Ama Kareennn soylemeden gecemicemmm ne kadar boylu poslu ve düzgün bi fizik, sen gebe mankeni ol bence hem para kazanırsınnn kısss, simdiye kadar gordugum en taşşş hamile sensin valla kaydirigubbakcemile3
canımmm, valla uçurdun beni a.s.hihoyyyt sağolasın güzel yüreğinden gelen güzel iltifatlar için..inş serracım da annesinden azcık alır diorum babanın hakkını yemiyelim tabi de:=)
tatlım senn göbüşüde geçmişten yeni gördüm çok şeker çıkmışsın yandan tam b yuvarlak çizmişsin yani yusyuvarlak meleğin maşallah..Allahım sağlık versin hepimize amin
merhaba güzel anneler ve minik bebişleri
sizleri takip ediyorum ama ancak yazabildim ben de temmuz annesiyim (allah kısmet ederse)
hemen bilgiler veriyim size oluşumla ilgili çizelgedekinde 2 hafta önde gidiyoruz ama sata göre yaptım çizelgemi çünkü bu konuda kafam biraz karışık yarın 2. Tetenoz iğnemizi olucaz şeker yüklememizi yaptık bir sorun yok şükür.
Gün geçtikçe içim içime sığmıyor allahım hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba güzel anneler ve minik bebişleri
sizleri takip ediyorum ama ancak yazabildim ben de temmuz annesiyim (allah kısmet ederse)
hemen bilgiler veriyim size oluşumla ilgili çizelgedekinde 2 hafta önde gidiyoruz ama sata göre yaptım çizelgemi çünkü bu konuda kafam biraz karışık yarın 2. tetenoz iğnemizi olucaz şeker yüklememizi yaptık bir sorun yok şükür.
gün geçtikçe içim içime sığmıyor allahım hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Melekcİm maŞallah gÖbÜŞÜneÇ
Ama Kareennn soylemeden gecemicemmm ne kadar boylu poslu ve düzgün bi fizik, sen gebe mankeni ol bence hem para kazanırsınnn kısss, simdiye kadar gordugum en taşşş hamile sensin valla kaydirigubbakcemile3
canımmm, valla uçurdun beni a.s.hihoyyyt sağolasın güzel yüreğinden gelen güzel iltifatlar için..inş serracım da annesinden azcık alır diorum babanın hakkını yemiyelim tabi de:=)
tatlım senn göbüşüde geçmişten yeni gördüm çok şeker çıkmışsın yandan tam b yuvarlak çizmişsin yani yusyuvarlak meleğin maşallah..Allahım sağlık versin hepimize amin
Yusyuvarlak olan benim cnmmmm :lepi: Bebegim zavallım daha 850 gr., geri kalanıııı zuzuya aittirrrr tamamıyleeee sositososito
gördün mü zuzuuuuuuuuuuu lülülülülülü
Yaw melekcimmm senin yine masallahın var kuzuuu en azından bacaklarını görebiliyosunnn, benim direkt göbekten sonra ayak baslıyooo kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: Asteriks'in kankası vardı ya Obeliks onun gibiyim fıçı gibiyimmmmm:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?