2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benimde çok midem bulanmıyor mesela.hamileliğimden beri 2-3 defa oldu mide bulantısı.onun dışında bende çok iyiyim.bu bünyeylede alakalı.herkezin hastalığa karşı direnci farklı oluyor.gribi bile herkez farklı geçiriyor..

kızlar merhaba ben ağustos annesiyim ama sizin gibi tecrübeli anne adaylarına birşey sormak istiyorum umarım yardımcı olursunuz.... bu arada hepiniz allahın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle......

benim son sat 4 kasım bir çoğunuz biliyorsunuzdur geçen sene dış gebelik geçirdim ve anca sanırım bu ay gebelik yakalayabildim...... yanlız daha çok yeni olmasına rağmen korkuyorum birde uzunca bir bayram tatili giriyor araya biranönce ultrasona girmek istiyorum allah korusun yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..... sizce bu hafta sonu cumartesi günü dr. gitsem ultrasonda keseyi görürmüyüz..... şuan için bana keseyi görsem yetecek en azından dış gebelik olmadığından emin olmak istiyorum nolur yardımcı olun bana yardıma fikre çok ihtiyacım var..... sabahları uyuyamıyorum bile sabahın 5 de kalkıyorum ve sanırım bebişimi görmedende içim rahat etmeyecek bu o güne kadar devam edecek..... desteğe ve morale çok ihtiyacım var kızlar beni siz anlarsınız..... sadece yapılan idrar testlerinde hamile olduğumu biliyorum kan testi yaptırmadım o yüzdende tedirginim.....

canım benım kontrolde bayramdan sonra.
sureklı doktora gıtmek de ıyı degıl canım sonucta ultrasonda cok masum bır alet degıl.
o yuzden bellı aralıklarla doktora gıdılmelıymıs.
endıselenme canım bende cok endıselenıyordum ama cok sukur bebegım buyumus kalbı bıle atıyormus..:Saruboceq:
sanırım senınle gunlerımız aynı dedıgın gıbı benım muhtemel dogum 12 temmuz yazıyor kagıtta.hihoyyyt

kıslar bu arada bıraz once gecmısı okudumda bende hıc yumurta yıyemıyorum cok tıksınıyorum yumurtadan.sut yogurt yıyebılıyorum ama yumurtanın goruntusu bıle tıksınmeme yetıyor.laelaelaelaelae

canım oncelıkle tebrık ederım.
ınsalllah dıs gebelık felan degıldır canım.ıcını ferah tut.
beta hcg duzenlı bır sekılde artttımı buda onemlı.
buarada sanırım vajınal baktırırsan keseyı gorebılırsın canım.

CANIM çok geçmiş olsun.umarım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın.bebeğini görmen için kan değerin çok önemli.beta hcg değerin 1000 olduğunda bebeğini görebilirsin...bence bayramı rahat geçirmen için yarın gir doktora muayne ol.vajinal ultrasonla keseyi görebilirsin inşallah.karından göremeyebilirsin tatlım...
sağlıkla gelecek annesi meleğina.s.

inşallah canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim... sizler kaçıncı haftada görmüştünüz bebeği...... beta hcg yaptırmadığım için bilmiyorum ama yinede tedirginim hoş geçen sene tam bugün dış gebelik ameliyatı olmuştum zaman çabuk geçiyor rabbim bir daha yaşatmasın..... dış gebelikte düzenli olarak beta hcg baktırmıştım ve hergün iki katına çıkmıştı ama malesef dış gebelikti o yüzden beta hcgyede pek güvenim kalmadı.... cumartesi görürüm inşallah dualarınızı esirgemeyin benden....

Cnm vajinal muayeneyle keseyi görebilirsiniz belki ama bence kan tahlili de yaptır değerin yükseliyomu onu takip edebilirsin. Eğer yükseliyosa herşey normal gidiyo demektir

kızlar inanın biraz moralim yerime geldi çok korkuyorum çok tedirginim cumartesiye randevu aldım dr. gidicem bakalım hayırlısı inşallah. zaten karından göremez alttan baksın razıyım yeterki kese normal yerinde olsun o yeter bana bebek falan görmeyi beklemiyorum şuan için..... sizler kaçıncı gün görmüştünüz adetiniz kaç gün geçince..... mesela dün akşam sol kasığım ağrıdı biraz batıyor gibi oldu çok korktum dış gebelik geçirdiğim tüpüm sol tüpüm ve tıkalıydı ve ne tesadüfki bu ay yumurtamda sol taraftaydı yine aynı tüpten geçmeye kalkar tıkalı tüpten yine dış gebelik olur diye korkuyorum.....senağlamasenağlamasenağlama

HAYILRLI UĞURLU OLSUN CANIM .a.s.
allah nazarlardan saklasın
korkma ,sakin ol
ben adetimin 3.günü idara testi yaptım.
5.günü kan testi yaptırdım.
ama bana 6 haftalık olmadan göremezsin dedilr.
6 haftalık olunca gittim. keseyi görmeye
sen eski doktoruna bir sorsan canım.belki hemen çağırır
alttan bakınca daha erken görünüyormuş.
inşallah bir şey omayacak bebeğin sana gelecek.
ama kan testi muhakkkak yaptır..
korkma
herşey çok gzüeldir inşallah

milkshake inşallah bu kez bebeğine kavuşmayı Allah nasip etsin sana. bebeğini görmeyenler şu an stres içinde gerçekten.ben de sana dış gebeliğinin tanısının nasıl konduğunu soracaktım beta hcg ile anlaşılmadı diyorsun da?

canım eğer geç döllenme değilse cumartesi günü vaginla yolla minaacık bir kese görebilirsin

canım umarım bu sefer bebeğine kavuşursun. umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruzz :CüvCüv:

canım inşallah korktuğun gibi olmaz, kasık sancıları normal zaten , hepimiz yaşıyoruz, ben adetim 2 hafta geçince gittim, karnımdan bakarak keseyi gördü.

canım ben hamileliğimin ilk belirtis acaip kasık ağrıalrı idi.
çok korkmuştum.
günlerdce sürdü.
gece uykudn uyandırdı.ama çok şükür bak bir şey yokmuş.
sende korkma her ağrı dış gebelik değil.
annesi inşalah oyolunu bulmuştur.
rahme doğru gitmiştir..orda utunmaya çalışıyorudr şu an annsi

evet canım günlerimiz aynı. benim de sat a göre 12 temmuz kağıtta bebeğimin ölçümüne göre herhalde 2 gün geride 14 temmuz yazıyor. hayırlısıyla bi doğsun da 12-14 farketmez walla. 7+4 de dr a gidince herşey yolunda dedi kalp atışını dinledik benimkinden hızlıydı sanırım heyecanlı bi bebeğim olacak :)
dr um o zaman bana 2 hafta sonra kontrole gelmen uygun olur dedi. bayramdan sonraya kaldı aman yaa sağlıklı olsun da ben 1 ay sonra göreyim walla farketmez riskli olan 3 ayımızı bi geçsekk :CüvCüv:

canım senı cok ıyı anlıyorum hepımızde var o tedırgınlık sanırım 9 ay boyuncada devam edıcek..kaydirigubbakcemile3
dedıgın gıbı su ılk 3 ayımız hayırlısıyla bır gecse..:Saruboceq:

canım benim tam geçen yıl bugün dış gebelikten ameliyat oldum 6 hafta 4 günlüktü o güne kadar beta hcg baktırdım fakat ultrasona girmemiştim tamda randevu aldığım gün şiddetli kasık ağrım oldu daha sonra bir mide bulantısı ve derken kanama zaten o gün akşama randevum vardı ve dr. gittik ilk muayenemdi ve dr. vajinal ultrasonla baktı acı gerçek dış gebelik onun haricinde başka hiçbirşeyim yoktu.... sadece adet günümde kahverengi lekem vardı progestan kullanıyordum onu kullanınca lekelerde geçmişti başkaca hiçbir şikayetim yoktu herşey birğünde oldu ve bitti rabbim bir daha yaşatmayın o yüzden korkuyorum......

Allah bir daha yaşatmasın cnm ama merak etme ilki dış gebelik olanların 2. gebelikleri hep normal olmuş ve hiçbir problem çıkmamış cnm. sen pozitif ol stres yapma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…