2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın kıslar dün akşam pek katılım olmamış sevindim çabuk bitti geçmiş nasılsınız bakalım biz bugün çok iyiyiz haftanın ortası sevindik kahvaltı yapıyoruz şimdi cokacimcoook

Canım bal ılık su + limon sık biraz rahatlatıcaktır
Bide tereyapı eritip pekmez katıyordu bi arkadaş oda rahatlatıyomuş geçmiş olsun

oh temizlik olayları.benimde evimin temizlenmesi lazım.ama ne eşim ne de annem bana temizlik yaptırmıyor.kadın tutsam diyorum onuda bulamıyorum.onlarda iyi yapamıyorlar zaten.artık annem ile kadeşim yapıcak yavaş yavaş.bende arada yardım ederim.ama daha erken.doğuma yakın

Günaydın melek hoşgelsiniz canımcım
Selsin genel temizlik eşim yapıyo ama derin temizliği ufaklığın odası boyandıktan sonra yapıcaz dediğin gibi annem ablam arkadaşlarım felan gelicekler hep birlikte yapıcaz kadınla uğraşmak zor uğraşamam yani herkes bi yerden tutar yapılır diyorum
Ama mayıs sonu felan olur ancak dimi

annemde öyle söyledı bana sen bısey yapma ben doguma yakın tekrar gelınce herseyı hallederım dedı
temızlıkcı tutmak ıstemıyorum guzel yapamadıgı ıcın sureklı pesınde kosturmak zorunda kalıyosun

evet canım bende öyle düşünüyorum.odasıda gelsin bebeğin ondan sonra derin temizlik artık.benimde annem teyzemler filan yapıcak mecbur

Sanada günaydın tatlım paşan nasıl

iyi canım.2 gündür çok hareketli.yıldızlı rüyalar almıştık.her akşam yatıp onu dinletiyoruz.ilk başta bayağı sert tekmeler atıyor.sonra dinledikçe duruyor. uyuyor galiba.bu sabahda 6 da pıt pıt vurdu.ay yerim ben seni daha kalkma var oğlum dedim.

ben genel temızlık ıÇın erken olduĞunu dÜŞÜnÜyorum....
DoĞuma yakın yapılcak temızlıĞım....
Kızımın odasının boyatÇam....
Odası gelecek ondan sonra

Melekcim tamam göbek şowa devam kahvaltımızı edelim öğlene doğru çektiririm makine var portakal çekicem size tuniğimi giydim hehehe arada bakalım ne kadar var 19+5 ile 27+4. haftanın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…