tane yemiştim ama artık yiyemiyorum kendimi zorladıkça yemek için daha çok tiksiniyorum napalım ondan alacağımız vitamini başka şeylerden alırız :)

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

günaydın hepinize annişler...

ben bugün iyiyim. bulantı falan kalmadı. sabah güzel yaptım kahvaltımı. sütümü folik asidimi aldım ,işime geldim.

kolay gelsin hepimize...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Cnm ya banada bi dr. kesen düzgün değil takip edicez dedi bende çok üzülmüştüm sonra başka bir doktora gittim 10 gün sonra filan bana hiçbi problem olmadığını keseninde düzgün olduğunu söledi. Benim kardeşimin eşinede öyle söylediler yani çok takılma cnm bunlara üzme kendini..

GÜNAYDIN ANNELER BUGÜN HEPİMİZ BİRAZ DAHA BÜYÜTECEĞİZ BEBİŞLERİ İNŞALLAH :CüvCüv:

Valla cnm ben çok severek yiyorum. Fırsat bulsam hergün yiycem ama olmuyo sabah erken kalkınca hazırlamak zor geliyo ama haftada 3-4 kez yiyorum..

Kızlar bendede dün akşam 1-2 damla kahverengi bi akıntı geldi dr.u aradım devam ederse hemen gel etmezse yarın gel bi bakalım dedi.Bugün gidicem kısmetse ya önemli bişey değildir heralde ama bahanesi işte bebişi görmek için bayramndan sonrasını beklemek zor geliyodu :))

Saolun arkadaşlar içimi rahatlattınız gerçekten fırsat buldukça yatıyorum ama bilirsinizki bir ev herşeyi istiyo...Ama bende moralimi bozmuyorum inanıyorum bu böcük bizi bırakmaz....

günaydın kızlar ve günaydın annesinin karnında pıtır pıtır atan minik kalpler...
nasılsınız kızlar işlerim çok yoğun pek eskisi gibi giremiyorum...nasılsınız.ben akşam çok rahatsız oldum.başım ağırdı ve çok midem bulandı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…