2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gülün gülün.......................hihoyyyt
bidaha mı görcez bu günleri............
belki 1 kez daha görürüz ama hayatımızda en az gördüğümüz manzaralar bunlar tadını çıkaralım

Bu resim 19+5 ken çekilmişti Portakal orda kallllhihoyyyt

[/URL][/IMG]

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayy bu benim aklıma hiç gelmediiiiiiiiiiiidelikafadulden
süper...................kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi göbüşü de ekle:teytey::teytey:
yaşasın çıldırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bekliyorum zuzucum çılgın coraplarınla
saclarını da iki kulak yap ama çok sexsi çıkarsun:)

delikafaduldendelikafadulden yaa valla erken doğum yapçammmm:roflol::roflol:
kızım çıkçak gibi tekmeliyor.............çıldırdı içerde..................
bizimle dalga geçmeyin mi demek istiyor acabananiknaniknaniknaniknaniknanik

Hadi Gaydınımmm sıkıyosa asagı dogru cek kıısssss, gözükmüyo dimi ayaklarınnnn laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae Seninde göbegin üstüne kafa eklemişinn gibi olmus allah seni napmasınnnnn Şeniz

Seksi, atletik vücudummmm, uzun selvi boyum ve palyannnçoooo çoraplarımla çekicemmm ilsu seninnn için sadeceee seninnn kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ya sabahtan takip ediyorum ama
yine yazamadım bi türlü neyse vakit buldum şükür
bu arada göbekler süper yine
baya büyümüşya
benim sivri resin çekemedim yarına artık

hoşgeldin gamzecim

benim göbüşümde sivri ama yatınca yayılıyokaydirigubbakcemile3

:roflol: kız Allah iyiliğini versin sende mi aynı poz..göbüş yarıştırıonus walla..maşallah demetçim çok şekeeerrrrr çıkmışsın...hihoyyyt

teşekkürler canımmmdelikafadulden

Şeniz

Ay Çok Şekersİnzİ tepeden bakınca
allahım
maŞalalh maŞallah

ayyyyyy demetim yaaa maşallah aybalama
süper olmuş

teşekkürler kızlarrrrŞeniz

detttt:roflol:

zati fotograf makinesi ötüyodu valla zor çektim yükledim onuda yarın çekerim artıkdelikafadulden

çıldırdu bunlar zuzu demet ve meleğe mukayet olun:)))

biri bizi durdursunnnnnnndelikafadulden

oğlum gelcek zati ben çıkıyorumlülülülülülü

canım benim göbüş normalde sivri ama yatınca yayılıyo:sm_cool:

hatta annem dediki kızım erkek olmasın bu çocuk hiç kız karnına benzemiyo iyice sivrildi dedi:roflol:

valla 3 ayrı doktor a gittim cinsiyetinden emin olmak için 3 ü de şaşırdıysa bilemem dedim delikafadulden

erkekse pembeleri giyer oturur valla başka şansı yok:roflol::roflol::lepi:

sağlıkla gelsinde kuzucum:asigim:

sizleri öpüyorum ve de gidiyorum oğlum gelir şimdi hoş kalın tatlı annişler ve kuzucuklarıŞeniz

Melek bu çok önce çekilmiş bi resim 19+5 de makine yokki bugün yarın çekilcem koycam merak etme sizin pozdanda çekerim şekerimhihoyyyt

Benimmm kısımda tepiklemeye basladı, inanmadı heralde seksi ve atletik vücut olayınnaaaaaa ona gülüyo olsa gerekkkk tekme tokattttt kaydirigubbakcemile3

Demetimmmm gıııı sende beni güldürdünnn, pembeleri giyip oturcakmıs erkek olursaaaa, allah seni bildigi gibi yapsınnnn kaydirigubbakcemile3 Hadi öpüyorummm bak cekicen gobeeeni yukardan kuşbakısııı döverimmmm klava:

ayyy süperiz biz süper....................
ya ben karnım sizvrimi yuvarlakmı anlıyamıyorummm sizce..................

Gaydınnn yaw bak gördükce seni de gülüyorum herkes neye gülüyo bu deli dye bana bakıyooo :dance: Ay cok sirin yaaaa portakalınnn üstüne çizilen bi gaydın kafasıııı :teytey:

annecik çek tabi hatura bunlar çocuklara gösterir güleriz ne güsel olur
Normal hallerinide çek ben herhafta çekiyorum arşiv yapıyorum bakıcam sonraları her hafta ne kadar fark etmiş diye hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…