2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

belirtilerin iyice gün yüzüne çıktı canım ozaman senin :)) işine bak canım sen . sonuçta iş önce gelir

muz yumurta ve kivi bebeğin gelişimi acısından baya faydalıymış kızlar .
ama sık yumurta yemekte alerjiye yol acabilir.

akşam istifra ettim.şimdi daha iyiyim...nedense akşamları kötü oluyorum..çalışıyorum ya ondan galiba allah gündüzleri yardımcı oluyor.

ben de hergün 1,5 litre su, bir bardak süt içiyorum, biraz ceviz, bir armut ve bir mandalina yiyorum, tabi yemeklerin haricinde , ama hala sabahları kahvaltı yapamıyorum, işyerine geliyorum burda atıştırıyorum, yani kahvaltılarım pek sağlıklı olmuyor, ama sabahları öğürmekten yiycek hal kalmıyor bende.

ilsu biz aynı gün doğum yapçaz galiba....ama ben sezeryan olacağım için erken olabilir 10 gün falan

bende sezeryanla doğum düşünüyorum canım

1. si normal doğumdan çok korkuyorum
2. rahim ağzımda yara var:)))

evet aynı günlerde doğum yapacağız seninle tatlım.

kızlar aranızda bi ben kaldım kusmayan :)))
benim hafif bulantım oluyor anlık geçiyor sonra

Bende hiç kusmadım cnm hatta midem bile pek bulanmadı diyebilirim. Bu konuda şanslıyız diycem ama diyemiyorum çünkü benim iştahım çok açıkkk devamlı acıkıyorum. İnşallah çok kilo almam. bazen diyorumki keşke beimde midem bulansaydı tiksinseydim bişeylerden ama yok valla tam tersi

menekse benim aynımı tarif ettin
herşeyi yiyorum bende kilo almam inş .gerçi almışımdır
acaba bizimkiler erkek mi olacak ondan bulanmıoo dersin
:)

Ben ilk doğumumda 22 kilo almıştım ama sonra hepsini verdim çok şükür ama tabii o zaman 23 yaşındaydım şimdi yaş 30 alırsam nasıl veririm bilmiyorum.

zayıf kilo ile hamile kalmak iyi canım işte .
bende kilo alacakmışım gibi geliyor sanki belim kalınlastı bacaklarımın üst kısmıda kalınlaşmış gibi geliyor .

bünye canım ozaamn
benimde bu 2. hamileliğim 9 haftalık bir düşük yaptım. onda da hiç bulantım yoktu benim. bizim bünyelerde kaynaklanıo olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…