2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nilay, Karennn ve Melekkk süper cıkmıs göbekler valla, bebekler artık büyüdüklerini hissettiriyo iyiden iyiye, otobüste yer verilcek konuma gelmişiz hepimizzzzzzz kaydirigubbakcemile3

Ama Kareennn soylemeden gecemicemmm ne kadar boylu poslu ve düzgün bi fizik, sen gebe mankeni ol bence hem para kazanırsınnn kısss, simdiye kadar gordugum en taşşş hamile sensin valla kaydirigubbakcemile3

Melekcimm yukardan kuşbakışı görünüm bekliyorusssss hihoyyyt

Gubimcimmm hosgeldinnn cnm aramıza, allah seninde bebişini saglıkla kucagına almanı nasip etsinnn insallah, bizde tanıkları olalımmm a.s.

hoşgeldin canım aramıza.

TeŞekkÜr ederım ılsucum.............
GÖbÜŞÜm bÖyle aslında bazılarında olduĞundan bÜĞÜk Çıkıyor.............
Bu normal halı...........

gubim aramıza hoşgeldin canım, bebişinin cinsiyeti ne idi tatlım?

gaydinin dediği gibi sürekli katılım bekliorus canıma.s.

İşte benimmmm pozummmm, süper yaaa kaydirigubbakcemile2 Öykü ve Melekin ayaklarııı, cok şirin gözüküyooo göbişşşşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

melekçimmm yukardan cektiğin resim harika..çok sevimli tam b yuvarlak var , öykü hanım a da göbüşede maşallah diyelim

gördün mü zuzuuuuuuuuuuu lülülülülülü

Yaw melekcimmm senin yine masallahın var kuzuuu en azından bacaklarını görebiliyosunnn, benim direkt göbekten sonra ayak baslıyooo kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: Asteriks'in kankası vardı ya Obeliks onun gibiyim fıçı gibiyimmmmm:smiley-cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar ya sabahtan takip ediyorum ama
yine yazamadım bi türlü neyse vakit buldum şükür
bu arada göbekler süper yine
baya büyümüşya
benim sivri resin çekemedim yarına artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…