2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:roflol::roflol::roflol:
diloş nıye nisan sonunu beklemedın
bende dıyorum halılarımı falan yıkatmaya yollım ama annem bıraz daha bekle dıyo bakalım

canım ben ilk önce badana işini hallediyorum şuan ve gardolap düzenliyorum vitrin içini yerleştiriyorum halılarım 2 hafta önce silmiştim önümüzdeki ay vericem yıkamaya doğuma yakın daha iyi olur şimdi büyük işler hallolsunda yeterki iş halılara kalsın mutfak banyo var bide büyük iş temizlencek -tatlicadiarzu-

Hadi kıslar bende kaçtım babaannem umreden geldi yanına gidicez bugün sizin için hurma yicem zemzem içicem kolay doğumlar olsun diye...
Öptüm hepinizia.s.

ayy maşallah Rabbim muhabbetimizi bozmasın :Saruboceq:
bı ara verdim herkez gülme krizine girmiş :roflol:
gülmekten çatladın valla kaydirigubbakcemile3
o ne tatlı göbüşlerdi öyledelikafadulden
anlaşılan yarın göbek şova devamm :CüvCüv: :roflol:

ama şimdi kimsecikler kalmamış :çok üzgünüm:
iyi akşamalar olsun herkeze :1hug:

ayakta duramıyorum artık catı kemıklerım çıtır çıtır ötüyo
ayrıca asırı derecede bel agrısı başladı saga solada dönemıyorum yatarken ne yapıcam hıc bılmıyorum:1no2:

ayakta duramıyorum artık catı kemıklerım çıtır çıtır ötüyo
ayrıca asırı derecede bel agrısı başladı saga solada dönemıyorum yatarken ne yapıcam hıc bılmıyorum:1no2:

canım temizlik yaparken dikkat et kendine tamam mı

ediyorum nur genelde uzanamadığım yerlerde hep eşim yapıyo sağolsun yardım ediyo

hüzün canım bendede bel ağrısı var arada çıt çıt ses geliyo anlam veremiyorum hani parmak çıtlaması gibi sizdede öyle oluyomu hee bide göbek değilim acıyo bazen neden olabilirCADIARZU

kızlar bende bugun yolda yürüyüşümün değiştiğini farkettim aksam gelirken
hamile yürüyüşüne geçiş yapmışım farkında olmadan:)))

kızlar bende bugun yolda yürüyüşümün değiştiğini farkettim aksam gelirken
hamile yürüyüşüne geçiş yapmışım farkında olmadan:)))

aynen canım bazen kendime gülüyorum ördek yada kaplumba yürüyüşü yapmaya başladık ben daha çok yatakta dönerken yoruluyorum dönene kadar uykum açılıyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…