2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yatağımın içine baza aldım hafta sonu.çünkü bir çekyat var.ıvır zıvır hep onun içinde.oda alınca onu atmak zorundayız.içindekileride koyucak yer yok.bende baza aldım.cmtesi gelicek.annemde gelicek sadece yatak odamı toparlıcaz işte.dolapların içini filan yerleştiririz.atılacaklar atılır.sonrada mayıs sonu haziran başı gibi büyük temizlik.

ben genel temİzlİk İÇİn erken olduĞunu dÜŞÜnÜyorum....
DoĞuma yakın yapılcak temİzlİĞİm....
Kızımın odasının boyatÇam....
Odası gelecek ondan sonra

Canım bizde de oda boyatma olayı var ondan sonra temizlik yapılacak bakalım bende çok ağırlaşmadan yapalım istiyorum imkan yok duramam çünkü onlar yaparken bişiyler yaparım Mayıs sonu iyi gibi nolur nolmaz diye düşünüyorumyerimseniben

Günaydın kızlar ve ufaklıklar... akşam boya badana işi vardı geç yattık sabah kalkmak çok zor oldu bencede son aylara bırakmayın kızlar boya işini şimdi hiç bi işe bulaşmadığım halde evin içinde ki o telaş yoruyor insanı

Selsin bazalar çok işe yarıyo iyi yapmışsın bende yorganlar için vakumlu torbalardan alıcam doldurup hepsini bazaya yerleştiricem
Güle güle kullan canımcım kaydirigubbakcemile5

Günaydın hürremcim haklısın ya boya işi mecburen evin kalkması demek benim sadece bebek odası ve büyük banyomun tavanı boyanıcak ama eminim bir sürü iş çıkıcak Allah yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:

Maşallah jasmin göbüşüne üzülme nasıl olsa hepimiz şişkoyuz yabancı değiliz koca göbüşlere kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Selsin bazalar çok işe yarıyo iyi yapmışsın bende yorganlar için vakumlu torbalardan alıcam doldurup hepsini bazaya yerleştiricem
Güle güle kullan canımcım kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım.vakumlu torbalarda acayip kullanışlı

Günaydın güsel anneler, onların güsel mi güsel kızları ve yakısıklı delikanlılar.... Yattım kalktım geldimmmm kaydirigubbakcemile3 Geriye kaldı 2... Gerçi bu haftasonu eşim çalışıyo ama bende gezcem halamla, caddeye gitcem bi o tarafa salıncam bi bu tarafa -tatlicadiarzu-

Jasmincim maşallah göbişine bebişine ne güsel büyümüş ama çokkk kocaman değil ölçüm yaptınmı ne kadar geliyo cm'le:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…