2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hehehhh bende yatarkene çektim en kocaman göbüş bendeeeeeeeeeee:jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

AkŞam olsun ,lÜtfen ya ne olur akŞam olsun
dayanamıyorum artık burada oturmaya.
Nedne bılmem bugÜn patlamak Üzereyım

Al bendende o kadar.Çok sıkıldım Çok.daraldım.baĞırmak ıstıyorum.lÜtfen bıtsın artık gıdelım.nefes alamıyorum sankı

Az Önce Çok zor Şartlarda sızın ıÇın resım Çekıneyım sız gÜlÜn.............
Hep bu zuzunun baŞının altından Çıkıyo bunlar..
Neyse ben eklemedıĞım resımler varmıŞŞ o kadar Çekındım zıyan olmasın onları da eklıyım

NE GÜLÜYON BANA BE..............Çok üzgünüm çoook

Nie gülmüceeemmmm ki :1shok: Kısımmm ilk kez boyle oluyorus hayatımızda bende tombul olmanın keyfini cıkarıyorummmmm, tımammm küstüm iste gülmücemmm bi daha sanaaaa :dilcikar:

hehehhh bende yatarkene çektim en kocaman göbüş bendeeeeeeeeeee:jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

Ayakları görelimmm demettt püf noktası ordaaaaa :lepi: Oooo bizim ayakkabıydı ama corapla daha güsel olur zannımcaaa :teytey:

yaa ben size bişey sorcaktım siz yatınca sırtüstü dümdüz............
göbekte dümdüz oluyormu aynı kalıyormu..................
benim yatınca hiç belli olmuyor da onu merak ettim..........
dur akşama yaratken çekineyim

Ben akşammm çılgın çoraplarımla çekicemmm sizeeee, gülmekten bayıltcammm ilsu seniiii delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

allah hepinizin iyiliğini versin emi güldürdünüz valla sizde gülün inş. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…