2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gıttım sızın ıÇın canlı canlı Çok zor Şartlarda resım Çekındım......................
Eklıyım Şımdı Çekıp geldım

Sağol karencim evet 7 kilodayım halen 50 kg idim 57 oldum ama benim boyum kısa çok almamalıyım. Boyum: 1.56 cm...

Sağol gaydincim, hihi devamlı atıstırdığım için kraker,pasta filan tıkınıyorum...

bizim burada birisi hamileydi geçen hafta doğum etti erken doğum .30 haftalıktı sainrsam .tek beklerken ikiz bebek doğurdu:)) herkes şoklara girdi.

inanmıyorum yaaaa:1shok:

bu zamanda hala böyle şeyler oluyor mu fisfisfis

oyy gerçekten şok olmuştur kadıncaz yaakaydirigubbakcemile3

sağlıkla büyütsün Allah yardımcısı olsun:teytey:

KIZLAR BU DA NİLAYIN 10 MARTTAKİ GÖBÜŞÜNN RESMİDİR:=)

BU DA 6 NİSAN NİLAY'S GOBÜŞ:=)

nilay maşallah göbüşüne

karencim maşallah valla sadece göbüşün büyümüş çok tatlı duruyor oda Şeniz

sağlıkla gelsin kuzularımız inşallahh:Saruboceq:

merhaba güzel anneler ve minik bebişleri
sizleri takip ediyorum ama ancak yazabildim ben de temmuz annesiyim (allah kısmet ederse)
hemen bilgiler veriyim size oluşumla ilgili çizelgedekinde 2 hafta önde gidiyoruz ama sata göre yaptım çizelgemi çünkü bu konuda kafam biraz karışık yarın 2. tetenoz iğnemizi olucaz şeker yüklememizi yaptık bir sorun yok şükür.

gün geçtikçe içim içime sığmıyor allahım hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sağol ılsucuğum...
Hepimiz iyiyiz ya fit durumdayız. Amannnnn ben hiç takmıyorum isterse 200 kg olayim, yeter ki beklerimiz sağlıkla zamanında doğsunlar. Kilolar sonra verilir...
Ben geçen doğumumda 76 kg olmustum doğumdan 11 gün sonra 46 kg düsmüstüm.

Melekcim mekan lavabo sanirim
bizim için nelere ktlanıyosun sağol cicimkaydirigubbakcemile3
sabah gönderdiğinde göbüş daha net belliydi bunda yine küçülmüş

amanınnnnnn öykümüz kocaman olmuş yaaaadelikafaduldendelikafadulden

maşallah melekcim

hoşgeldin gubim hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah kuzularımızı:1hug:

hoşgeldin canım
sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inş:1hug:

Canım hoşgeldin aramıza sen SAT'a göre doğru yapmışsın diğer türlü benimde paşam 1 hafta önden gidiyor ama ben SATı baz alıyorum sende öyle yap canımcım kafan karışmasın sezeryan olucaksan zaten önceden alıyolar normal doğumsa her halikarda sancılarını bekliceksin hesabın karışmasın tatlım
Aramıza hoşgeldin sürekli katılım bekliyoruz ona göre kaydirigubbakcemile3

karencim maşallah valla sadece göbüşün büyümüş çok tatlı duruyor oda Şeniz

sağlıkla gelsin kuzularımız inşallahh:Saruboceq:

ay çok tesekkur ederim demettcim yaa..aslında burada 8.5 kilo artım var ve 27. hafta ama gercekten erkek göbüşü gibi sivri b göbeğim var..İnş hayırlısıyla dediğin gibi kuzucuklarımıza kavusuruz tatlım kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyyyy 1 hafta sonra 6 bitiyor 7 e giriyoruz kızımla inşallah yaaaaaaaaaaaadelikafadulden:lepi::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…