bizim burada birisi hamileydi geçen hafta doğum etti erken doğum .30 haftalıktı sainrsam .tek beklerken ikiz bebek doğurdu:)) herkes şoklara girdi.
Canım çok sağol, daldım kütük oldum aslındadelikafadulden
albüm herkese açık görebilirsiniz göbüşümü ..
bu arada nilaycığımın göbüşüde maşallah ..7 kilo almışsın ama o bile belli değil bence..tu tu u:)
merhaba güzel anneler ve minik bebişleri
sizleri takip ediyorum ama ancak yazabildim ben de temmuz annesiyim (allah kısmet ederse)
hemen bilgiler veriyim size oluşumla ilgili çizelgedekinde 2 hafta önde gidiyoruz ama sata göre yaptım çizelgemi çünkü bu konuda kafam biraz karışık yarın 2. tetenoz iğnemizi olucaz şeker yüklememizi yaptık bir sorun yok şükür.
gün geçtikçe içim içime sığmıyor allahım hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sizleri takip ediyorum ama ancak yazabildim ben de temmuz annesiyim (allah kısmet ederse)
hemen bilgiler veriyim size oluşumla ilgili çizelgedekinde 2 hafta önde gidiyoruz ama sata göre yaptım çizelgemi çünkü bu konuda kafam biraz karışık yarın 2. tetenoz iğnemizi olucaz şeker yüklememizi yaptık bir sorun yok şükür.
gün geçtikçe içim içime sığmıyor allahım hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
karencim maşallah valla sadece göbüşün büyümüş çok tatlı duruyor odaŞeniz
sağlıkla gelsin kuzularımız inşallahh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?